arkadaşlar aranızda kanıt peşinde yi izleyen varmı trt-1 de her cumartesi 22-22.30 gibi yayınlanıyo ben her hafta izliyorum çok süper kısaca özetlemek gerekirse işlenen cinayetleri çözmek için kanıttan sanığa doğru ilerliyorlar zaten adıda CSI crime science investigations her bölümde en az iki cinayet oluyo ve gerçekten izlemesi çok keyifli tavsiye ederim bi yandanda merak ediyorum gerçekten böylemi amerikada sistem yoksa biraz fazlamı abartılmış veriyolar izleyen varsa yorumlarını bekliyorum
eeftt yaa bndee cokk sewermm walla bi ara yayındann kallmstıı amaaaaa tekrarr basladıı
quote:
Orjinalden alıntı: eDDiè
film değil dizi önceki sezonu komple izlemiştim, bu sene daha izleme fırsatım olmadı, tek izlediğim diziydi. Güzel diğer kanallardaki dedikodu dizilerinden sonra bu üzerine iyi geliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
tr1 izlemem pek ama flim güzelse bakarım
'film değil dizi' walla bndee okuduugmdaa aklımdann geçtii direkk ya bnn byadrr izliormm amaa aralardaa bazıı bolumlerii kacırdmm yaff
2 sene aksatmadan izledim sonra tekrarlarını vermeye başlayınca diziden koptum bir daha da izlemedim şimdi yeni bölümler mi veriliyor ve karakter değişikliklerine gidilmişmi yoksa aynı karakterleri aynı kişilermi oynuyor izleyen arkadaşlar cevaplarlarmı
quote:
Orjinalden alıntı: megi21
2 sene aksatmadan izledim sonra tekrarlarını vermeye başlayınca diziden koptum bir daha da izlemedim şimdi yeni bölümler mi veriliyor ve karakter değişikliklerine gidilmişmi yoksa aynı karakterleri aynı kişilermi oynuyor izleyen arkadaşlar cevaplarlarmı
eski bölümleri veriyor yeni bölüm yok ama ben her izlediğim bölümünü hemen hafızamdan siliyorum böylece tekrar tekrar izliyorum
bi ara bende bagımlısı olmustum, her hafta kacırmadan izliyordum.. sonra yayından kaldırdılar, sora bi ara eski bölümleri koydular falan bende kesin bitti diye bir daha izlemedim.. meger bitmemiş bu hafta tekrar izliyim bari.. yalnız bu oyununu merak ettm.. dna arastırmaları falan diyosunuz, süper bişi ya
quote:
Orjinalden alıntı: YellowBase
Sürekli izliyorum. Hem de aptal magazin programlarıyla rating peşinde koşan düzeysiz kanallar değil , TRT1 gibi düzeyli bir kanal veriyor. Herkese tavsiye ederim.
şiddetle tavsiye edilir çok güzel
Ben de izliorum bütün bölümlerini indirdim sezonu sezonuna miami,new york manyak bi dizi
önceden izliyodum şimdi izleyemiyorum ama çok güzel bir dizi hastasıyım ama bu aralar izleme fırsatı bulamıyorum izlemeyenlere tavsiye ederim iyiki bu topic açılmış iyi düşünmüşsünüz
Hergün DiziMax'te CSI:Miami'yi izliyorum.Önceden TRT dekinide izlerdim ikiside süper.
ya arkadaşlar dün umarım benden başka izleyen olmuştur çünkü ben tam sonunu kaçırdım yani en önemli yeri katillerin kim olduğunu işzleyen biri varsa söyleyebilirmi çölde bulunan kızı sevgilisimi öldürmüş noolmuş?? ve parkta kireçe bulanmış erkek cesedini kim koymuş oraya avukat elemanmı??
çölde bulunan kadın yağmurdan ve olumsuz hava koşullarından öldü.yağmur suyu filan boğdu.birden tırmandığı dağdaki hava bozdu,alçak basınç-yüksek basınç,sağnak yağmurda gelince...kireçli adamıda avukat öldürdü.aslında öldürmedi ama ölüme terk etti.aslında o ölen adam zaten intihar etmek istiyomuş,o yüzden mercedes'in önüne atlamış.eğer avukaat polise haber verseydi suçsuz olcaktı ama haber vermeyip,ölüme terk ettiği için mağlum...
quote:
Orjinalden alıntı: fbozzy
ya arkadaşlar dün umarım benden başka izleyen olmuştur çünkü ben tam sonunu kaçırdım yani en önemli yeri katillerin kim olduğunu işzleyen biri varsa söyleyebilirmi çölde bulunan kızı sevgilisimi öldürmüş noolmuş?? ve parkta kireçe bulanmış erkek cesedini kim koymuş oraya avukat elemanmı??
çok teşekkürler zaten o avukata tav olmuştum iyi olmuş sporcu kızın sevgiliside belliydi zaten suçsuz olduğu ama kaçırdım işte sonunu ablam geldi falan bi baktım bitmiş çok sağol tekrar oh be walla öğrendim sonunda
ne demek
quote:
Orjinalden alıntı: fbozzy
çok teşekkürler zaten o avukata tav olmuştum iyi olmuş sporcu kızın sevgiliside belliydi zaten suçsuz olduğu ama kaçırdım işte sonunu ablam geldi falan bi baktım bitmiş çok sağol tekrar oh be walla öğrendim sonunda
arada izlerim CSI yı güzel
bi aralar çok izlerdim sonradan azaldı şimdi denk gelmezse izlemiyorum cidden güzel dizi ama bir yerden sonra sıkıyo bu arada başrolde oynayan Marg Helgenberger isimli bayan ilerlemiş yaşına rağmen cidden çok güzel bi insan bi eleman var Marilyn Manson dinleyip mankenlerle ilgileniyo
quote:
Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos
bi aralar çok izlerdim sonradan azaldı şimdi denk gelmezse izlemiyorum cidden güzel dizi ama bir yerden sonra sıkıyo bu arada başrolde oynayan Marg Helgenberger isimli bayan ilerlemiş yaşına rağmen cidden çok güzel bi insan bi eleman var Marilyn Manson dinleyip mankenlerle ilgileniyo
eric szmanda(dizideki adı greg sanders hani şu laboratuvarda çalışan) bi bölümde kafaya lastik eldiven falan geçirmiş gözünde deney gözlüğü elinde cam bagetler rock dinliyodu manyakk laboratuvarda
Gerçekten güzel bir dizi
8. Sezonun finali o kadar dramatik bitti ki dizinin yapımcılarına söylemediğim laf kalmadı. merakla 9. sezonu bekliyorum
Arada İzliyorum...
konu hort olacak ama tr dublajlı videolarını nerden bulabilirim hiç bi yerde bulamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme