Şimdi Ara

KANIT PEŞİNDE (CSI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aranızda kanıt peşinde yi izleyen varmı trt-1 de her cumartesi 22-22.30 gibi yayınlanıyo ben her hafta izliyorum çok süper
    kısaca özetlemek gerekirse işlenen cinayetleri çözmek için kanıttan sanığa doğru ilerliyorlar zaten adıda CSI crime science investigations her bölümde en az iki cinayet oluyo ve gerçekten izlemesi çok keyifli tavsiye ederim
    bi yandanda merak ediyorum gerçekten böylemi amerikada sistem yoksa biraz fazlamı abartılmış veriyolar izleyen varsa yorumlarını bekliyorum

• izliyelim bakalım,merak ettim şimdi.tavsiye için saol dostum
  • tr1 izlemem pek ama flim güzelse bakarım
  • Sürekli izliyorum.
    Hem de aptal magazin programlarıyla rating peşinde koşan düzeysiz kanallar değil , TRT1 gibi düzeyli bir kanal veriyor.
    Herkese tavsiye ederim.
  • trt1'deki csi'da güzel ama asıl digiturk'te dizimax kanalında yayınlanan csi:miami'yi izleyin. trt'deki bunun yanında hiç bir şey.

hazır lafı açılmışken asıl izlenmesi gereken iki kanal varsa onlarda comedymax ve dizimax.

friends, dr. becker, grounded for life, frasier, sex and the city, csi:miami, lost, medium bunlar müptelası olunacak şeyler.

ha birde charmed varki sırf alyssa milano için izlenir.
  • film değil dizi önceki sezonu komple izlemiştim, bu sene daha izleme fırsatım olmadı, tek izlediğim diziydi. Güzel diğer kanallardaki dedikodu dizilerinden sonra bu üzerine iyi geliyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

tr1 izlemem pek ama flim güzelse bakarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nx_7010

trt1'deki csi'da güzel ama asıl digiturk'te dizimax kanalında yayınlanan csi:miami'yi izleyin. trt'deki bunun yanında hiç bir şey.

hazır lafı açılmışken asıl izlenmesi gereken iki kanal varsa onlarda comedymax ve dizimax.

friends, dr. becker, grounded for life, frasier, sex and the city, csi:miami, lost, medium bunlar müptelası olunacak şeyler.

bizim sepet antendede bi güzel oluyo bu kanallar sormayın gitsin

• eddi ne fark eder..

oda kısa flim işte
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nx_7010

trt1'deki csi'da güzel ama asıl digiturk'te dizimax kanalında yayınlanan csi:miami'yi izleyin. trt'deki bunun yanında hiç bir şey.

bizim sepet antendede bi güzel oluyo bu kanallar sormayın gitsin

kardeşşş bizim çatala ayıp oluyo ama

• çatal ne yaw
  •  KANIT PEŞİNDE (CSI)

quote:

çatal ne yaw

• eddie hojam

saol ögrettin bana çatalı
  • />

quote:

eddie hojam

saol ögrettin bana çatalı

• eddie hojam.. şekerimi çalmişsin
  • bu çatalı öğretmek öyle bedavaya olmuyor hadi iyi geceler, ben kaçtım konuyuda dağıttık

neyse dizi hakkında birkaç bişey söyliyimde toplansın konu birde cnbc-e de CSI New York gösteriyorlardı , hala var mı bilmiyorum ama o da fena değildi, ama TRT'deki daha iyi oyuncular en azından alıştıklarımız
    quote:

eddie hojam.. şekerimi çalmişsin

• ii geceler

trt1 deilde trt2 yi cok izlerim belgesel vede nadirde olsa güsel flimler oluyor

ya ben bu trt nin yabancı flimlerde kullandıgı seslendirme şeylerını begenmiyorum
  • quote:

çatal ne yaw

bildiğin çatal hani makarna yenyo datlı yenyo pilav yenyo bide tv nin arkasına giriyo

• valla bende izliyorum.süper bi dizi.hele o Jerry Bruckheimer (kesin yanlış yazdım) her bölümde izliyiceleri ters köşeye yatırıyor...
    benim adamlarım Worrick ve Nick...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

valla bende izliyorum.süper bi dizi.hele o Jerry Bruckheimer (kesin yanlış yazdım) her bölümde izliyiceleri ters köşeye yatırıyor...
    benim adamlarım Worrick ve Nick...

worrick +1
  • bide oyunu var demi bunun???
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.