Şimdi Ara

Kanal sorusunun cevabı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Kanal sorusunun cevabı nedir?

(En Son Oy Tarihi: 17.3.2015)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanal D

• cahil cahil konuşmayın cevap almanya
  • Almanya değil yunanistan yaptım ben

• iran.
  • Cevap Iran cunku Almanlar Suvesye ortak, Yunanistanin kendinin var ufak bir kanali, panama zaten soylememe gerek yok, olmayan sik sanki misirdi o da suveysten kazaniyor. Iranin da bogazi var ama dogal oldugundan para getirmiyor.
  • soruda zaten ticari anlamda sormuyo muydu? iran orayı savaş gemileri için kullanıyo diye biliyorum. adamlarla ticaret yapan yok ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NASIL SORU ??
    7 yıl önce açıldı
    Sorunu cevabı ne?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • stam kullanıcısına yanıt
    Neden iran değil hocam mantikli aciklama varsa bende almanya yaptim

• Cevap net iran ortalığı karıştırmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim bu ortalık karıştıranlara ithafen böyle söyledim.

cevap İran büyük ihtimalle. ben de Almanya işaretledim.
  • Cevap İran olacak arkadaşlar ben de sınavda Almanya yaptım ama cevap İran olacak artık yanlışlarımızı kabullenelim lütfen daha fazla kafa karıştırmayın
  • stam kullanıcısına yanıt
    Soru cümlesini pek hatirlamiyorum yoksa yorumlayicagimda

• Mısır-Süveyş Kanalı
    Panama-Panama Kanalı
    Yunanistan-Korint Kanalı
    Almanya-Kiel Kanalı

Hürmüz boğazı Umman İran ortak kullanımıdır ve doğaldır, ulaşım avantajı yoktur. Cevap İran yani gençler bende atladım Yunanistan'a sınavda maalesef gitti soru, boşuna baktım kanallara resmen

• Ankete 2 iran koymanın sebebi nedir?

• Bende yunanistan yaptım ama cevap iran
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninness

Hocam ben de Almanya yaptım. Soruda hangisinde kanal yoktu diye sormadığını hatırlıyorum. Ticaret ve ekonomi gibi faktörlerle ilgili bir yargı vardı. Bildiğim kadarıyla Kiel Kanalı askeri nedenlerle açılmıştı. Ki İran'ın Süveyş Kanalı açıldıktan sonra gelirleri daha da artmıştır, sıcak denizlere kestirme bir yol sonuçta. Böyle bir mantık yürüttüm, aşırı uç bir bilginin kurbanı da olmuş olabilirim. Bakalım göreceğiz.
  • rebaz kullanıcısına yanıt
    Çok üzgünüm ama sanırım iran bro cevap. Ben kabullendim şahsen.

• He birader oylama yapın en yüksek cevabı alan doğru cevaptır.

Sizi aydınlatacak genel kültür bilgileri :

Almanya'da Kiel isminde bir kanal var ve Almanya burdan ekonomisine oranla azda olsa çoğu Afrika ülkesinin gelirine kıyasla iyi bir para kazanıyor.

Yunanistan'da ki Korint kanalı Kiel kadar işlek olmasada gelişmiş Yunan gemiciliği için önemli bir boğaz.

İran'da su kanalı diyebileceğiniz kehrizler vardır (mö yıllarda da kullanılmaktaydı) ama malesef onlardan gemi felan geçmiyor.

Ve Hürmüz Boğazından İran herhangi bir gelir elde etmiyor İspanya'nın Atlantik'ten geçen gemilerden gelir elde etmediği gibi.

Şurda G-20 ülkelerinin yerlerini haritada bulamayacak adamlar "Almanya !" "Yunanistan !" diye bağırıyor ya en çok ona yanıyorum.

Eklemeler :

quote:

Orijinalden alıntı: rebaz

quote:

Hocam ben de Almanya yaptım. Soruda hangisinde kanal yoktu diye sormadığını hatırlıyorum. Ticaret ve ekonomi gibi faktörlerle ilgili bir yargı vardı. Bildiğim kadarıyla Kiel Kanalı askeri nedenlerle açılmıştı. Ki İran'ın Süveyş Kanalı açıldıktan sonra gelirleri daha da artmıştır, sıcak denizlere kestirme bir yol sonuçta. Böyle bir mantık yürüttüm, aşırı uç bir bilginin kurbanı da olmuş olabilirim. Bakalım göreceğiz.

