Şimdi Ara

KAMP | Son 24 Gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
3
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sene başında/yazın çok iyi çalıştığım için TYTm şu anda iyi durumda. Son ay çalışırım dediğim için sosyal bilmiyorum sadece. Ama işin kötü yanı, dershanede dinlemek dışında daha AYT için kalem oynatmadım. AYT Matematik’ten hiç kitap çözmemişim mesela onu fark ettim, sadece türev fasikülü çözmüşüm lol. Neyse.

    Hedefim tıp, İstanbul’da olacak şekilde. Son Özdebir’im 107 TYT 63 AYT geldi. MSÜ de 1.2kydı 105,75 mi ne yaptım emin değilim. Biyoloji-Kimya’da nadir yanlışım çıkıyor, Fizik sıkıntılı. Matematikte de hep aynı konuları yanlış yapıyorum.

    Bu haftamı tamamen AYT Fiziğe ayırdım. Palma konu anlatımlı aldım onu tamamen bitirip Fen Bilimleri ve Nihat Bilgin’den soru çözeceğim. 9 falan şu anda netim, bu hafta onu 12ye yaklaştırırsam güzel olacak.

    Sonraki hafta da sadece AYT Matematik çalışacağım. Endemik, Karekök ve Esen’den sıkıntılı konuların hepsini bitirip, kalan konulardan da birer ikişer test çözerim umarım.


    3. hafta oturup sosyal çalışacağım, tarih coğrafya çözüyorum da felsefe ve din yüzünden 14 net falan oluyor hep sosyal. Bilgi Sarmal Kamp’ın bir kısmını çözmüştüm, üçüncü hafta onu bitirip bir de tüm EBA testlerini çözeceğim. Vakit kaldıkça deneme.

    4. hafta artık Allah akıl sağlığı versin deneme + çokmuş sorular çözüp sınava gireceğiz zaten.


    Haftada okul/dershane minimum 2 TYT 2 AYT oluyoruz, denemeleri öyle götürücez bakalım. Her gün yaptıklarımı buraya yazarım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • bu arada tyt max 118 gördüm ama aşırı kolaydı, ayt 65:(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapılacaklar:
    Palme Konu Anlatımlı:
    Vektörler
    Tek Boyutta Sabit İvmeli Hareket
    Newton Hareket Yasaları
    Atışlar
    Manyetik Alan/Kuvvet
    Kepler
    Harmonik
    Fotoelektrik olay


    Eğer bunlar biterse soru çözümüne geçeceğim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atışlar ve Harmonik’i bitiremedim dün. Bugün onları halledip bu konuların sorularını Fen Bilimlerinden çözeceğim. Endemik AYT Matematik’ten de Trigonometri/LTİ/Logaritma çözeceğim yorumlama kadar. Bir de Özdebir açıklanmış, 70kda sanırım TYTde 200 küsürüncü olmuşum. AYT 2kya çekmiş. Herkes girilince tam sıralamamı yazarım. Hedefim haftaya cuma 70 neti görebilmek. 35 mat 35 fen gibi yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diaharvey -- 23 Mayıs 2019; 13:56:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.