Bildirim
Kanal sorusunun cevabı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
almanya ve iran arasında kalmıştım inşallah iran yapmışımdır
bide yunanistan vardı galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 18 Mart 2015; 15:09:01 >_____________________________ -
Ne bileyim yunanistandaki turistik kanali sorulacak bir suru guzel soru var olcmek icin degil giydirmek icin soruyolar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazisletme -- 18 Mart 2015; 15:11:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yanlis hatirlamiyorsam soruda hangi ulkede kanal yoktur demiyordu soru baska birseydi
Gelir elde etme ile alakalıydı da yunanistan gelir elde etmiyor o kanaldan, tersane olarak kullanıyor
Bilgisine çok güvendiğim coğrafya hocam Almanya dedi ama ben İran yaptım sanırım soruyu doğru anlatamadık hocaya :) _____________________________ Toplum, farklı olanı dışladığını sanarken,
Aslında farklı olan dışlamıştır toplumu -
quote:
Orijinalden alıntı: Curtis46
Gelir elde etme ile alakalıydı da yunanistan gelir elde etmiyor o kanaldan, tersane olarak kullanıyor
Boğazdan hiç elde edilemez ama
quote:
Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil
quote:
Hocam boğaz ve kanallardan gelir elde edilir, biz elde ediyoruz da normal verginin %10u kadar...
quote:
quote:
Niye biz istanbul bogazindan gelir almiyoz mu belki iran da alabilir ?
Elde edildiğini bilmiyodum :) Ama el yapımı yerden ne olursa olsun gelir elde edilmezmi devlet hayır olsun diye kanal açıp bırakmazki
@Pharma. @Curtis46
quote:
Elde edildiğini bilmiyodum :) Ama el yapımı yerden ne olursa olsun gelir elde edilmezmi devlet hayır olsun diye kanal açıp bırakmazki
@Pharma. @Curtis46
Ya korint kanalı tersane işi görüyor, küçük bi kanal zaten çoğu kitapta yazmıyor bile... Sadece yunanistana yarıyor; bilmiyorum bu ösym napıcağı belli olmaz
soruyu net hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla hangi ülkede kanal yok demiyordu gelir elde etmesi beklenmez deniyordu. Ben yunanistan yaptım ama cevap iran büyük ihtimal. _____________________________ -
Mantıksal olarak iranda kanal olmadığı için kanallardan gelir kaynağı yoktur ama ösym itnelik yapıp arkadaş ben sana onu sormadım kanalı olupta en az gelir elde eden ülkeyi sordum derse o zaman küfürü yer.
CEVAP YUNANİSTAN OLACAKMISŞ NEDEDEN DERSENİZ BU SORUYU TÜRKİYE COĞRAFYA GENEL MÜDÜRÜ BAŞKANINA SORDUM İRAN NEY DEDİ YUNANİSTAN DEDİ _____________________________ -
Almanya Versay anlaşmasından dolayı gelir elde edemiyor. paralar vergi olarak ödeniyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ösygs
CEVAP YUNANİSTAN OLACAKMISŞ NEDEDEN DERSENİZ BU SORUYU TÜRKİYE COĞRAFYA GENEL MÜDÜRÜ BAŞKANINA SORDUM İRAN NEY DEDİ YUNANİSTAN DEDİ
Yunanistan turistlik gelir elde ediyor ticarette yapıyor asıl en çok yunanistan gelir elde ediyor
İran iran _____________________________ Yoksa siz, sizden önce gelip geçenlerin başına gelenlerin benzeri sizin de başınıza gelmeden cennet’e gireceğinizi mi sandınız?! Onlara yoksulluk ve sıkıntı öylesine dokunmuş ve öyle sarsılmışlardı ki nihâyet peygamber ve beraberindeki müminler, “Allah’ın yardımı ne zaman gelecek?” demişlerdi. İyi bilin ki, Allah’ın yardımı yakındır.” (Bakara, 2/214)

II. Mehmed
Fâtih Sultân Mehmed Hân - Gazi
"Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir. Talihsizlik ise düşmanın nasibidir." -
Kiel Kanalı (Almanya)
Almanya’nın kuzeyinde Baltık denizi ile Kuzey denizini bağlayan Kiel kanalı da 98 kilometrelik uzunluğu ile dünyanın en büyük kanalları arasında yer alıyor. Kanal Kuzey denizinde Elbe Irmağı ağzındaki Brünsbüttelkoog’dan, doğuda Baltık kısıyısındaki Kiel limanına kadar uzanıyor. Kanal, iki deniz arasında en güvenli kısa ve ucuz ulaşımı sağlıyor. 1895 yılında kuzeye gidecek savaş gemilerine kestirme bir yol sağlamak amacıyla yapılan kanal 103 metre genişliğinde ve 11 metre derinliğe sahip.
1. Dünya savaşı öncesi Alman hükümetine ait olan kanal 28 Haziran 1919’da imzalanan Versailles Antlaşması ile uluslarası statü kazandı ama yönetimi Almanlarda kaldı. Adolf Hitler 1936'da bu hükümleri tanımadığını ilan etti. II. Dünya Savaşı'ndan sonra kanal Schleswig-Holstein eyâletinde {Land) kaldı ve seyrüsefer özgürlüğü tanıyan Versailles Antlaşması koşulları yeniden uygulamaya kondu.
Kiel Kanalı adını en son geçen hafta 15 Nisan 2011'de sis nedeniyle Finlandiya bandıralı bir konteyner gemisi ile bir Rus gemisinin çarpışmasıyla duyurmuştu. Kazada, iki denizci hayatını kaybetmışi, iki kişi de ağır yaralanmıştı._____________________________
-
Diğer 4 ülkede kanal olduğu için ben İran dedim ve soruda kanal kelimesinin geçtiğini hatırlıyorum. _____________________________ İkinci olan ilk kaybedendir. -
Benzer içerikler
- iyonik bağ sağlamlığı
- hangi mühendislik işsiz kalmaz
- kenko kronometre
- haldun alagaş kütüphane
- melih abuaf yahudi mi
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler