Şimdi Ara

KAMPANYA YENİ KONU-Ünlü Konya Bozkır Tahininden 2 kg alımına 40 tl ye kargo ve kapıda ödeme ücretsiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
4
Favori
4.080
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Hasan beyle tekrar konuşun kilosu 20 liraya gelmiş oluyor.

Kampanyasız şu am 2 kilosu zaten 30 TL 9 lira da kargo çıkıyor 39 TL oluyor.

Siz kampanyalı 40 TL yaptım diyorsunuz bu kampanyalı olmuyor. Aksine 1 lira zamlı fiyat.

İki kilo kargo dahil 30 - 33 arası olursa o zaman alırız.

Hasan bey ile görüştüm.9 tl kargo ücreti ve 5 tl de kapıda ödeme ücreti var,kapıda ödeme ücreti tarafımızca karşılansın.44 tl olan rakamı 40 tl yaptılar.Bu şekilde size yardımcı olayım dediler.

Arkadaşlar diğer firmalardan alacak olursak en ucuz 45 tl ye alacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

quote:

Orijinalden alıntı: GateFLY

quote:

Orijinalden alıntı: denizkent

2 kilo için hazır kıta bekliyorum. Kargo ücretsiz olursa alırım.

Firma yetkilisi Hasan bey 2 kg için 40 tl fiyatla kargo ve kapıda ödeme ücretsiz olarak kampanya yaptılar.

2 kg kampanya için kargo bedava ise 30 TL olmalı. Neden kampanyalı 40 oldu?

Firma yetkilisi Hasan bey 9 TL kargo ücreti ve 5 tl kapıda ödeme ücretini toplam 44 tl olan rakamı 40 tl yapalım.Kapıda ödeme ücreti tarafımızca karşılansın dediler.

Arkadaşlar diğer sitelerde en ucuz 45 tl olan 2 kg tahini 40 tl ye kargo ve kapıda ödeme ücretsiz olarak almış olacağız.

• quote:

quote:

Siz kampanyalı 40 TL yaptım diyorsunuz bu kampanyalı olmuyor. Aksine 1 lira zamlı fiyat.

Hasan bey ile görüştüm.9 tl kargo ücreti ve 5 tl de kapıda ödeme ücreti var,kapıda ödeme ücreti tarafımızca karşılansın.44 tl olan rakamı 40 tl yaptılar.Bu şekilde size yardımcı olayım dediler.

bilmeden niye sallıyorsun arkadaşım.diğer firma 2 kg kargo dahil 37.5 liraya veriyor bu forumda, sen 45 tl'yi nerenden uydurdun?ha kapıda ödeme isteyen için 40 tl normal fiyat,ama benim için farketmez 37.5 lira'yı öderim alırım ürünü bu durumda neden 40 tl vereyim.madem hasan bey bir indirim yapacak, kapıda ödemeyi kaldırsın 35 liraya versin.

• Eşim bozkırlı her sene köye gider cuma günleri pazar olur arka tarafta tahincilerin dükkanları olur ordan alırız tâbi membaan dan alınca fiyat iyi oluyor..birde bildiğim kadar tahinler Sorkun mahallesi de kavrulan susamlardan yapilip bozkıra geliyor..bu markalarda iyidir tavsiye ederim..

Tahin kutusunu sabit düz konumda bırakmayın zamanla dibe çöker sertleşir ayda bir ters konuma getirin ki yenilebilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapıda ödeme çoğu kişi için cazip bişi değil. 2 kilo 35 yapsın kapıda ödemeyi boşverip
  • Eğer firma ile alakanız yoksa bence zorlamayın bu konuyu çünkü ortada sıcak fırsat namına hiçbir şey yok.

• Son bir yıldır Göktepe kullanıyorum. Geçen konya'dan 2kg 30 dan aldım. Kalaycıoğlu, adese, dereli, torku hepsini denedim. Göktepe harici almıyorum artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

quote:

quote:

bilmeden niye sallıyorsun arkadaşım.diğer firma 2 kg kargo dahil 37.5 liraya veriyor bu forumda, sen 45 tl'yi nerenden uydurdun?ha kapıda ödeme isteyen için 40 tl normal fiyat,ama benim için farketmez 37.5 lira'yı öderim alırım ürünü bu durumda neden 40 tl vereyim.madem hasan bey bir indirim yapacak, kapıda ödemeyi kaldırsın 35 liraya versin.

Arkadaşım salladığım falan yok yazılanları dikkatli okursan kargo ve kapıda ödeme ücretsiz ibaresi var.45 tl yi uyduran-sallayan sizsiniz bahsedilen

konuda 44 tl geçiyor açıklama olarak 9tl kargo ve 5 tl kapıda ödeme ücreti olarak.Diğer firmada kapıda ödeme dahil 37.5 tl ye satılıyorsa oradan alın.

