Şimdi Ara

Silinsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 3 Aralık 2022; 19:31:48 >

• Başın sağolsun dostum. Böyle bir şey söz konusu değil. Ben de aynı durumdayım büyük ihtimalle yanlış ölçümler olabilir. Böyle düşünüp kafana takma sakın. farklı olması üveysin manasına gelmez

• Normalde A kan grubu A0 ya da AA genleriyle oluşuyor. Aynı şekilde B grubu da B0 ve BB ile oluşuyor. Bu durumda A grubu anne ve babadan gelebilecek genlerin ihtimali A ya da 0. Anne de baba da A0 ise her ikisinden de 0 gelirse çocuk da 0 kan grubunda olur ama B olmasının ihtimali yok. Tabi biyoloji bize lisede anlatıldığı kadar basit bir şey de değil. Mavi gözlü anne babadan kahve gözlü çocuk olabileceğine dair şeyler okumuştum. Sizde de böyle bir durum olmuş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trkgncr kullanıcısına yanıt

Hocam ikisi de sadece A grubundan yani birisi AB falan olsa zaten hiç düşünmeyecem. Ayrıca fiziksel olarak ta hiç kimseye benzemiyorum. Ciddiyim.

Ama baya önce Kuzey İskandinav ülkelerinden birindeki bir çiftin (ikisi de sapsarışın) çocukları esmer de değil bildiğin siyahi olarak dünyaya geldi. Sonra DNA testinden öz çocukları olduğu anlaşılıyor. Ancak fiziksel olarak benzerlikte kalsa sadece savım eyvallah ama kan grubundan net anlaşılır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlu.Dal.95 -- 23 Kasım 2022; 23:43:46 >
  • %100 böyle olduğundan eminsen iki kan grubundan senin kan grubunun gelme ihtimali yok. Ama babanın veya annenin kanı da yanlış ölçülmüş olabilir. Bu ülkede neler olmuyor ki. Bebekleri bile karıştıran var koca hastanede. Kandan,tükürükten,saçtan,deri parçasından bile dna yoluyla akrabalık bağı ortaya çıkar. Babanın geni senin Y kromozumunla aynı. Annenin mitokondri dna sı da %>90 senin mitokondri dna ile aynıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    5 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    8 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.