Şimdi Ara

Kanada ultra fırsatlar ülkesi , herkes zengin burada ( Videolu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayaller :Kanada'da hayat çok kolay yeğen

Uçaktan indiğin anda 5 milyon dolarlık çek yazıyorlar. Herkes ultra zengin

Kanada Gunlukleriyoutube
    Turkiye'den Kanada'ya Meksika uzerinden kacak gelmek ve yasanan sorunlari anlatiyorum. Meksika'dan Amerika'ya oradan da Kanada ya kacak gitmek zormu, Kanada da yasayanlar bu soruna nasil yaklasiyorlar. Kanada da yasayanlar kacak gelenlere yardim ediyor mu.
    https://www.youtube.com/watch?v=jehVj7OhGxE

• Dinlemeyin bunu ya. Mesleğin olsun iyi kazanırsın. İlla mühendis, doktor değil iyi bir elektrikçi veya aranan bir iş olsun. Arkadaşım lojistikçiydi gitti inşaatçı oldu kanadada para kazanıyor. Hem de bizim kazanamayacağımız parayı.

Bu eleman neci? Depocu. Allahın depocusu türkiyede neydin ki orada vasıfsız biri olarak ne kazanacaktın? Dünyanın hangi ülkesinde vasıfsız ve depoda hamal olarak çalışan biri zengin olur? Öyle bir imkanı sağlayacak kadar salak bir ülke yoktur. Vasıfsız işçi zengin olacaksa diğerleri ne olacak ultra zengin mi?

Meslek yok birşey yok dağdan inmiş gibi git kanadaya vasıfsız bir işe gir vay ben zengin olamadım. Hadi ya.

• Orası ultra kolay yeğen

Türkiye'de hiçbir işe yaramayan 20 yaşında doomer , oraya gidip anında 10 milyon dolar kazanıyor

Hayat ultra kolay fırsatlar ülkesi  

• dünyanın en yaşanır 10 şehrinden 3ü kanadada sen ne anlatıyon gene omg 

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Evet fırsatlar ülkesi gördüğün gibi

Türkiye'den kaçak giden adam anında zengin olmuş , hiç sorun yaşamamış

Geçen yıl protestocuların banka hesabı dondurulmuştu. Bu hafta banka sözleşmeleri iptal edildi

Geçen ay varolmayan şirkete 2 milyar dolar para aktarılmış.

Şehir merkezinde her gün 30 araba çalan şebekenin içinde polisler çıktı

Git hemen zengin olursun  

Avukatlık yapıp 1 yılda Saul Goodman gibi olursun  

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

kanadadan lise mezunu arkadaşım kanada lise diplomasının bizim üni hukuk diplomasından iyi olduğunu daha çok işe yaradığını söylüyor

kanada da bir avukatın burdan çok kazanacağı yüzde 100dür bankodur

Kanada'ya 14 yaşında gidiyorsan , liseyi okuyorsan zaten sorun yok kardeşim

25-30 yaşından sonra gidip milyoner olacağını sanan parazitler dolu forumda , sözüm onlara  

Belli bir yaştan sonra göç edip başarılı olanlar % 5 max. Çoğu asgari ücret ile çalışıyor yıllarca , çıkmaz sokak gibi.

Oraya 30 yaşından sonra giden herkes ultra milyoner oluyor gibi bir algı var bu forumda  

Gidin o zaman olun siz de  

Ayrıca şunu hatırlatayım

Buradaki vergiler astronomik

Onun üstüne okula harç parası ödeyeceksin

Tıp okumanın maliyeti ortalama 100-150 bin DOLAR

Bu kadar parayı verebilecek misin? TÜrkiye'de insanlar beleşe doktor oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dinlemeyin bunu ya. Mesleğin olsun iyi kazanırsın. İlla mühendis, doktor değil iyi bir elektrikçi veya aranan bir iş olsun. Arkadaşım lojistikçiydi gitti inşaatçı oldu kanadada para kazanıyor. Hem de bizim kazanamayacağımız parayı.

