Şimdi Ara

Kanada mı Amerika mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rovingox

quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

quote:

quote:

quote:

quote:

Kanada'ya git sabah akşam subway yersin işte.

Subway kilo yapmaz mı ? Bizi de benzetecekler kendilerine.

Adım başı subway var da ondan dedim.

Dil için gitmiyor olsan poutine ye derdim ama Québec dışında var mı bilmiyorum.

Hocam para sıkıntı değil ki bana en güzel yerler i öner ama hızlı olsun 10dk da doyup işime bakmam lazım. Akşam hariç

Kanada lı insanlar şişko mu zayıf mı ? Biraz da fit gitmek lazım eğer şişko çoksa.
    Piyasa açısından

Zaten kahvaltı yapmam hal böyle olunca cebime daha fazla gıda parası kalıyor.Gerçi yiyeceğin 3-4 dolarlık bişey ne kadar kalır ki dimi

Dostum demek istediğim poutine Québec'e yani Fransız Kanadası'na özgü bir yemek. Sen dil için gidicem diyorsun ben de dilden kasıt İngilizce'dir diye düşündüğüm için öyle dedim.

Kahvaltı için Starbucks'a gidiyorduk kahve ve yanında bir sandviç kek tarzı şeyler yaklaşık 5 dolar.

En hızlı tabi fast-food restoranlarında yemek yenir. Kanada'da en çok Subway var ve buradakinden çok daha lezzetli. 30 cm italian bmt + 2 cookie + sınırsız içecek 11 dolardı.

Akşam yemeği ortalama bir mekanda pizza yanında içecek şeklinde düşünürsek 10-15 dolar pizzanın büyüklüğüne göre. Aman ben çok yerim en büyüğünden söyleyeyim pizzayı diye düşünme 1 hafta aynı pizzayı ısıtıp ısıtıp yemek zorunda kalabilirsin. 7 farklı boy seçeneği vardı yanlış hatırlamıyorsam en küçük üçüncüyü aldım ben (80 kiloydum o zaman) oldukça doyurucuydu. Yalnız bir gün meşhur bir Fransız restoranı varmış oraya gittik biftek + içeceğe 80 lira verdim Türk parasıyla. Unutmadan söyleyeyim Kanada'da göreceğin her fiyat etiketine %16 (eyalete göre değişiyor) tax ödersin (bir nevi kdv hariç diye düşün). Ayrıca masana servis yapılan bir restoranda isen diğer bir deyiş ile garson varsa %15 zorunlu tip ödersin.

Çok dikkat etmedim ama öyle göze çarpar oranda şişman popülasyonu gözlemlemedim hatta tek şişman bendim diyebilirim.

Başka aklına takılan bir şey olursa Kanada hakkında sorabilirsin. Bu arada yazdığım fiyatların tamamı Kanada Doları.

Uçak ile barselona , amsterdam a gitme kolaylıgı nasıl ?
    Ucuz bilet bulunurmu oralar da.

Hocam bana kalırsa ne Kanada ne Amerika , yollasınlar 3 ay Amsterdam a gıkım çıkmaz. Ordan geçerim barselona ya oradan fransa ya. Ama aile izin vermez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LA secenegin varsa Toronto gibi bir hata yapma
  • Adam ot için Amerika ya gidecek ya Akyazı da her şey var LSD dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invisible Pink Unicorn

Adam ot için Amerika ya gidecek ya Akyazı da her şey var LSD dahil.

Ot için değil sadece belirttim kalan parayı neye harcayacagımı.
    Tr de super silver , amnesia , gws , ww vardı içmedik

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Sen gitme, gerçekten işine yarayacak birilerini gönder.

sanane

• Oğlum bu çocuğa niye yardım ediyorsunuz daha? A-aa, ama her türlü uyuşturucuyu, piyasayı biliyor o, adam olmuş bu çoktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Oğlum bu çocuğa niye yardım ediyorsunuz daha? A-aa, ama her türlü uyuşturucuyu, piyasayı biliyor o, adam olmuş bu çoktan.

O ot dediğin şey kanada da eczane de medikal reçeteli satılıyor.

• Senin aklin belli kardeşim nereye gitsende fark etmez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Invisible Pink Unicorn

Adam ot için Amerika ya gidecek ya Akyazı da her şey var LSD dahil.

Ot için değil sadece belirttim kalan parayı neye harcayacagımı.
    Tr de super silver , amnesia , gws , ww vardı içmedik

Bonzai iç hem masrafsız

• Kanada da olan arkadasımla telefonla konustuk geçen gün.
    Gelirsen sıkıntı olmaz kanki ayarlarız dedi o nun reçetesi varmış suistimal ediyor işte. Hatta balkon da rahat rahat tüttürüyor. Nineler bile tüttürüyormuş kart oynarken. Çok fark var türkiye ile.

Baya bi 30dk konustuk. Baya da güldük türkiye ile kıyasladık. Türkiye de olsa 70 lik nineler uyusturucu bagımlısı diye haberlere çıkar çanta fırlatırlar İşin şaka kısmını geçtik yaşam a döndük , baya aklımı çeldi kanada. Öğrencilere çok ucuz bilet veriyorlar. Gelirsen 5 saatlik ucuslar a cok rahat gideriz dedi.bilmiyorum nereyi seçsem. Bi yandan hangover yaşamak var bi yandan amerika da tek takılmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rovingox -- 21 Temmuz 2015; 0:29:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZenciCivciv

kanada soğuktur ama güvenlidir. öğrenci için sıkıntı olmaz. amerikaya gitmeni önermem çok pahalı bir ülke diyorlar öğrencilere göre . uçak bileti bin lira sanırım. gidipte dönemeyenler çok oluyormuş sanırım. bitane adamın videosunu atmışlardı hatta. 2 milyon suçlusu olan bi ülke. paran varsa yaşarsın doğru dürüst sokakları aç kaynıyor. ben kanadayı öneriyorum

ot parası diyor adam ya hesaba bak o parayla gidersinde döner misin bilemem .ciddi ciddi cevap yazdım bide

Marijuana hocam bu eroin değil ki Bu tutum unuz bunu bilmemeniz den kaynaklanıyor ve sizi gayet net anlıyorum.

