Daha önce Arjantinli Saviola'ya talip olan ancak "Hayır" cevabını alan sarı-kırmızılılar, Benfica'nın yıldızı Nuno Gomes ile prensip anlaşmasına varmış ve bu futbolcuyu bekletmeye almışlardı. Çünkü Galatasaray'ın asıl hedefinin Kanu olduğu ortaya çıktı.
ulan adamlar yazıyor adamlar oynuyor. Silencer; şu Çağdaş'a de de adam gibi haber yapacaksa yapsın
Lem Fotomaç'ı ele mi geçirdiniz.
İstek haber alıyonuz mu?
Bugünkü istek haberimiz, İstanbuldan Hale Jale ve Lale kardeşlerden.....
Hocam yarın Ronaldinho Bilecikspor'da yazın parası neyse vereyim.
quote:
Orjinalden alıntı: Paus3Break
haberde gecen şu cumleye bittim:
Daha önce Arjantinli Saviola'ya talip olan ancak "Hayır" cevabını alan sarı-kırmızılılar, Benfica'nın yıldızı Nuno Gomes ile prensip anlaşmasına varmış ve bu futbolcuyu bekletmeye almışlardı. Çünkü Galatasaray'ın asıl hedefinin Kanu olduğu ortaya çıktı.
ulan adamlar yazıyor adamlar oynuyor. Silencer; şu Çağdaş'a de de adam gibi haber yapacaksa yapsın
Silencer hoca ne zaman geldi de banlandı yav, bu ne hız.Hoşgeldin kusura bakma topiğe giremiyorum Adriano gelmeyince attılar beni sonunda topicten..
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Lem Fotomaç'ı ele mi geçirdiniz.
İstek haber alıyonuz mu?
Bugünkü istek haberimiz, İstanbuldan Hale Jale ve Lale kardeşlerden.....
Hocam yarın Ronaldinho Bilecikspor'da yazın parası neyse vereyim.
quote:
Orjinalden alıntı: Paus3Break
haberde gecen şu cumleye bittim:
hocam biz bu işleri parayla yapmıyoruz. hatır gonul işleriyle işimiz olmaz zaten. kısacası bu dedıgını sıttın sene yapamyız. prensiplerimiz var
quote:
Orjinalden alıntı: Paus3Break prensiplerimiz var
Bak hocam o böcüğüne söyle ortalıkta gıvıl gıvıl dolaşıp durmasın? Rahatsız oluyorum. Kafesine mi koyarsın yoksa benim ayakkabılarımın altında mı ezilir orasını bilemem.
Bu fotomaç ne bos gazetedir yav. Para veripte alan var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
quote:
Orjinalden alıntı: Paus3Break prensiplerimiz var
Bak hocam o böcüğüne söyle ortalıkta gıvıl gıvıl dolaşıp durmasın? Rahatsız oluyorum. Kafesine mi koyarsın yoksa benim ayakkabılarımın altında mı ezilir orasını bilemem.