Şimdi Ara

Kan vermeye gittim ... Kan verin sizlerde...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun kan vermeye gitti aslında kanda değil ama kanın içindeki bir madde trombosit vermeye gittim hasta yatanı tanımam etmem ama durumu çok ağır Allah acil şifalar versin sinir kanseriymiş.
    Tam 2 saat cihaza bağladılar beni ama ne cihaz aklım şaştı kan çekiyor damarlardan 3 parça halınde bunu içindeki trombosit i ayırıyor geri kalan kan ve diğer maddeyi bana tekrar enjekte ediyor. Gerçekten şaşırdım hastane o kadar şahaneki süper orda bi makına varmış Türkiyede iki tane varmış biri hacatepede biri ise benim gittiğim hastane kanser erken teşhiş edilirse o makına sayesinde o tümör lazer ışınıyla buyuk oranda imha ediliyormuş benım kan verdiğim hasta ise geç kalınmış o hastaneyı çok çok sonra duymuşlar keşke daha önce duysalardıda iyi olsaydı küçük bir ihmal neler mal olmuş.
    Sağlığımızın kıymetini bilmem lazım hiç yoktansa kan vermek lazım bugun onlara yarın bizlere düşmez kalkmaz bir Allah'tır.
    Şaşırdığım bir nokta daha oldu hastane amerika sayesinde yapılmış oraya ırağa ilk girdiklerinde türkiye o hastaneyi kullanmalarına izin vermiş hastane yapılmış ve türkiye caymış orayı vermekten daha sonra hastane bize kalmış
    amerikada olmasa öyle hastanelere hasret kalacagız valla hastane değil 5 yıldızlı otel sanki
    hastaneyı merak edenler
    http://www.anadolusaglik.org/hakkinda3.asp

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kan verdikten sonra halsizlik
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.