Şimdi Ara

Kanada malı yeşil mercimeğin Tr de ne işi var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Kanada malı yeşil mercimeğin Tr de ne işi var?

    Annem almıs bi bakıyım son kullanma tarihine dedim,bide baktım kanada malı yazıyor. Şok oldum. Benim vatanım yeşil mercimek yetiştiriliği için kusursuz bir memleket değilmiydi? Özellikle Güneydoğu Anadolu Projesinden sornada dahi/guney doguda yeşil mercimek yetiştiriliyor) bunu gorunce götürdüm iade ettim..Ayrıca ne yazikki kanadadan gelen mercimekerin G.D.O. lu olma durumuda söz konusu olabilirmiş.

    Ne zaman bu kadar düştük arkadaşlar ne zaman?







  • Geçen google da cassaba melon diye bi kavun cinsi gördüm. Kavun bizim oranın kavunlarına benziyodu. Bende araştıram dedim. ABD de üretilen baya meşhur bi kavunmuş. Kavunun çekirdeklerini yıllar önce ABD ye götürmüşler bizim burdan. Kavuna da getirdikleri yerin adını, kasaba adını uygun görmüşler. Hiç olmazsa onu değiştirmemişler dedim birazda sevindim. Yarın bir gün o çekirdekleri bize satarlarsa şaşırmam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • domates tohumu bulamıyoruz organik israilden alıyormusu,dna ı bozuk olanları
  • ucuzcu marketlerde satılan baklagillerin bir çoğu yurtdışından ithal ediliyor maalesef. ben de kırmızı mercimek alırken dikkatimi çekmişti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lethero

    ucuzcu marketlerde satılan baklagillerin bir çoğu yurtdışından ithal ediliyor maalesef. ben de kırmızı mercimek alırken dikkatimi çekmişti.

    aynen bizde iade ettik..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.