Şimdi Ara

kamp için yer tavsiyesi(tecrübeli olanlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eşimle çadır hayatını sevdiğimizden hem de maddi olarak uygunluğundan dolayı bu sene de bir kamp gerçekleştirmek istiyoruz.(geçen sene ağva daydık)Sizlerin tavsiyesi doğrultusunda yer belirlemek istiyorum..Akçay altınoluk ayvalık vs olabilir.

• Amerika'da seri katillerin kol gezdiği ormanlar filan varya hani. Oralarıvtavsiye ederim tam nerde bilmiyorum ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölmeye gitmiyorduk yüzbaşım sağol :)
    @Omisis046
  • en eğlenceli yer ormandır köyden kimsenin gece gitmeye cesaret edemeyeceği zifiri karanlık uzun ağaçlar gece nerden geldiği belirsiz darbuka sesi gülüşler içinden on kere nas suresi okumak kamp böyle olur
    kurt ayı domuz falanda var tabi onlar içinde silahımız vardı
  • 13 yıl nazi kampında kaldım hocam sayılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casablancas

en eğlenceli yer ormandır köyden kimsenin gece gitmeye cesaret edemeyeceği zifiri karanlık uzun ağaçlar gece nerden geldiği belirsiz darbuka sesi gülüşler içinden on kere nas suresi okumak kamp böyle olur
    kurt ayı domuz falanda var tabi onlar içinde silahımız vardı

eşimle gideceğim için bu kadar yüksek bir adrenalini kaldıramaz.Yoksa benim istediğim tamda o :) @Casablancas
  • Çadırlar kazıklı olanlardan ise toprağı güzel orta sertlikte bir sahil kenarına yakın yer iyi olur. Ayvalık iyi. Kum zemin ama uzun kazık kullanılırsa didim sahili de miss gibi. Antalya kleopatra plajı, toprak piknik ve kamp alanıyla dip dibe miss gibi(gittim). En son parasızdı araba parkı bile var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Cafe için isim önerisi olan?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çadırım 150 tl lik 7 kişilik bir çadır.pencereli sineklikli güzel yani..Şişme yatak var çift kişilik o da çok güzel ve rahat oluyor (tavsiye ederim) Ayvalık altınoluk akçay arası gündüz deniz sonrasında akşam serinliğine dogru gece gezmeleri ve tarihi yerler gezme düşüncesindeyim. Antalya çok uzak kalacak arabam oraya gitmeyebilir :)
  • Küçükkuyu Adatepe Köyü olabilir. Kamp alanı istiyorsanız Assos yoluna doğru onlarca kamping var.

Narlı darıderesi mevki olabilir kazdağı olarak da geçer. Zorlu bir alandır.

• spil dagı milli parkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmoslu -- 18 Ağustos 2015; 1:08:45 >
  • arkadaşlar ayvalık aklıma yattı gibi şuan için..Şeytan sofrası kiliseler aşıklar tepesi bu mekanları gezeceğim gibi inş bakalım.Görüşleriniz çok değerliydi teşekkürler
  • suriye

• güzelçamlıda milli park vardı çadır kurulabiliyor mu bilmiyorum ama tavsiye ederim.

kuşadasına bağlı sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.