Şimdi Ara

Kan grubumu yanlış biliyormuşum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 yıldır kan grubumu A Rh + sanıyordum geçen gün ehliyet için kan belgesi de istediler. -Kimliğimde yazmıyor.- 0 Rh + çıktım. Herkes A Rh + biliyor...

Allah göstermesin bir kazaya karışsam kan gerekse ailem acil durumda A Rh + diyecek ve tahlil beklemeden A'yı dayayacak beni öldüreceklerdi.

Düşündükçe daha feci tırstım. Benim gibi kan grubunu yazılı belge olarak görmemiş olanlar varsa aile doktorunuza gidin tamamen ücretsiz olarak tahlil yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nedense bu cografyada cok 0+ var bende 0+ yım

Sinifin yarisi da 0+ ymis sasirtici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 24 Nisan 2015; 0:14:44 >
  • Napak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah korusun bir kaza vs. durumunda benim bildiğim kan grubunu ailene falan sormazlar, hemen test yaparlar öyle kan verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pharma.

Nedense bu cografyada cok 0+ var bende 0+ yım

Sinifin yarisi da 0+ ymis sasirtici.

Türkiye'nin %30'u 0+.
    http://en.m.wikipedia.org/wiki/Blood_type_distribution_by_country

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Paw

Allah korusun bir kaza vs. durumunda benim bildiğim kan grubunu ailene falan sormazlar, hemen test yaparlar öyle kan verirler.

Ben hiç bilmiyorum işte... daha kanla hiç işim olmadı ama diyelim başka bir şey olsun. Kurumdan veri alsalar kayıtlı olduğum tüm kurumlarda da A Rh + yazıyor. Her defasında hızla tahlil yapılıyorsa o zaman korkmama gerek yokmuş... ama ne olur ne olmaz.

• Nasil yani oyle saniyodum derken? tahmin mi ettin yoksa daha once test yaptirdinda yanlis mi cikmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kan grubu testi 30 saniye falan sürer basit bir testtir risk alıp ordan burdan olan bilgilerle işlem yapılmaz diye tahmin ediyorum hocam :).
  • Allah ucak kazasi vermesin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: actuallysmile

Nasil yani oyle saniyodum derken? tahmin mi ettin yoksa daha once test yaptirdinda yanlis mi cikmis

Ben kan grubumu hiç bilmiyordum. Anneme sormuştum A+ demişti ben de öyle o zaman diye yaşıyordum 20 yıldır. Birkaç gün önce ilk defa tahlil yaptırdım. Ta-da! 0+.

Diyorum ki o yüzden benim gibi kimliğinde yazmayan ve daha önce tahlil yaptırmamış kişiler gitsin bir öğrensin kendi sağlığı için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Paw

Kan grubu testi 30 saniye falan sürer basit bir testtir risk alıp ordan burdan olan bilgilerle işlem yapılmaz diye tahmin ediyorum hocam :).

İnşallah öyledir çünkü benden kan aldılar laba yolladılar. Sonuç geldi derken 1.5 gün sürdü.

Hayatım boyunca hastaneye gitmedim, orada işleyiş nasıldır bilmiyorum. Aman görmeyeyim de.

• ucak kazasi, Allah vermesin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Argent City

quote:

Orijinalden alıntı: actuallysmile

Nasil yani oyle saniyodum derken? tahmin mi ettin yoksa daha once test yaptirdinda yanlis mi cikmis

Ben kan grubumu hiç bilmiyordum. Anneme sormuştum A+ demişti ben de öyle o zaman diye yaşıyordum 20 yıldır. Birkaç gün önce ilk defa tahlil yaptırdım. Ta-da! 0+.

Diyorum ki o yüzden benim gibi kimliğinde yazmayan ve daha önce tahlil yaptırmamış kişiler gitsin bir öğrensin kendi sağlığı için.

Annen A+ mi? Annelerde genel bir yanilgi senle ben ayni kandanim derler :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.