Şimdi Ara

Kanada'da Universite, Montreal'de yasam!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
12
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanada'nin Quebec eyaletinde yer alan Montreal sehrinde ki McGill Universitesine kesin kaydimi gerceklestirmis bulunmaktayim. Actigim konuyu gitmek isteyen arkadaslara yol gosterici olmasi dilegi ile, fotografli bir gunluk haline getirmeyi planliyorum. Duzenli olarak update edecegim ve gelismeleri yazacagim. Dusunen arkadas olursa, sorularini da bu portal araciligi ile iletebilir. Henuz okulum baslamadigi icin, simdilik Haziran ayinda Montreal'e gerceklestirdigim seyahatten kalan bir kac kareyi paylasacagim...Ileri de gitmek isteyen arkadaslara yardimci olmak icinFAQ (Frequently Asked Questions) tablosu hazirlayip, paylasacagim. Konu hic bir sekil de hava atmak, gosteris icin vs acilmamistir, bu gibi yorumlarinizi konuyu kirletmek yerine kendinize saklayiniz lutfen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessAgony3 -- 30 Temmuz 2017; 21:42:0 >

• Ustadim basarilar diliyorum ve siki takipciniz olucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben baya yakinim kanadaya bi kac gunlugune gecmeyi dusunuyorum ozellikle alberta ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sals

Ustadim basarilar diliyorum ve siki takipciniz olucam

Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

Ben baya yakinim kanadaya bi kac gunlugune gecmeyi dusunuyorum ozellikle alberta ya

Yazin bir sakinca gormuyorum
  • H.o

• Yüksek lisans mı yapıyorsunuz ve öğretim ücreti ne kadar orada çalısacakmısın. Şimdilik ilk sorular bunlar olsun hayırlı olması dileğiyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanada'da Yaşamak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dersimli62f

Yüksek lisans mı yapıyorsunuz ve öğretim ücreti ne kadar orada çalısacakmısın. Şimdilik ilk sorular bunlar olsun hayırlı olması dileğiyle.

Merhaba, hayir lisans egitimine basliyorum. Evet, ilk donem degil ancak sonrasinda bir engel cikmazsa part time es zamanli olarak calismayi dusunuyorum. Ucretler undergraduate, graduate veya fakulteye gore degisiyor; bu sebeple siteyi ziyaret etmenizi oneririm.

http://www.mcgill.ca/student-accounts/tuition-fees/tuition-and-fees-tables-and-rates

• quote:

Orijinalden alıntı: Persom

H.o

Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndlessAgony3

quote:

Orijinalden alıntı: dersimli62f

Yüksek lisans mı yapıyorsunuz ve öğretim ücreti ne kadar orada çalısacakmısın. Şimdilik ilk sorular bunlar olsun hayırlı olması dileğiyle.

Merhaba, hayir lisans egitimine basliyorum. Evet, ilk donem degil ancak sonrasinda bir engel cikmazsa part time es zamanli olarak calismayi dusunuyorum. Ucretler undergraduate, graduate veya fakulteye gore degisiyor; bu sebeple siteyi ziyaret etmenizi oneririm.

http://www.mcgill.ca/student-accounts/tuition-fees/tuition-and-fees-tables-and-rates

Bölüm nedir birde ingilizce yeterlilik seviyesi varmı mülakat gibi ayrıca yurttamı kalıyorsun.

• Takip
  • hocam karı kız ortam nasıl
  • dersimli62f kullanıcısına yanıt
    Psikoloji, evet IELTS 6.5+ veya dengi toefl vs. Yurtlar evlere gore daha pahali ve senelik yemek programini zorunlu tuttugu icin kalmayacagim.

• Başarılar dilerim inşallah bir gün bizede nasip olur.Bildiğim kadarıyla fransızca ve ingilizce resmi dil sokakta hangi dili konuşuyorlar?
  • YGS/LYS sartmi veya herhangibi bir sınava tabi tutuluyormuyum

• Hayırlı olsun dostum. Dil konusunda nasılsın? İyi konuşabiliyor musun? Kanadalılar fransızca konuşuyordu sanırım.

• Dünya sıralamasında 32. sırada bizim en iyi üniversiteler ilk 450'e bile giremiyor... Mükemmel bir iş yapmışsınız giderek, başarılarınızın devamını diliyorum. Güncellemeleri bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BF7A5A0F9 -- 31 Temmuz 2017; 3:19:13 >
  • nasıl kazandınız? ygs-lys ile alakası var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

hocam karı kız ortam nasıl

ne karı kızı kendisi zaten bayan
  • bölüm nedir master program fiyatları ve gpa sınırını yazsana bana
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.