Şimdi Ara

Kanola yağı sağlığa zararlımı kullanan varmı tadı nasıldır bimdeki kanola yağı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kanola yağı zararlımıdır arkadaşlar tadı kokusu nasıl kızartmaya gidermi bize ucuz yollu bişey lazım karnımız aç 5litrelik yağlar çok pahalı bu kanola baya ucuz

• Kanser yapıyor bildiğim kadarıyla.İnternetten böyle yazılar okumuştum.Bir araştır derim.Ama bence bütün yağlar zararlı.İçlerinden en faydalısı hakiki zeytinyağı.
  • üniversite öğrenciliğim yıllarında kaldığım özel yurtta bu yağ kullanılırdı. Pek çoğumuzun reflüsü olmuştu.
  • Kizartma da yagin her turlusu zararli kardesim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısa vadeli yiceksen zararı olmaz hergün yiyeceksen zararlı olur tabi
  • [size=3]Kısa süreli kullanmayı düşünüyorum 3 ay kadar ondan sonra 5lt ayçiçeğe geçebilirim.Ama reflü sorunsalı bendede var ve gerçekten reflüden çok çektim ve hala çekmeye devam ediyorum ve ölene kadar çekeceğim .. .ve ... neyse durdum orda ayrıca mide gerçekten yakıyor mu hemen şu an bizim ordaki bimde indirimde 17.90 5litre yağ sömürmek istiyorum ama kafam karışık bimdeki kanola nasıl acaba motor yağı gibi mi bilmiyorum ama lecola lebomba olmasın sonra korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Updateman -- 10 Aralık 2016; 12:37:13 >

• yok mu bizi bilgilendirecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.