Şimdi Ara

KAN AKIŞ HIZI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar En hızlı atar damar sonra toplar sonra kılcal değil mi Sorudaki tabloda atar kılcal toplar şeklinde sıralamış ben mi yanlış hatırlıyorum ?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayatın Anlamı -- 25 Nisan 2013; 12:46:05 >
  • yanlış sıralamış onay2
  • Yani Atardamar kılcaldamar toplardamar hız böyle olacak değil mi ?
    Peki benim hatırladığım olay kan basıncı mıydı hani Atardamar Toplardamar kılcal damar bu sırayla azalan ?
  • bak basıncı kalpten çıkan kanın max olduğunu düşün kalpten uzaklaştıkca da azalıyor

hızı da şöyle düşün atar damarın zaten en hızlı olcak bunda sorun yoktur kılcalda da hızı düşürmek zorunda ki madde alşverişi yapabilrsin toplardamarda da hız artıyor fakat atar damardaki kadar olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayatın Anlamı

Atardamar kılcal damar toplar damar diye biliyorum ben(Hatta AKuT diye şifrelemiştim çalışırken)

neyi şifrelediğini bilmiyorsun
  • Yanlış biliyor olabilirim.Yada karıştırıyor olabilirim.Herkes doğrusunu anlatmaya çalışacağına aşağılama çabasında.

@xColdplay
    Kusura bakma.Yanlış yönlendirmek istememiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KANAL GEÇİŞ HIZI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

/>

Teşekkür ederim.Şimdi oldu Demek ki Fem 3 hamlede cevap anahtarı yanlış. Sayfa 333 soru 6 .
    Bakmak isteyenler
    Soru kanın akış hızıyla ilgili grafik.A şıkkında ki Grafik senin verdigin 2. grafigin aynısı.Ve cevabı doğru kabul ediyor. C şıkkındaki ise senin ilk grafigin yani bunun olması gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.