Şimdi Ara

Kapaklar yavaşlama yapar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bisikletime kapak taktırmayı düşünüyorum ama kapak bisiklet sürerken hızda yavaşlamaya sebep olur mu ? Bide hız ölçer taktırmayı düşünüyorum ne önerirsiniz ?

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boxbeat -- 19 Temmuz 2013; 14:43:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.buyincoins.com/item/652.html Buradaki ürünü yaklaşık 150 kilometredir kullanıyorum. 1000 kilometredir de sigma 1609 kullandım. Sigmaya göre fonksiyonları biraz az tabi sıcaklık-ekran ışığı vs. ama fiyatına göre beni çok şaşırttı Tabi dayanıklılığı ne derece olur, yağmurda vs. ne olur bilemiyorum ama fiyatını göz önünde bulundurunca kesinlikle 1-2 tane alınabilir
    Kapaktan kasıt nedir onu tam anlayamadım bu arada

• Kapak dediğiniz şey, aşağıdaki resimdeki gibi jantlara takılan aparat ise; hız keser mi bilmiyorum ama yandan esen bir rüzgarda, kontrolleri zorlaştırır gibi geliyor. Rüzgar jant tellerinin arasından sorunsuzca geçmek yerine olduğu gibi kapağa çarpacağı için bir direnç ortaya çıkacağı aşikar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senry -- 19 Temmuz 2013; 17:17:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan__

http://www.buyincoins.com/item/652.html Buradaki ürünü yaklaşık 150 kilometredir kullanıyorum. 1000 kilometredir de sigma 1609 kullandım. Sigmaya göre fonksiyonları biraz az tabi sıcaklık-ekran ışığı vs. ama fiyatına göre beni çok şaşırttı Tabi dayanıklılığı ne derece olur, yağmurda vs. ne olur bilemiyorum ama fiyatını göz önünde bulundurunca kesinlikle 1-2 tane alınabilir
    Kapaktan kasıt nedir onu tam anlayamadım bu arada

önerileriniz için teşekkür ederim. Kapaktan kasıt bu

edit : bisikletçilerde satılan 25 tl lik km ölçer nasıldır sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boxbeat -- 19 Temmuz 2013; 18:22:52 >

• Kapakla ilgili olarak Yuyushiye tamamen katılıyorum.
    Bahsettiğiniz kilometre sayacını ise bilmediğimden yorum yapamıyorum.
  • Kapak yanal rüzgarlarda anında düşürebilir, kontrolü de zorlaştırır.
    Ayrıca kapak varken km saati nasıl takılacak? Öne ya da ful takıldığını farzedersek.
  • Kapak takmak istemendeki amaç nedir? Çocuk bisikletlerinde olur onlar. Bence berbat bir görüntü oluşturuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

Kapak takmak istemendeki amaç nedir? Çocuk bisikletlerinde olur onlar. Bence berbat bir görüntü oluşturuyor.

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.