Şimdi Ara

Kanye West'in Famous şarkısı İllüminati?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Duyan oldu mu bilmiyorum, fakat Kanye West çok ilginç bi klip yayınladı Famous şarkısı için. Klipte George Bush'tan Taylor Swift'e, Donald Trump'tan Rihanna'ya kadar farklı alanlardan ünlü kişiler çıplak bir şekilde yanyana yatıyor.

Klip youtube'a yüklenildiği gün kaldırıldı. Şu an google'dan aratınca çıkmıyor. Ben vkontakte'den izledim. Çıplaklık olduğu için buraya koyamam herhalde. 10 dakikalık bir klip. Üyeliğiniz varsa vk.com'dan izleyebilirsiniz videolar kısmında aratıp.

Cidden enteresan. Bu illuminati müzik endüstrisi falan pek inanmazdım fakat klip cidden kafamı karıştırdı.

Sizin düşünceleriniz neler

Edit: Wiki'den alıntı

"...video begins with a a camera passing slowly over the nude, sleeping bodies of George W. Bush, Donald Trump, Anna Wintour, Rihanna, Chris Brown, Taylor Swift, Kanye West, Kim Kardashian, Ray J., Amber Rose, Caitlyn Jenner, and Bill Cosby. At the end of the video, the camera pans out to show all of the sleeping bodies at the same time as West wakes up from his slumber..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-72 -- 1 Temmuz 2016; 15:35:52 >

• video

• Bu adamdan bahsediyoruz. Lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

Bu adamdan bahsediyoruz. Lütfen

Hiç belli olmaz, karısıyla bu herif hiç bi şey yapmadan dünyanın en zengin insanlarından biri haline geldiler bu aptallık seviyesiyle

• Değişik bir klip olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel
  • Taylor swift mi

• şarkı vasat politik sex le pompalamış işte videoyoyu bukadar basit sex herzaman satar..zamanında madonnada çok yaptı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Temmuz 2016; 22:16:22 >
  • Yav gercekten ciplaklar ama gercekten Rihanna falan mi acaba yatan aklim almiyor bi klip icin nasil soydu o kadar kisiyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vk'daki video klip ilginçmiş ne alaka onu anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 1 Temmuz 2016; 22:22:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wiz_Khalifa

Yav gercekten ciplaklar ama gercekten Rihanna falan mi acaba yatan aklim almiyor bi klip icin nasil soydu o kadar kisiyi

balmumu heykeli loooo.......bir karısı gerçektir yanında...allahım türkleri zekasıylamı sınıyon ne yapıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Temmuz 2016; 22:22:45 >
  • Klibi buldum mübarek gün zor tutuyom işlememek.için çok merak ettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.