Şimdi Ara

Kanka nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim..Bilmiyorum benim "kankam" diye hitap ettiğim birileri olmadı..O yüzden gerçekten "kanka" gibi bir şeyin anlamını hayatın içindeki anlamıyla "gerçekten" bilmiyorum..

Şimdi ben "dostum" diye tabir ettiğim kişilere "kanka" sıfatıyla baktığımda çok hafif kalıyor..

Yani o zaman "kanka" sıradan bir arkadaşlık mıdır?Yoksa bunu gerçekten anlamak mı gerekir?

Sizlerin yorumlarını duymak isterim bu konuda.

Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

"Kanka" sanırım "Kan Kardeşi" teriminin kısaltması.

Ama ben bunun "dostluk" ile olan farkını ve gerçekten ne kadar samimi ilişkilerde kullanıldığını merak etmiştim.
  • Çok saçma bir terim.Her zaman arkadaşlarımda cümlelerinin sonunda bir kelime ekleme uğraşını görmüşümdür.Tipik örneği aga kelimesidir ki bu kelimeye inanılmaz uyuz olurum.Kısacası yakın arkadaşım demek gibi birşey benim için.

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• Kan Kardeşinin kısaltması bide kanki kanky canka canki.... var....
    Şu hastalık nedir yav ?
    10 yıl önce açıldı
    Bu kız güzel mi? (SS)
    5 yıl önce açıldı
    Bu böcek nedir yav?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

Ben gerçekten kelimeye gıcık oluyorum.Neden bilmiyorum.

+1
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.