Bildirim
Kan sonuçlarım anlayan gelsin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Helvan neli olsun? -
hepsi N -
Acilen nofapı bırakmalısın.Testesteronun aşırı düşmüş -
Eosun çok düşük hacı Allah rahmet eylesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turp gibisin
testesteron hangisi la onlar yok burda bildiğim kadarıyla -
Domuz gibisin
Ben de yaptım test. Kağıttan normal değerlerin ne olması gerektiği yazıyordu
-
O şekerle nasil yasiyorsun hocam maksimumun bile 4 tane fazlasi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
PLT yüksek knk doktora söyle aspirin falan versin, demir eksikliğin de olabilir. Yani kısacası kanın çabuk pıhtılaşıyor, damarlara, kalbe vs. pıhtı atabilir ilerde çok riskli. Felç falan geçirirsin mazallah, doktora onu sor öncelikle.
B12 vitamini eksikliğin de var knk, halsizlik, hafıza kaybı(unutkanlık) vs. belirti verir doktor ona da bi vitamin desteği sağlar.
HCT de yüksek hay allah sigara içiyorsun galiba kardeş, acilen sigarayı bırakman gerek içiyorsan...
Değerlere bakınca moralim bozuldu kardeşim Allah şifa versin.
-
Zebani aradım yokmuş gidiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kerrjo1
PLT yüksek knk doktora söyle aspirin falan versin, demir eksikliğin de olabilir. Yani kısacası kanın çabuk pıhtılaşıyor, damarlara, kalbe vs. pıhtı atabilir ilerde çok riskli. Felç falan geçirirsin mazallah, doktora onu sor öncelikle.
B12 vitamini eksikliğin de var knk, halsizlik, hafıza kaybı(unutkanlık) vs. belirti verir doktor ona da bi vitamin desteği sağlar.
HCT de yüksek hay allah sigara içiyorsun galiba kardeş, acilen sigarayı bırakman gerek içiyorsan...
iyi denemeydi geliştirmen lazım -
normal değer dediği olması gereken aralıkmı -
hamilesin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet olması gereken ama yaştan yaşa da değişebilir. Ben 17 yaşında olduğum için çocuk doktoruna gittim mesela.
Benim sadece WBC biraz yüksek. O da beyaz kan hücresi. Akyuvar yani
bişe yok dedi doktorda zaten ama raporlarda hipertansiyon falanda yazıyor ekg de çekilmişti tansiyon 14 9 çıktı sonrada çarpıntı ilacı verdi çarpıntı olunca içiyorum kendisi sabah akşam iç dedi ama -
Benim raporda da demir eksikliği yazıyor.
Zinco ilacı yazdı. Çocuk gibi onu içiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kerrjo1
Googledan mı baktın tıpçı mısın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- atarax antidepresan mı
- balık yedikten kaç saat sonra süt içilir
- 1 kasa bira kaç tl
- en etkili fare zehiri yorumlar
- avuç içi soyulması nedeni
- çay emojisi
- izafiyet teorisi nedir
- discord açıldı mı
- exxen de neler var
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X