Bu eleman neci? Depocu. Allahın depocusu türkiyede neydin ki orada vasıfsız biri olarak ne kazanacaktın? Dünyanın hangi ülkesinde vasıfsız ve depoda hamal olarak çalışan biri zengin olur? Öyle bir imkanı sağlayacak kadar salak bir ülke yoktur. Vasıfsız işçi zengin olacaksa diğerleri ne olacak ultra zengin mi?

Meslek yok birşey yok dağdan inmiş gibi git kanadaya vasıfsız bir işe gir vay ben zengin olamadım. Hadi ya.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Ben kendimden mi bahsediyorum?

Burada en az 50 tane Türk ile konuştum bu konuları

Hepsi asgari ücrete yakın çalışıyor. "Cehaletten uzak yaşayım yeter" kafasında hepsi.

Ekonomik olarak müthiş bir fark yok hayatlarında ama diğer konularda daha olumlu olduklarını söylüyorlar.

Ayrıca burada hayat başlatmak için en az 50k doların çöp olacak , ilk zamanlar çok masraflı.

Hayatın boyunca asgari ücretle çalışmak için , aileden uzaktan kalmak için değer mi? Buraya sadece zengin olarak gelen göçmenler iyi yaşıyor.

Ya da çocukken , ailesiyle beraber göç edip burada okuyanlar.. 25-30 yaşında sonradan gelenler için hayat çok iyi değil

ultra milyoner olmaya gerek yok cehennemden çıkıp normal insan hayatına geçmek yetiyor bizim insanımıza çok şikayetçiysen sen dön benim imkanım olduğu ilk anda amerikadayım

bana ne tıptan yaw bedava verseler de okumam ne alaka şimdi? nasıl mantıkla bu 3 milyon sınava giriyor ilk 15 bin tıpa giriyor kalan 2.9 milyon yararlanmıyor ki tıpın beleş meleş olmasından bana ne tıptan? bana doktor veriliyor mu yok ee?

biraz daha iyi bir ülkede yaşayım diyorsan anlarım kardeşim ona lafım yok.

Zengin olmasan da daha konforlu hayatın olur

kapitalist sistem işçiye en fazla hayatını idame ettirecek yaşamı sunar

bu almanya kanada amerika avustralya her yerde aynı

trde hayatı idame ettirecek para bile verilmiyor sorun o

Evet ona bir şey demiyorum kardeşim

Refah seviyesn daha iyi olur. Özellikle büyük bir şehirde yaşamıyorsan

Benim lafım başkalarına.. Sanki oraya her giden 6 ayda spor araba çekiyor , 2milyon usd ypaıyor gibi düşünen bir kitle var..

Yoksa orada şartlar genel olarak daha iyi. Mükemmel bir ülke olmasa da daha iyi..

dünyada 55-60 mlyon dolar milyoneri var

emperyal ülkelerde 700 800 milyon kişi var

yani oralara gitmek milyoner olmaya eş olamaz asla

bizim insanımız bir ikinci el arabaya bir telefona bir pcye bir ps5e bir kilo ete aç bırakıldı bu insanlara bunu veren devlet onlar için milyoner olmakla aynı

evet hocm

• Tamam hocam anladık Kanada en kötüsü Türkiye en iyisi, siz haklısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blitz. kullanıcısına yanıt

kanada en kötüsü demedim

yine de güzel bir ülke

30 yaşından sonra gelenler için hayat çok tozpembe değil. onu anlatmak istedim sadece

Ben sizin demek istediginizi anladim. Bazilari herseyin tozpembe olacagini saniyor ama isin gercegi oyle olmuyor. Ozellikle sosyal devlet anlayisi olmayan ulkelerde abd gibi issiz yada calismayacsk duruma dusersen ustune birikimin olmaz ise aldigin evden de atilirsin. Hersey basina gelir.

Bu yuzden hemen en guzel arabayi alayim pahali evi alayim vs diyemiyor amerikalilar bile. Cunku hepsi hem gecim derdindeler hemde para biriktirmek zorundalar. Aslinda tr dede farkli degil durum devlet gss adi altinda issizlerden para almaya calisiyor...

Sonuc olarak hangi ulkede mutluysam bence en guzel ulke orasidir ")

• bir tarafınız donmasın orada aklı olan burada da zengin olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.