Bildirim
Kapaklar yavaşlama yapar mı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
http://www.buyincoins.com/item/652.html Buradaki ürünü yaklaşık 150 kilometredir kullanıyorum. 1000 kilometredir de sigma 1609 kullandım. Sigmaya göre fonksiyonları biraz az tabi sıcaklık-ekran ışığı vs. ama fiyatına göre beni çok şaşırttı Tabi dayanıklılığı ne derece olur, yağmurda vs. ne olur bilemiyorum ama fiyatını göz önünde bulundurunca kesinlikle 1-2 tane alınabilir
Kapaktan kasıt nedir onu tam anlayamadım bu arada
-
Kapak dediğiniz şey, aşağıdaki resimdeki gibi jantlara takılan aparat ise; hız keser mi bilmiyorum ama yandan esen bir rüzgarda, kontrolleri zorlaştırır gibi geliyor. Rüzgar jant tellerinin arasından sorunsuzca geçmek yerine olduğu gibi kapağa çarpacağı için bir direnç ortaya çıkacağı aşikar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senry -- 19 Temmuz 2013; 17:17:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: metehan__
http://www.buyincoins.com/item/652.html Buradaki ürünü yaklaşık 150 kilometredir kullanıyorum. 1000 kilometredir de sigma 1609 kullandım. Sigmaya göre fonksiyonları biraz az tabi sıcaklık-ekran ışığı vs. ama fiyatına göre beni çok şaşırttıTabi dayanıklılığı ne derece olur, yağmurda vs. ne olur bilemiyorum ama fiyatını göz önünde bulundurunca kesinlikle 1-2 tane alınabilir
Kapaktan kasıt nedir onu tam anlayamadım bu arada
önerileriniz için teşekkür ederim. Kapaktan kasıt bu
edit : bisikletçilerde satılan 25 tl lik km ölçer nasıldır sizce ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boxbeat -- 19 Temmuz 2013; 18:22:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kapakla ilgili olarak Yuyushiye tamamen katılıyorum.
Bahsettiğiniz kilometre sayacını ise bilmediğimden yorum yapamıyorum. -
Kapak yanal rüzgarlarda anında düşürebilir, kontrolü de zorlaştırır.
Ayrıca kapak varken km saati nasıl takılacak? Öne ya da ful takıldığını farzedersek. -
Kapak takmak istemendeki amaç nedir? Çocuk bisikletlerinde olur onlar. Bence berbat bir görüntü oluşturuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SpyPC
Kapak takmak istemendeki amaç nedir? Çocuk bisikletlerinde olur onlar. Bence berbat bir görüntü oluşturuyor.
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X