Yorum unuz için teşekkürler , kafama takılan soruları size pm atarak soracağım.

Ben eğlence amaçlı da gitmek istiyorum ve kendimi biliyorum neyin ne oldugunu idrak edebiliyorum. Bir plan yapacaksam 100kere düşünürüm.Forum da ciddi olmasam da emin olun dışarı da bir hareketimi 2kere düşünürüm.Biraz da takıntı bu.

Umarım o ot sende panik ya da dissosiyatif bozukluk yapar da hayatın boyunca o acıyı çekip anlarsın. Ne saniyonuz siz bu otu yeşil çay falan mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ratso

quote:

quote:

kanada soğuktur ama güvenlidir. öğrenci için sıkıntı olmaz. amerikaya gitmeni önermem çok pahalı bir ülke diyorlar öğrencilere göre . uçak bileti bin lira sanırım. gidipte dönemeyenler çok oluyormuş sanırım. bitane adamın videosunu atmışlardı hatta. 2 milyon suçlusu olan bi ülke. paran varsa yaşarsın doğru dürüst sokakları aç kaynıyor. ben kanadayı öneriyorum

ot parası diyor adam ya hesaba bak o parayla gidersinde döner misin bilemem .ciddi ciddi cevap yazdım bide

Marijuana hocam bu eroin değil ki Bu tutum unuz bunu bilmemeniz den kaynaklanıyor ve sizi gayet net anlıyorum.

Ben eğlence amaçlı da gitmek istiyorum ve kendimi biliyorum neyin ne oldugunu idrak edebiliyorum. Bir plan yapacaksam 100kere düşünürüm.Forum da ciddi olmasam da emin olun dışarı da bir hareketimi 2kere düşünürüm.Biraz da takıntı bu.

Umarım o ot sende panik ya da dissosiyatif bozukluk yapar da hayatın boyunca o acıyı çekip anlarsın. Ne saniyonuz siz bu otu yeşil çay falan mı

Amsterdam da içtiğim ww xtrm zaten feci paranoya yaptı. Alışmadan içersen sertini olacagı bu. Bu dediğim 3 yıl önce unutamıyoruz işte. Anılar unutulmaz

Onu bunu geçin de bana ingilizce yi öğretecek bi proglam yapalım. Kendime kalırsa bişey öğrenmeden döner gelirim. 9 ay var gitmeme erken açtım konuyu fikirleneyim diye.

Great white shark , amnesia , white widow , nyc diesel , super silver , super lemon , ak-47 , bomb , bubble gum , ww xtrm , cheese , skunk ,

Bunları aldım madrid den ( yasal ama oturma izni lazım onu bulacan internetten biri sponsor olsun sana 60euro ).
    1 hafta da 30gram bitti valla 100cigara içmişimdir.
    500 lü raw içe gömdü Zıvana bulamadım kartviziti binbir ugrasla adam ettim

Dediğim gibi paranoya mevzusu yalan.Ama bu konular ın sohbet i çok zevkli yaa

Ha bide ww kubar ( kahverengi) bide lemon haze bho almıştım. Fena tatildi haa. Kafe de sarıp içmenin zevki bi yerde yok. Türkiye yi düşündüm. Elin alakasız( atıyorum hard rock) kafesin de ot sarmayı düşündüm. Bambaşka muazzam..

Puerta de toledo da yapıstırmısım nevale yi. Tam o an etrafa bakıyorum bi polisle göz göze geldik. Uzaktan pis şekil de sırıttı. Tabii unutkanlık zaman mekan yanılgısına düştüm. Olum ispanya dasın gazla dedim içimden :)))))

O tren istasyonun da 20 eurom oldugu için makine den bilet alamama ve kızın da bozugu olmadıgı için 10geçişlik kartını bana vermesi Unutmadım. İşte böyle şeyler için sürekli gezmek sürekli okumak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rovingox -- 21 Temmuz 2015; 0:44:41 >

• quote:

quote:

Marijuana geçiş uyuşturucusudur,sonraki adım Crystal Meth

• quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

quote:

quote:

Marijuana geçiş uyuşturucusudur,sonraki adım Crystal Meth

Dostum ben onu bilmem de ben manyak bir tatil , eğitim istiyorum. Bu konu da (eğitim) hertürlü yardımı olacak arkadaslar ı bana bilgi vermesi için bekliyorum.
    Daha 9 ay var ama 2ay kalacağım orada ve bunun plan ı önceden yapılmalı. Her günüm dolu olmalı. Türkiye ye döndügüm zaman İngilizcem de full olmalı.

Bu sene bayağı bi kaptırcam kendimi dersler e. Başarılı olursam hakettim diyip kafam rahat gezip öğreneceğim.
    O yüzden başlangıç süratlı olmalı. Haksızmıyım ? İyi bir geleceğe atılan bir adım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rovingox -- 21 Temmuz 2015; 0:50:13 >

• Ağır troll ya, şimdi fark ettim. Dağılalım da eğlenemesin.
  • eğer maddi sıkıntın yoksa amerika olabilir.dünyanın baş ülkesi seni senatör olarakda görmek isteriz.

referans olarak bu adamı ver her yere alırlar.

Kanada mı Amerika mı ?

resim yükleme servisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 21 Temmuz 2015; 8:22:15 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.