Şimdi Ara

Kantine 278 lira borcum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizim zenci kantinci var belki tanırsınız bi ara popstara katılmış öyle diyo işte kantine 287 lira borcum var adam bana sıkıştım öde demişti bende tamam demiştim unuttum üstüne adam kapıya yazı yazmış değerli öğrenciler kantine borcu olan arkadaşlar perşembe gününe kadar ödesinler falan yani ne bu tavırlar anlamadım benden başkasınında borcu yok bu arada olay bu açıdan tuhaf yani bi tek benim borcum var adam kapıya yazmış ilginc değil mi yarın ilk işim bi 100 kagıt atıp cenesini biraz kapatmak olcak bende zencileri saygın bilirdim abi neyse ya gece gece derdimi paylaşmak istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 278 liralık ne aldın la
  • quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

278 liralık ne aldın la

nerden başlasam ki saymaya

• quote:

Orijinalden alıntı: rasheedak

bizim zenci kantinci var belki tanırsınız bi ara popstara katılmış öyle diyo işte kantine 287 lira borcum var adam bana sıkıştım öde demişti bende tamam demiştim unuttum üstüne adam kapıya yazı yazmış değerli öğrenciler kantine borcu olan arkadaşlar perşembe gününe kadar ödesinler falan yani ne bu tavırlar anlamadım benden başkasınında borcu yok bu arada olay bu açıdan tuhaf yani bi tek benim borcum var adam kapıya yazmış ilginc değil mi yarın ilk işim bi 100 kagıt atıp cenesini biraz kapatmak olcak bende zencileri saygın bilirdim abi neyse ya gece gece derdimi paylaşmak istedim

Liseli ergen seni.gece gece sacmalamisin .git ve yat. hikayede uydurma . liseli seni

• quote:

Orijinalden alıntı: çernobil38

quote:

bizim zenci kantinci var belki tanırsınız bi ara popstara katılmış öyle diyo işte kantine 287 lira borcum var adam bana sıkıştım öde demişti bende tamam demiştim unuttum üstüne adam kapıya yazı yazmış değerli öğrenciler kantine borcu olan arkadaşlar perşembe gününe kadar ödesinler falan yani ne bu tavırlar anlamadım benden başkasınında borcu yok bu arada olay bu açıdan tuhaf yani bi tek benim borcum var adam kapıya yazmış ilginc değil mi yarın ilk işim bi 100 kagıt atıp cenesini biraz kapatmak olcak bende zencileri saygın bilirdim abi neyse ya gece gece derdimi paylaşmak istedim

Liseli ergen seni.gece gece sacmalamisin .git ve yat. hikayede uydurma . liseli seni

kendinle çok büyük sorunların var belli.elindeki soru bankalarını bile sayarım ben sana yiğenim

• Yanlış anlama ama bu yüzsüzlük nerden geliyor.Adam hem sana okul kantininden borç veriyor hem de suçlu çıkıyor.Üstüne üstlük sende bide hiç utanmadan yarın bi 100 lük atarım diyorsun.Adam bide senin ismini vermiyor rencide olmaman için.Hakikaten yuh lan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çernobil38

quote:

kendinle çok büyük sorunların var belli.elindeki soru bankalarını bile sayarım ben sana yiğenim

O numara sökmez hocam . bende senin profiline girip son yorumlarin ve actigin konulra bakarak istedigini sayarim. simdi git vey yat. hesabi kapatcam kardes saka yapiom . gider ayak trolluk yapiyorum . hakkini helal et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende oks zamanında 2-3 ayda sadece dershane kantinine 400-500 lira borç oluşturmuştum. Ama bunun yanında aldığım haftalıklar diğer yerlerdeki harcamalar var. O borcu nasıl yaptınız dersen o kıza bunu al şu kıza bunu al derken öyle oldu. Boş bir sınıfta tek ben ve 7-8 kız oluyordu takılıyorduk. Tabi o zamanlar biraz salağız anca bazı şeyler var. Şuan olsa ohoooooo
  • hem adama borcun var hemde trip atıyorsun istemesinmi yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.