Şimdi Ara

Kandırmayın Fenerbahçelileri !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ALEX ile fazla uğraşmayın siz zararlı çıkarsınız... bakınız FATİH ALTAYLI
     Kandırmayın Fenerbahçelileri !!!!!

Kandırmayın Fenerbahçelileri

GAZETELERDE Fenerbahçe'nin tranfser haberlerini okudukça gülüyorum.

Bir camianın taraftarları ile bu kadar mı dalga geçilir.

Haftalardır bir Alex yaygarası.

Geliyor, gelecek, eli kulağında.

Taraftar da heyecanlanıyor, umutlanıyor.

Sevgili Fenerbahçe taraftarları bu haberlere sakın kanmayın. Alex malex gelmiyor. Gelmez. Gelemez.

Alex dedikleri şu sıralarda Brezilya'nın en popüler adamlarından biri. Geçen yıl Real Madrid'in transfer listesinin en başındaydı.

Canının çektiği futbolcuyu tereyağından kıl çeker gibi alan, Barcelona'nın elinden Beckham'ı kapan Real Madrid bu Alex'i alamadı.

Şu anda da hem Real, hem de başka pek çok ‘‘bol paralı’’ takım Alex'in peşinde.

Ancak onlar da alamıyorlar.

Bu yüzden Alex'in Fenerbahçe'ye gelme olasılığı yok. Keşke gelse de seyretsek ama yok böyle bir olasılık.

Fenerbahçe taraftarına satış yapmak isteyen basının palavrası.

Yönetim de herhalde bu gazdan memnun ki, sesini çıkarmıyor.

Fatih Altaylı

buyrun buda orjinal link;http://www.hurriyetim.com.tr/yazarlar/yazar/0,,authorid~9@sid~9@tarih~2004-01-14-m@nvid~357738,00.asp

en azından benim rengim belli, sen ne ayaksın

• şimdi sorsan, Alex küçük takımların oyuncusu derler...
    ÇARŞI
  • Beyler öyle demeyin BOBO daha iyi.

Hele Arda 10 basar...

Özellikle kafa toplarında etkili

• BU adam hala gazeteci ve yurdum insanıda okuyor bunun yazılarını..Üstelik yayın müdürü sanırım sabah gazetesinde

quote:

Orjinalden alıntı: karalı

şimdi sorsan, Alex küçük takımların oyuncusu derler...
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aha çıktı bir tane... Fatih ALTAYLI

• alex iyi oynadı mı göklere çıkartılıyor hemen,bunu bir galatasaraylı olup da size sataşmak için söylemiyorum.alexi hemen göklere çıkarmak fenerlilerin zararına.alex son 3 haftadır gerçekten çok iyi oynuyor,takımı sırtlıyor,ama büyük oyuncu da ben istikrar ararım,bu yüzden alexin bu performansı sürekli sergilemesi lazım.alex 2-3 haftalık performansıyla ne dünya yıldızı,ne de küçük takım oyuncusu olur

Orjinalden alıntı: woofer1990

alex iyi oynadı mı göklere çıkartılıyor hemen,bunu bir galatasaraylı olup da size sataşmak için söylemiyorum.alexi hemen göklere çıkarmak fenerlilerin zararına.alex son 3 haftadır gerçekten çok iyi oynuyor,takımı sırtlıyor,ama büyük oyuncu da ben istikrar ararım,bu yüzden alexin bu performansı sürekli sergilemesi lazım.alex 2-3 haftalık performansıyla ne dünya yıldızı,ne de küçük takım oyuncusu olur

Yaw varya bu kadar da olmaz be kardeşim siz FATİH ALTAYLI dan bile betersiniz...
    3 YIL da 71 gol / 81 asist... yapmış ve şuan TR liginin 16 gol ile gol kralı, ÜSTELİK HİÇ PENALTI atmadı....
    sen çıkmış istikrar diyorsun,

FB kötü sonuçlar aldığı zaman Şuç Niye ALEX in olsun ki ? herkes onun gibi olsa keşke...
    ALEX diğer oyuncuların kurbanı oluryor...

objektif rol yapmayı bile beceremiyorsunuz... bari hiç konuşmayın daha çok batıyonuz....

• Herzaman doğruların arkasındayım

quote:

Orjinalden alıntı: chiller

aha çıktı bir tane... Fatih ALTAYLI

Orjinalden alıntı: proteo

Herzaman doğruların arkasındayım

quote:

aha çıktı bir tane... Fatih ALTAYLI

ama RİCO büyük takımların oyuncusu dimi...

• quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Doğru söze ne denir.

quote:

Orjinalden alıntı: karalı

şimdi sorsan, Alex küçük takımların oyuncusu derler...

Şampiyonluk Yarınlara Kaldı...
  • takım gümbür gümbür oynadıda alexmi oynamadı ? ayıp sizin yaptığınız alex olmasa biz gruptan çıkamazdık fb nin bir psv maçında iyi oynadığını bilirim o maçtata alexin neler yaptığını gördüm

Şampiyonluk Yarınlara Kaldı...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: woofer1990

alex iyi oynadı mı göklere çıkartılıyor hemen,bunu bir galatasaraylı olup da size sataşmak için söylemiyorum.alexi hemen göklere çıkarmak fenerlilerin zararına.alex son 3 haftadır gerçekten çok iyi oynuyor,takımı sırtlıyor,ama büyük oyuncu da ben istikrar ararım,bu yüzden alexin bu performansı sürekli sergilemesi lazım.alex 2-3 haftalık performansıyla ne dünya yıldızı,ne de küçük takım oyuncusu olur

Yaw varya bu kadar da olmaz be kardeşim siz FATİH ALTAYLI dan bile betersiniz...
    3 YIL da 71 gol / 81 asist... yapmış ve şuan TR liginin 16 gol ile gol kralı, ÜSTELİK HİÇ PENALTI atmadı....
    sen çıkmış istikrar diyorsun,

FB kötü sonuçlar aldığı zaman Şuç Niye ALEX in olsun ki ? herkes onun gibi olsa keşke...
    ALEX diğer oyuncuların kurbanı oluryor...

objektif rol yapmayı bile beceremiyorsunuz... bari hiç konuşmayın daha çok batıyonuz....

ya kardeş o zaman bu topici niye 3-4 hafta önce açmadın? niye fb nin kaybettiği maçlarda fbliler de dahil herkes alex sahada yoktu dedi,neden saraçoğlunda alex ıslıklandı? bunların cevaplarını ver.burada alexin kalitesini de tartışmıyorum,hatta şu an türkiyedeki en yetenekli oyuncudur ama yanlışları da söylemek lazım,ben kimseyle tartışmak istemiyorum gerçekten,amacım bu değil sadece fikrimi söyledim,ayrıca bana karşı kullandığın uslupta hiç hoş değil

• 1-) üslüp diyorsun, Benden 10 yaş küçüksün..... bana kardeş diye cevap yazıyorsun...
    2-) kimse seninle özel olarak tartışmıyor....
    3-) albak buda benim ALEX in yuhalandığı hafta açtığım topic ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_12424545/mpage_1/key_ALEX%252Cchiller//tm.htm#12505073

ayrıca Bizim kendi oyuncumuzu övmemiz sizi neden bu kadar geriyor anlam vermek çok güç....
    siz ALEXile uğraşmayı bırakmadıkça bu tür Cevapları herzaman alırsınız....

• quote:

1-) üslüp diyorsun, Benden 10 yaş küçüksün..... bana kardeş diye cevap yazıyorsun...
    http://forum.donanimhaber.com/m_12424545/mpage_1/key_ALEX%252Cchiller//tm.htm#12505073

ayrıca Bizim kendi oyuncumuzu övmemiz sizi neden bu kadar geriyor anlam vermek çok güç....

1-) üslüp diyorsun, Benden 10 yaş küçüksün..... bana kardeş diye cevap yazıyorsun...
    yani senin bana karşı yazdığın cevaba bak,istiyorsan başka türlü de hitap ederim sana.ama zaten sana kardeş dememi yanlış birşeymiş gibi göstermen bana yetti,cevabımı da aldım,ayrıca alexe yapılan eleştirilerde seni kastetmedim,ben sana yanlışını gösteriyorum,sense bana karşı saldırıya geçmek için kelimelerimi inceleyip ısrarla beni yanlış anlıyorsun

• ayrıca attığın linkten baktım,evet 17 şubat tarihinde alexi öven bir topic açmışsın ama tekrar söylüyorum,dediklerim senin hakkında değil,sadece genelleme yaptım,3 hafta öncesine kadar alexin nasıl eleştirildiğini biliyoruz(seni kastetmiyorum )
  • Yapma şöyle bir sorun lütfen kendi kendinize alex i övmeniz hiç muhalefetsiz ne tat alırdınız yazdıklarınızdan. Adı üstün de forum sitesi olumlu olumuz herşey yazılır burada. Tadı burada bu işin. Yalnız kişiselliğe döküp kalp kırmadan. Bin alex bir Türk evladı etmez bin Rico nun da etmeyeceği gibi.

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.