Şimdi Ara

Kamyon ehliyeti alıyorum (Edit: Kamyon aldım sıra tır) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 10 ay
  • Cevaplayan Üyeler 23
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 25
  • Ortalama Mesaj Aralığı 4 gün 7 saat 6 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 10
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • Guest-1F943E7C5 (25 mesaj) selcuku. (7 mesaj) YigitErkin20 (3 mesaj) Zibidi Gonzales (2 mesaj) Von Falkenhayn (2 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (20 mesaj) Mobil (33 mesaj) (5 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Giriş

elektriği bırakıp kamyoncu ol knk

• Tr'de 8-9, yurt dışı bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyea kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• CE ehliyet için durum nedir? Yazıldıysan kaça yazıldın ve hangi şehirde?

• selcuku. kullanıcısına yanıt

Daha yazılmadim fiyatlar çok yüksek düşmesini bekliyorum (düşerse). Geçen sene 1100du, bu sene 2200 diyorlar, liste fiyatı üzerinden sıfır indirim. Mecbur indirim yapacaklar

• Bence indirim zor gibi çünkü yakıta vs hiç indirim gelmiyor zamlar durmuyor. O yüzden zor. Hangi şehirde sürücü kurdu 1100 fiyat verdi 2021 yılı için?

Ank

Mecbur yapacaklar çünkü 4 saat direksiyon eğitimi veriyorlar sadece, sürdüğün parkur maks 3-4 km, yaksa ne kadar yakıt yakabilir. Saati 550 liraya direksiyon dersi mi olur

Kafa gitti 800 yazmışım pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 16 Şubat 2022; 19:42:28 >
  • Evet doğru söylüyorsun bu yönden bakınca dediğin gibi. Bu arada C den sonra CE direksiyon eğitim 4 saat mi? Eğer 4 saat ise dediğin gibi fiyatın düşmesi gerekli.

Kamyon bile 4 saatti, zar zor 2 saat daha eklettim. Direkt b'den c'ye geçen adama 4 saat eğitimi yeterli görüyorlar sen düşün. Ama c den tıra geçerken büyük ihtimal yeter çünkü araç aynı araç bir dorse gelecek arkaya, yeter diye düşünüyorum

• Anladım teşekkürler. Bu arada youtube da videolar oluyor bilgilendirici. Yararlı oluyor. Sınavı geçtikten sonra izlemekte ayrı keyifli :)

• benim de cumartesi src3 sınavım var, 1500 lira verdim src3 için,bundan sonra 1 ve 5 daha alacağım

c sınıfı sınavı da mart sonu dediler bana,ilk önce sr3 ü geçeyim de diğerleri kolay geliyor

• Hayırlı olsun, 1 yolcu taşımacılığı için yalnız bilgin vardır. D ehliyet de mi almayı düşünüyorsun ya da belki zaten var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 16 Şubat 2022; 20:35:19 >
  • suanlık ilk hedefim kamyon,olur da ileride otobüs de alırsam diye 1i onun için alıyorum.

• Tam benlik konu olmuş valla :D Bende C Ehliyeti almayı düşünüyorum ama onun öncesinde SRC 1-2-3-4 Alacağım da sen konuda 1-2 almaya gerek yok 3-4 yeterli demişsin acaba öyle mi yapsam.. 3-4 Şehir içi ve Türkiye içi kargo taşımacılığına yeter mi acaba.. Yeşil pasaportum da var uluslararası tır kullansam ne güzel olur :D

Ekstra şunu da ekleyeyim SRC 1-3 Almak istersek 1800 TL 2-4 Almak istersek 1500 tl ödemek gerekiyormuş valla 300 TL için 1-3 almaktan vazgeçilir mi diye düşünmedim değil.. Ama sınavları zor oluyormuş dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insafsızherif -- 9 Mayıs 2022; 15:35:2 >
  • Son durum nedir naptın ehliyet işini

Tırı hala almadım bekliyorum. En son 2 bin lira fiyat almıştım çok diye gitmedim, şu an son mazot zamlarından sonra o fiyatı verseler öpüp başıma koyarım ama sormadım da açıkçası bilgim yok

• Jodorowsky kullanıcısına yanıt

2 bin şuan için baya uygun

• insafsızherif kullanıcısına yanıt

sınavlar kolay verdikleri kitaba çalış internette çıkmıs soru çöz ve youtube de bir kaç video izle tek seferde geçersin.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.