Şimdi Ara

Kandırmayın Fenerbahçelileri !!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: woofer1990

alex iyi oynadı mı göklere çıkartılıyor hemen,bunu bir galatasaraylı olup da size sataşmak için söylemiyorum.alexi hemen göklere çıkarmak fenerlilerin zararına.alex son 3 haftadır gerçekten çok iyi oynuyor,takımı sırtlıyor,ama büyük oyuncu da ben istikrar ararım,bu yüzden alexin bu performansı sürekli sergilemesi lazım.alex 2-3 haftalık performansıyla ne dünya yıldızı,ne de küçük takım oyuncusu olur

Aradığını bu topicte bulabilrsin

http://forum.donanimhaber.com/m_13297025/tm.htm

Daha çok gençsin bukadar atıp tutma.

• quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Senin seviyene inmek zor. Çamurdan nefret ederim özellikle de bilerek sıçratandan. Bazen böyle zorlayanlar çıkıyor işte abuk sabuk yazılarla. Töbe töbe

quote:

Orjinalden alıntı: the-sakal

kıvır kıvır sağdan soldan ortadan ohhh.

sen nıye uzerıne alındınkı niye gocunuyosun?ben sana değil senın mesajının üstündekine yazdım arkadaş kıvırmış biraz.çamur herzamankı gıbı sızlerin işi bızım işimiz değil.

• hala istatistik vs vs ya alex aldırsaın fb ye uefa cup yada super cup yokmu
    ne oldu elazığa bursaya rizeye gol mu atabiliyor sadece milan arsenal chelsea barça liverpol inter real madrid
    e alexsin attığı golleri ne zaman izleyeceğiz sadece tr liginden bahsetmeyin açılın biraz dünyaya
    bana haginin uefa cup resimlerini koydurmayın şimdi

• TÜM gsLİLERE kapak OLSUN

Şampiyonluk Yarınlara Kaldı...
  • bizlere böyle bir malzeme çıkardığı için faatih beye ne kadar şükran sunsak az. komik seni
    Zafer, ‘zafer benimdir’ diyebilenin; başarı ‘başarılı olacağım’ diye başlayanın ve ‘başarılı oldum’ diyebilenindir.
    M. Kemal Atatürk
  • Altaylı Saraçoğlu'na bayıldı

16 Şubat 2007 Cuma 08:15
    Fatih Altaylı Başkan Aziz Yıldırım'ın davetlisi olarak gittiği Şükrü Saraçoğlu'nun atmosferinden büyülendi. Az Alkmaar maçını izleyen Altaylı, stada bayıldı ve "darısı bizim başımıza" dedi.

Altaylı, bu hayranlığını "Galatasaray'ın kısa Olimpiyat Stadı macerasından sonra ilk kez medeni bir ortamda maç seyrettim" sözleriyle özetledi. Tek bir laf işitmediğini belirten Altaylı'nın hayret ettiği ise "Bir takım bu etkileyici stadın hakkını nasıl vermez?" sözleri oldu. Futbolcuların stadın hakkını vermediğini Bu stada bu futbol yakıştı mı? sorusuyla değerlendirdi.

İşte Altaylı'nın stad ile ilgili izlenimleri:

Kendimi bildim bileli Ali Sami Yen çilesini çeken biri olarak daha girişte şaşırdım. Otomobilimizi stadın altındaki otoparka park ettik. Başkan Yıldırım bizi otopark girişinde karşıladı. Locaların olduğu kata asansörle değil yürüyerek çıktık.
    Kötü bakışlarla karşılaşmadım değil ama tek bir olumsuz kelime edilmedi. Locaların olduğu katta "Normal hayatta" dostum olan Fenerbahçeliler ile öpüşüp koklaştık. "Ayağın uğurludur" diyenler de oldu, "Yenilirsek sana bağlarız, buradan çıkamazsın" diye takılanlar da.
    Stat gerçekten enfes... Avrupa'dakilerin pek çoğundan daha iyi, daha modern, daha konforlu... Localara ısıtma bile yapmışlar. Bizi locada karşılayan Ali Koç'a takıldım, "Hava sıcak; söndürün bunları. Paranızın çok olduğunu göstermenize gerek yok."

• quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

hala istatistik vs vs ya alex aldırsaın fb ye uefa cup yada super cup yokmu
    ne oldu elazığa bursaya rizeye gol mu atabiliyor sadece milan arsenal chelsea barça liverpol inter real madrid
    e alexsin attığı golleri ne zaman izleyeceğiz sadece tr liginden bahsetmeyin açılın biraz dünyaya
    bana haginin uefa cup resimlerini koydurmayın şimdi

Dostum umarım içindeki bu Hagi sevgisini, ÖZLEMİNİ önümüzdeki 10 - 15 sene daha yanında taşımazsın..

Yanlış anlaşılmasın HAgi 'ye saygım sonsuz..

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53

• haginin uefa kupası resimlerini al sen koltuğunun altına sok..
    sonra gel saraçoğlunda 6+4 ü çıkar
    hürmetler saygılar mucux

Orjinalden alıntı: Paus3Break

haginin uefa kupası resimlerini al sen koltuğunun altına sok..
    sonra gel saraçoğlunda 6+4 ü çıkar
    hürmetler saygılar mucux

Bir zamanlar İstanbul'da bir koyda bahçe içinde bir fener vardı.Yüzyıl boyunca durduğu yerden tarihe tanıklık etti ve etrafına ışık saçtı.İşte FENERAHÇE bu ışıktan doğdu...
  • Şimdi de başka bir moda çıktı. Alex küçük maçların büyük adamıymış.Peki.
    Kendilerine her maçta gol atmıyor mu? Bi de kendilerine büyük derler

Orjinalden alıntı: Freddy Krueger

Şimdi de başka bir moda çıktı. Alex küçük maçların büyük adamıymış.Peki.

ALEX , GS yede BJK yede hatta.. PSV,PALERMO,MİLAN,SHALKE,AZ, ve daha nicelerine goller ve asistler yağdırdı... küçük takım dedikleri bunlar olsa gerek...

en azından benim rengim belli, sen ne ayaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

quote:

ALEX , GS yede BJK yede hatta.. PSV,PALERMO,MİLAN,SHALKE,AZ, ve daha nicelerine goller ve asistler yağdırdı... küçük takım dedikleri bunlar olsa gerek...

Bi de Anelka vardı bizde
    O en küçük maçların adamıydı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: chiller

quote:

Bi de Anelka vardı bizde
    O en küçük maçların adamıydı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.