Bu gun canlı olması lazımdı ama tekrar yayınlanıyor gecen haftakı programı denız gezmişle ilgili canlı vede yeni programı nıye yayınlanmadıgı hakkında bılgısı olan varmıdır...? Hulki Cevizoglu Ayrılmıs olabilirmi kanaldan...?
hulki cevizoglunu dun aksam di sanirim kanal 24 de br programda gormustum aam sagolsun ailemin dizi manyakligi beni yine bilgisayarin basina getirtmisti.
Deniz gezmişle ilgili program geçen haftamıydı yoksa bu hafta mı olması gerekiyordu? Bi altyazı falan geçmedilermi neden bant diye? Kanaltürk satıldı gerçi ama yeni sahibinin konuşmasını dinledim eski çalışanları çıkarmıyacaz eski programları iptal etmiyecez tarzında birşeyler söyledi ki yönetim 2 ay daha tuncay özkan ve ekibinin elinde olacak.
Ayrıca hulki cevizoğlu nun kanal 24 gibi bir kanalda yer alması mümkün değil bence çünkü hükümet yanlısı haberler yapan bir kanal orası.
yeniçağda.com da yazar orda okumuştum bu hafta tabiki oda şutlanıyor ama birden olamayacağından allıştıra alıştıra :) bakalım göreceğiz 2,3 ay içinde Tuncay abi gerçekten bizi ektimi yoksa bu işler için para lazım, aç ayı oynamaz bu işler asla olmaz ...
Artık Kanaltürk'te Ceviz Kabuğu ya da Hulki Cevizoğlu'nu görmek pek mümkün görünmüyor. Yalnız Kanal 24 meselesi de şaşırtıcı...
Yoğun istek üzerine 7 saatlik yayın tekrar ediliyor..
68 OLAYLARININ KODU ÇÖZÜLÜYOR
Ceviz Kabuğu, geçen hafta 7 saatlik canlı yayın rekoru kırdı ve Türkiye’yi derinden etkileyen 68 olaylarını ele aldı.
Ceviz Kabuğu’nda, 40 yıllık gizlenen sırlar nasıl ortaya çıktı?.. Kimler hangi açıklamaları yaptılar?..
40. yılında 68 olaylarının kodu Ceviz Kabuğu’nda çözüldü.
Tam 7 saatlik program, yoğun istek üzerine bu hafta tekrar yayınlanıyor. Üstelik herkes izlesin diye ikiye bölünerek. İlk bölüm 16 Mayıs Cuma, ikinci bölüm ise 17 Mayıs cumartesi Kanaltürk ekranlarında...
Geçen haftaki program yoğun istek üzerine tekrar yayınlanıyor 2 bölüm ( 6 saat ) halinde, ilk bölüm bugün (bitti ) 2. bölüm yarın akşam..
Ata tv,Başkent tv,Avrasya tv gibi milliyetçi ve vatansever,objektif kanallarda görebiliriz,zaten Cevizoğlu gibi mert ve objektif,yalakalık yapman,kuş kaldırmayan adamların,peşkeşçi bir mantalite altında barınması zor.
Aynen diğer tür yazılı ve görsel medyada gördüğümüz: baskı,proğram iptalleri,yazar kovmaları vb.. aynı senaryo burada da gerçekleşecektir.Cevizoğlu ben kanaltürk'te devam edeceğim diyor,ama hali ile kendisine yol verirler.Kanaltürk aynı adla ama başkalarına hizmetle yayın hayatına devam edecektir.Durum bundan ibaret.
'Ata tv' de bir program yapıyor veya konukta olmuş olabilir tam bakmadım
Konuk olmuştu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme