elektriği bırakıp kamyoncu ol knk |
Kamyon ehliyeti alıyorum (Edit: Kamyon aldım sıra tır) (3. sayfa)

-
-
Tr'de 8-9, yurt dışı bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
CE ehliyet için durum nedir? Yazıldıysan kaça yazıldın ve hangi şehirde?
-
Daha yazılmadim fiyatlar çok yüksek düşmesini bekliyorum (düşerse). Geçen sene 1100du, bu sene 2200 diyorlar, liste fiyatı üzerinden sıfır indirim. Mecbur indirim yapacaklar
Bence indirim zor gibi çünkü yakıta vs hiç indirim gelmiyor zamlar durmuyor. O yüzden zor. Hangi şehirde sürücü kurdu 1100 fiyat verdi 2021 yılı için?
-
Ank
Mecbur yapacaklar çünkü 4 saat direksiyon eğitimi veriyorlar sadece, sürdüğün parkur maks 3-4 km, yaksa ne kadar yakıt yakabilir. Saati 550 liraya direksiyon dersi mi olur
Kafa gitti 800 yazmışım pardon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 16 Şubat 2022; 19:42:28 >
Evet doğru söylüyorsun bu yönden bakınca dediğin gibi. Bu arada C den sonra CE direksiyon eğitim 4 saat mi? Eğer 4 saat ise dediğin gibi fiyatın düşmesi gerekli.
-
Kamyon bile 4 saatti, zar zor 2 saat daha eklettim. Direkt b'den c'ye geçen adama 4 saat eğitimi yeterli görüyorlar sen düşün. Ama c den tıra geçerken büyük ihtimal yeter çünkü araç aynı araç bir dorse gelecek arkaya, yeter diye düşünüyorum
Anladım teşekkürler. Bu arada youtube da videolar oluyor bilgilendirici. Yararlı oluyor. Sınavı geçtikten sonra izlemekte ayrı keyifli :)
-
benim de cumartesi src3 sınavım var, 1500 lira verdim src3 için,bundan sonra 1 ve 5 daha alacağım
c sınıfı sınavı da mart sonu dediler bana,ilk önce sr3 ü geçeyim de diğerleri kolay geliyor
-
Hayırlı olsun, 1 yolcu taşımacılığı için yalnız bilgin vardır. D ehliyet de mi almayı düşünüyorsun ya da belki zaten var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 16 Şubat 2022; 20:35:19 >
suanlık ilk hedefim kamyon,olur da ileride otobüs de alırsam diye 1i onun için alıyorum.
-
Tam benlik konu olmuş valla :D Bende C Ehliyeti almayı düşünüyorum ama onun öncesinde SRC 1-2-3-4 Alacağım da sen konuda 1-2 almaya gerek yok 3-4 yeterli demişsin acaba öyle mi yapsam.. 3-4 Şehir içi ve Türkiye içi kargo taşımacılığına yeter mi acaba.. Yeşil pasaportum da var uluslararası tır kullansam ne güzel olur :D
Ekstra şunu da ekleyeyim SRC 1-3 Almak istersek 1800 TL 2-4 Almak istersek 1500 tl ödemek gerekiyormuş valla 300 TL için 1-3 almaktan vazgeçilir mi diye düşünmedim değil.. Ama sınavları zor oluyormuş dediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insafsızherif -- 9 Mayıs 2022; 15:35:2 > -
Son durum nedir naptın ehliyet işini
-
Tırı hala almadım bekliyorum. En son 2 bin lira fiyat almıştım çok diye gitmedim, şu an son mazot zamlarından sonra o fiyatı verseler öpüp başıma koyarım ama sormadım da açıkçası bilgim yok
-
2 bin şuan için baya uygun
-
sınavlar kolay verdikleri kitaba çalış internette çıkmıs soru çöz ve youtube de bir kaç video izle tek seferde geçersin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X