Burada açıklamada yazmışım kapıda ödeme ve kargo dahil diye.

Firma sahibi değilim formda arkadaşlara yardımcı olmak için Firma yetkilisi Hasan bey ile görüştüm.Bu şekilde yardımcı olacaklarını ilettiler.

Yukarıda Hasan beyin numarası var.Sizde arayın Hasan beyi kapıda ödemeyi kaldırın, fiyatı 35 tl yapın deyin sayenizde diğer arkadaşlarda

faydalansınlar.

• Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

kapıda ödeme çoğu kişi için cazip bişi değil. 2 kilo 35 yapsın kapıda ödemeyi boşverip

Kapıda ödeme sizin için benim için cazip olmayabilir bırakın da kapıda ödeme cazip olan formdaşlar faydalansınlar.

• 2 kilo 40 ne ya bi de kampanya yapmislar

10 lira kargo ucretini almislar zaten

2 kilo 30 lira kargo ucretsiz olursa ben alirim

• Takip duruma göre bende sipariş veririm.

• Kapıda ödeme yapmayacağım ben. Hesaba eft yapacağım. Ne diye zaten kargo 9 tl iken 1 tl fazla ödeyeyim. Saçma. Bana kampanya yok. Olanlar varsa ha o arkadaşlar faydalansın.

• Hayırlı satışlar hocam, inatla konu açıyorsun ama gene kapanacak.
  • Konuyu okuyunca icimden geçeni buraya yazamam bu kadar gereksiz bir konu olur ancak Has san Beye tesekkurler :)

• Cidden yazılanlar çok garip.

neymiş diğer firma 37,5 tl ye satıyormuş bu 40 tl çokmuş.

Kalitesi nedir neye göre fiyat karşılaştırması yapılır anlayamıyorum.

Günlük 12-13 tl sigaraya verirsin ama burda 2,5 tl nin hesabını yaparsın.

Hastalık...

Başka bişey değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Konuyu okuyunca icimden geçeni buraya yazamam bu kadar gereksiz bir konu olur ancak Has san Beye tesekkurler :)

Konuyu okuyunca diye başlayan cevabınızı okuyunca çok konu açan bir formdaşım diye düşündüm. Açtığı konulardan galiba binlerce kişi faydalandı diye içimde geçti.Arkadaşın açtığı konulara baktım.Arkadaşımın gereksiz olarak gördüğü konuya nispeten kendi açtığı konular, lg g4 bootlop arızası,note8 kırılmaz cam ve kılıf tavsiyesi, son dakika uygun fiyatlı limitsiz çekleriniz alınır,ankara ünv.yakınlarında yurt tavsiyesi.

Eminim açtığınız konulardan binlerce formdaşımız faydalanmıştır. Çok gerekli konular açmışsınız gözlerim yaşardı!!!!!

KAMPANYA YENİ KONU-Ünlü Konya Bozkır Tahininden 2 kg alımına 40 tl ye kargo ve kapıda ödeme ücretsiz

• quote:

quote:

Konuyu okuyunca icimden geçeni buraya yazamam bu kadar gereksiz bir konu olur ancak Has san Beye tesekkurler :)

Konuyu okuyunca diye başlayan cevabınızı okuyunca çok konu açan bir formdaşım diye düşündüm. Açtığı konulardan galiba binlerce kişi faydalandı diye içimde geçti.Arkadaşın açtığı konulara baktım.Arkadaşımın gereksiz olarak gördüğü konuya nispeten kendi açtığı konular, lg g4 bootlop arızası,note8 kırılmaz cam ve kılıf tavsiyesi, son dakika uygun fiyatlı limitsiz çekleriniz alınır,ankara ünv.yakınlarında yurt tavsiyesi.

Eminim açtığınız konulardan binlerce formdaşımız faydalanmıştır. Çok gerekli konular açmışsınız gözlerim yaşardı!!!!!

KAMPANYA YENİ KONU-Ünlü Konya Bozkır Tahininden 2 kg alımına 40 tl ye kargo ve kapıda ödeme ücretsiz

2 kg kargo dahil 35 olan tahini millete Hass an Bey ayağına itelemeye calışmadım en azından :)

• 2 kilo kargo dahil 35 lira olsa gerçek fırsat olurdu, bu haliyle sadece 5 kilo fırsat oluyor, onun haricindekiler fırsattan uzak.
  • quote:

quote:

quote:

2 kg kargo dahil 35 olan tahini millete Hass an Bey ayağına itelemeye calışmadım en azından :)

Hukukta bir kaide vardır: Müddei iddiasını ispatla mükelleftir.

Benim firma sahibi yada yetkilisi olduğumu ispatla.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.