Şimdi Ara

Kanal1'in şifreli dünya kupası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kanal 1 tam insanların sempatisini üzerine çekmişken, ve spikerleri yılların spikeri iken dünya kupası maçları da çok güzel giderken uyduan yayınarı seyredenlere haber verildi:
    Yayınımız uydu üerinden maç süresince şifrelidir.
    peki bunun sebebi ne??
    bizim dünya kupası zevkimiz yarıda mı kalacak. keşke trt1'de kalsaydı yayın hakkı. bari böle soruna karşılaşmazdık.
    Kanal 1 bunu niye yaptın???
    :'(

• çünkü ermeniler şifresiz kanal1den izliyomuş bütün maçları ve ermenistanda yayın haklarını alan şifreli kanal da izlenmemeye başlamış..adamlar da fifaya şikayet edince fifa şifreletmiş..kanal1 in yapabileceği birşey yok..adamlar şifreleri verdi zaten..açabilen açsın..benim gibi açamayanlar da ermenilere sövsün
  • peki kanal 1 herkese şifresini veriyormuş. biz b şifreyi nasıl gireceğiz de maçları yine izleyeceğiz??
  • sanki biz ermenilerin yerinde olsak aynısını yapmayacak mıydık? asıl soru bu olmalı...
  • Evet bu şifreyi nasıl gircez?

Her taşın altındanda bu ermeni ler çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: arif_icke

sanki biz ermenilerin yerinde olsak aynısını yapmayacak mıydık? asıl soru bu olmalı...

yapsaydık ve onların maç izlemelerine engel olsaydık onlar da bize sövebilirdi serbestce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordSoth

Evet bu şifreyi nasıl gircez?

Her taşın altındanda bu ermeni ler çıkıyor

cihazının markasına göre değişir. bazılarında elle şifre girilmiyor. bende de girilmiyo. ne yapacağım bilmiyorum...
  • ben antenden izliyorum...
    ama finalleri izliyemicem sanırım bende
    yazlıkta uydu var çünkü
    ama bu dünya kupası için yazlığa bile geç giderim.
  • benimkinde de girilmiyor heralde

başka bi kanal vermiyormu Türkçe olmasada idare edecez artık?

bilen varmı?
  • şifrenin girilmesi için bi modül takılı olması gerekiyor anladığım kadarı ile cünkü modül takılı değil uyarısı geliyor.

Güney kıbrısın ulusal tv si veriyormuş diye duydum.. frekansını vs. bilmiyorum.. kanalın adını bulursak..

-----------
    CYBC

Satellite: Hellas Sat 2

Reception Freq:12524 MHz

Polarization:Vertical

Sympol Rate: 27500 Ksymb/s

FEC 3/4

Antenna Size Required:60cm
    -----------
    denemedim ama.. bakmakta fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wk -- 18 Haziran 2006; 0:17:36 >
  • ben izliyorum walla program yükletmiştik cihaza

oto şifre çözüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KazananKemal -- 18 Haziran 2006; 0:20:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KazananKemal

ben izliyorum walla program yükletmiştik cihaza

oto şifre çözüyo

ne programı yükledin hocam bizede söyle bizde yükleyelim..
  • hay ermenilerin bennnnnnnnnnnn
  • Kanal 1 'in şifresi

100000000000 Dur. (bir tane bir onbir tane 0)
    ve Biss şifreleme mantığı ile şifrelenmiştir. Nasıl gireceğiniz kullandıgınız uydu alıcıya göre değişmektedir.

Şimdi Forum Yöneticileri beni ve bu mesajımı silmek isteyeceklerdir. ama ismimi çizmeden önce bunun yasak olmadığını ve şifreleme sisteminin
    Türkiye sınırları içinde değil, Ermenistan sınırları içinde yayının izlenmesini engellemek için oldugunu unutmayın.
  • next 2000cı cihazın emu yazılımı var. cı sisteme girince biss yazacak yer yok. ayrıca orion modül var orada biss bölümü var yalnız oraya girince key yazmak için açılan yere mesela 100 yazınca 64 yazıyor. kanal1 in key yazamıyorum. kanal üzerinde key yazmak için sarı tuşa basınca kanal1 üzerinde bu tuş çalışmıyor (tv8 de de çalışmamıştı) ama NBA de sarı tuşa basınca biss key menüsü geliyor.

bu sorun nasıl çözülür. biss key nasıl girebilirim. teşekkürler.
  • dünya kupası salıdan itibaren atv'de

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=7655704

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buff -- 18 Haziran 2006; 11:17:21 >
  • şuan uyduyu aldığımız yere gitsek yardımcı olurlar mı bu konuda?? bi sorun kalmıcaksa şimdiden gidelim
  • Arkadaşlar 10 ytl ye yazılım yüklettirin kurtulun yaa.büytmeye gerek yok olayı....
    bu arada atv de değilmiş galiba.salı günü iki maç aynı saatte olduğu için birini atv veriyomuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crushing1 -- 18 Haziran 2006; 11:10:15 >
  • aynı saatte olan maçlardan dandik prestij maçlarını atv, diger güzel maçları kanal1 vericek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.