Şimdi Ara

KAMUOYUNA DUYURU[Transfer Yalanlaması]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün farklı gazetelerde kulübümüzle ilgili gerçek olmayan pek çok transfer haberi yer almıştır.

Fanatik ve Takvim gazetelerindeki Adnan Januzaj, Bugün, Fanatik ve Star gazetelerindeki Kevin Mirallas, Habertürk gazetesindeki Xabi Alonso, Korkusuz ve AMK gazetelerindeki Milivojevic, Fanatik gazetesindeki Adrian Lopez ve yine Star gazetesindeki Shaqiri isimli oyuncuların kulübümüze transferine ilişkin haberler yalandır.

Kulübümüzün, ismi geçen oyuncular da dahil olmak üzere hiçbir oyuncuyla güncel bir transfer görüşmesi bulunmamaktadır.

Yalan transfer haberleriyle kamuoyunu yanıltan bu gazetelerle ilgili işlem yapılması için SPK’ya gerekli başvurular kulübümüz tarafımızdan yapılmış olup, bahsi geçen haberlere itibar edilmemesini kamuoyuna duyururuz.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=45975

• demekki robben geliyor
  • Ramires veya robben e açık kapı ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramires , Robben , Salah yok listede
  • Robben h.o
  • robben ramires ho
  • Robben hıyarlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • robben :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • robben geliyor mu yoksa
  • Beyler ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama hiçbir oyuncu ile güncel transfer görüşmeleri yoktur diyor. Gerçi belli olmaz yönetim solu gösterip sağdan kroşe vurabilir.
  • Robben yalanlanmamis öte yandan hicbir oyuncuyla gorusmemiz yoktur demis.

Acaba robben bitti mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulübümüzün, ismi geçen oyuncular da dahil olmak üzere hiçbir oyuncuyla güncel bir transfer görüşmesi bulunmamaktadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde gazetecilik zaten batmış durumda işe birde futbol girince iyicene dibe vuruyorlar.

Palavra, yalan ve sahtekarlıklarla haber yapıyorlar keşke bütün spor gazetelerine şöyle güzel bir ceza gelse de doğru düzgün haber yapsalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.