Sıcak deniz 365 gün ulaşıma açık (buz tutmayan deniz) demektir. İran zaten sıcak denizlere ulaşabilmektedir. Ayrıyetten Süveyş açıldıktan sonra İran'ın gelirlerinde artış olmamıştır çünkü Süveyş açıldığında İranlı abiler daha petrolü çıkaramıyorlardı ve ihracat yapacak üretimleri yoktu.

quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

Cevap Iran cunku Almanlar Suvesye ortak, Yunanistanin kendinin var ufak bir kanali, panama zaten soylememe gerek yok, olmayan sik sanki misirdi o da suveysten kazaniyor. Iranin da bogazi var ama dogal oldugundan para getirmiyor.

Bu arkadaş doğru yapmış ama 'Almanlar süveyş'e ortak' gibi bir cevaptan dolayı değil. Almanya veya Alman şirketler Süveyş üzerinde herhangi bir hisseye sahip değiller. Ve doğal boğaz anlatım bozukluğudur. Çünkü boğazlar zaten doğaldır.

quote:

Orijinalden alıntı: yccee

quote:

Cevap Iran cunku Almanlar Suvesye ortak, Yunanistanin kendinin var ufak bir kanali, panama zaten soylememe gerek yok, olmayan sik sanki misirdi o da suveysten kazaniyor. Iranin da bogazi var ama dogal oldugundan para getirmiyor.

Yunanistan da ki ufak kanalı anasının amindan mi bilecegiz orospu çocukları! !

Hayır yaşadığın ülkenin komşusu İran'da kanal olmadığını ve olamayacağını ufak bir coğrafya bilgisiyle bileceksin. Türkiye'nin başkenti neresi gibi bir soru beklemiyordun heralde ?

quote:

Orijinalden alıntı: sometingiswongg

soruda zaten ticari anlamda sormuyo muydu? iran orayı savaş gemileri için kullanıyo diye biliyorum. adamlarla ticaret yapan yok ki.

İran orayı Kuveyt , Irak , Arabistan , Bahrein , Katar , BAE , Umman'la birlikte her türlü faliyet için kullanıyor ve Türkiye dahil birçok ülkenin şirketleri ve devletleri İran'la ticaret içerisinde.

Sonuç olarak cevap İran ister kabul edin ister ağlayın. Eksi veren arkadaşta eksi verince gerçekler değişmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesHırsızı -- 17 Mart 2015; 17:59:55 >

• Almanya dedik pusuda bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: rabbitstayla

He birader oylama yapın en yüksek cevabı alan doğru cevaptır.

Sizi aydınlatacak genel kültür bilgileri :

Almanya'da Kiel isminde bir kanal var ve Almanya burdan ekonomisine oranla azda olsa çoğu Afrika ülkesinin gelirine kıyasla iyi bir para kazanıyor.

Yunanistan'da ki Korint kanalı Kiel kadar işlek olmasada gelişmiş Yunan gemiciliği için önemli bir boğaz.

İran'da su kanalı diyebileceğiniz kehrizler vardır (mö yıllarda da kullanılmaktaydı) ama malesef onlardan gemi felan geçmiyor.

Ve Hürmüz Boğazından İran herhangi bir gelir elde etmiyor İspanya'nın Atlantik'ten geçen gemilerden gelir elde etmediği gibi.

Şurda G-20 ülkelerinin yerlerini haritada bulamayacak adamlar "Almanya !" "Yunanistan !" diye bağırıyor ya en çok ona yanıyorum.

Eklemeler :

quote:

Orijinalden alıntı: rebaz

quote:

Sıcak deniz 365 gün ulaşıma açık (buz tutmayan deniz) demektir. İran zaten sıcak denizlere ulaşabilmektedir. Ayrıyetten Süveyş açıldıktan sonra İran'ın gelirlerinde artış olmamıştır çünkü Süveyş açıldığında İranlı abiler daha petrolü çıkaramıyorlardı ve ihracat yapacak üretimleri yoktu.

quote:

Bu arkadaş doğru yapmış ama 'Almanlar süveyş'e ortak' gibi bir cevaptan dolayı değil. Almanya veya Alman şirketler Süveyş üzerinde herhangi bir hisseye sahip değiller. Ve doğal boğaz anlatım bozukluğudur. Çünkü boğazlar zaten doğaldır.

Sıcak deniz buz tutmayan deniz demek Yürü git dostum işine

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.