Şimdi Ara

Kampanya bitti :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
5
Favori
3.271
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamera Hakkında Detaylar A dan Z ye burada :http://forum.donanimhaber.com/m_113474300/tm.htm

Kampanya bitti :(  Kampanya bitti :(

Kampanya bitti :(  Kampanya bitti :(

NETLİK BU !!! ( 1080P 60 Fps Yapın ayarı unutmayın )

28 bin mpbs netlik değerleri :

İndirin arkadaşlar :

------> Tıklayın indirin Mutlaka !!-------> https://www.dropbox.com/s/l3mnyjojiwttpe6/Amkov7000S.rar?dl=1

NASIL ALIRIM UCUZA ??? TIKLAYIN !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 22 Ocak 2016; 13:50:51 >

• Yine bir Olguerhan klasiği :). Teşekkür ederim değenlerdirelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Section8

Yine bir Olguerhan klasiği :). Teşekkür ederim değenlerdirelim

Değerlendime walla Şunu indir ondan sonra yorum yap :P

https://www.dropbox.com/s/l3mnyjojiwttpe6/Amkov7000S.rar?dl=1

• sepette 99 görünüyor yapıştıracaktım bi tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: velovis_

sepette 99 görünüyor yapıştıracaktım bi tane

Yukarıda resim ekledim ismini aratıp ekleyin sepete oluyor.
  • quote:

sepette 99 görünüyor yapıştıracaktım bi tane

Video çektim izle 5 dk sonra işleniyor

• geçen gün netlik videosunu izledim güzeldi bu fiyata 1 tane aldım teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada Bitti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    40 dolara aldım puan da kullanarak, 10 lira da çip para geldi. Valla ürün gelirse sana duacı olurum baba Gearbest e de pek güvenmiyorum da inş. stok yok deyip iptal etmezler....
  • ihtiyacım olmamasına rağmen gaza gelip aldım 1 tane :D
    hayırlısı bakalım. artık gelince kullanmayıda öğretirsiniz. haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
  • quote:

geçen gün netlik videosunu izledim güzeldi bu fiyata 1 tane aldım teşekkürler

Netlik süper, resim kalitesi süper, video kalitesi süper ( Aşağıdaki kendi çektiğim resim )

Not : Fotoğraf kalitesi için dosyayı indirebilirsiniz :

https://www.dropbox.com/s/512h628mg9kih15/Amkov%20resimleri%20kay%C4%B1ps%C4%B1z%20netlik.rar?dl=1

• Unutmadan dün gece wifi uygulamasını indirdim ve cihaza bağlandım. Herhangi bir sıkıntı yok rahatça erişiyor, videoları indirebiliyorsunuz telefonunuza.

4K Performansı ise şöyle :

• Tesekkurler Olgu hocam. Yine harika paylasim. Aldim bir adet. Sarida kampanya yok :( var da az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

Tesekkurler Olgu hocam. Yine harika paylasim. Aldim bir adet. Sarida kampanya yok :( var da az.

Rica ederim ama inş fiyat yanlışlığı yoktur. Eğer bir yanlışlık yoksa kamerayı alıp kullandığım ve elime aldığım malzeme kalitesi anlamında çok çok ucuz bir fiyata alıyoruz. Kutu içeriği de zengin.

İnternette, kendi sitelerinde, başka sitelerde 79-83 $ dan aşşa fiyat yok

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Tesekkurler Olgu hocam. Yine harika paylasim. Aldim bir adet. Sarida kampanya yok :( var da az.

Rica ederim ama inş fiyat yanlışlığı yoktur. Eğer bir yanlışlık yoksa kamerayı alıp kullandığım ve elime aldığım malzeme kalitesi anlamında çok çok ucuz bir fiyata alıyoruz. Kutu içeriği de zengin.

Vallahi uyuzluk yapacaklarini sanmiyorum. Icerigin ucretini cikarsak kamera bedava yalniz saka gibi su anda :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Vallahi uyuzluk yapacaklarini sanmiyorum. Icerigin ucretini cikarsak kamera bedava yalniz saka gibi su anda :)

Aynen Bangood fiyatına baksana abi

• Ben de yapıştırdım bir tane ancak bana su geçirmezlik özelliği lazım.Var mı su kabı önerecek?(Yoksa kutu içeriğinde var mı anlamadım?)

Çok teşekkürler hocam konu için.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Mobilden girince Silver olan 49 usd çıkıyor. Mobilden sepete ekledim , tarayıcıdan girdim 6usd kupon kullandım 136 TL ödedim sanırım, avantajix de %5 iade veriyor. 125 liraya geldi yani resmen bedava, teşekkürler Olgu Hocam.

Ha bu arada Hollanda Kargosunu seçtim inşallah bir an önce gelir kayağa gidiyoruz herkesin kafasında bi kamera
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Ben de yapıştırdım bir tane ancak bana su geçirmezlik özelliği lazım.Var mı su kabı önerecek?(Yoksa kutu içeriğinde var mı anlamadım?)

Su geçirmez kabı kutuya dahil zaten

Bende Xiaomi Yi olmasına rağmen aldım bunu bakalım gönderecekler mi çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Ben de yapıştırdım bir tane ancak bana su geçirmezlik özelliği lazım.Var mı su kabı önerecek?(Yoksa kutu içeriğinde var mı anlamadım?)

ERdem bey kutu içinden çıkıyor

https://youtu.be/6JpM4JvvIUY?t=2m16s
  • Sağolun arkadaşlar o zaman ballı kaymak oldu resmen.Nisan da Bali gezimiz var orada baya işimize yarayacak.İnşallah gönderirler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.