arkadaşlar aranızda kanıt peşinde yi izleyen varmı trt-1 de her cumartesi 22-22.30 gibi yayınlanıyo ben her hafta izliyorum çok süper kısaca özetlemek gerekirse işlenen cinayetleri çözmek için kanıttan sanığa doğru ilerliyorlar zaten adıda CSI crime science investigations her bölümde en az iki cinayet oluyo ve gerçekten izlemesi çok keyifli tavsiye ederim bi yandanda merak ediyorum gerçekten böylemi amerikada sistem yoksa biraz fazlamı abartılmış veriyolar izleyen varsa yorumlarını bekliyorum
izliyelim bakalım,merak ettim şimdi.tavsiye için saol dostum
tr1 izlemem pek ama flim güzelse bakarım
Sürekli izliyorum. Hem de aptal magazin programlarıyla rating peşinde koşan düzeysiz kanallar değil , TRT1 gibi düzeyli bir kanal veriyor. Herkese tavsiye ederim.
trt1'deki csi'da güzel ama asıl digiturk'te dizimax kanalında yayınlanan csi:miami'yi izleyin. trt'deki bunun yanında hiç bir şey.
hazır lafı açılmışken asıl izlenmesi gereken iki kanal varsa onlarda comedymax ve dizimax.
friends, dr. becker, grounded for life, frasier, sex and the city, csi:miami, lost, medium bunlar müptelası olunacak şeyler.
ha birde charmed varki sırf alyssa milano için izlenir.
film değil dizi önceki sezonu komple izlemiştim, bu sene daha izleme fırsatım olmadı, tek izlediğim diziydi. Güzel diğer kanallardaki dedikodu dizilerinden sonra bu üzerine iyi geliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
tr1 izlemem pek ama flim güzelse bakarım
quote:
Orjinalden alıntı: nx_7010
trt1'deki csi'da güzel ama asıl digiturk'te dizimax kanalında yayınlanan csi:miami'yi izleyin. trt'deki bunun yanında hiç bir şey.
hazır lafı açılmışken asıl izlenmesi gereken iki kanal varsa onlarda comedymax ve dizimax.
friends, dr. becker, grounded for life, frasier, sex and the city, csi:miami, lost, medium bunlar müptelası olunacak şeyler.
bizim sepet antendede bi güzel oluyo bu kanallar sormayın gitsin
eddi ne fark eder..
oda kısa flim işte
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: nx_7010
bizim sepet antendede bi güzel oluyo bu kanallar sormayın gitsin
kardeşşş bizim çatala ayıp oluyo ama
çatal ne yaw
quote:
çatal ne yaw
eddie hojam
saol ögrettin bana çatalı
/>
quote:
eddie hojam
saol ögrettin bana çatalı
eddie hojam.. şekerimi çalmişsin
bu çatalı öğretmek öyle bedavaya olmuyor hadi iyi geceler, ben kaçtım konuyuda dağıttık
neyse dizi hakkında birkaç bişey söyliyimde toplansın konu birde cnbc-e de CSI New York gösteriyorlardı , hala var mı bilmiyorum ama o da fena değildi, ama TRT'deki daha iyi oyuncular en azından alıştıklarımız
quote:
eddie hojam.. şekerimi çalmişsin
ii geceler
trt1 deilde trt2 yi cok izlerim belgesel vede nadirde olsa güsel flimler oluyor
ya ben bu trt nin yabancı flimlerde kullandıgı seslendirme şeylerını begenmiyorum
quote:
çatal ne yaw
bildiğin çatal hani makarna yenyo datlı yenyo pilav yenyo bide tv nin arkasına giriyo
valla bende izliyorum.süper bi dizi.hele o Jerry Bruckheimer (kesin yanlış yazdım) her bölümde izliyiceleri ters köşeye yatırıyor... benim adamlarım Worrick ve Nick...
quote:
Orjinalden alıntı: Andre Igoudala
valla bende izliyorum.süper bi dizi.hele o Jerry Bruckheimer (kesin yanlış yazdım) her bölümde izliyiceleri ters köşeye yatırıyor... benim adamlarım Worrick ve Nick...