Şimdi Ara

Kamp için illa para mı vermeliyiz yokmu yer önerecek kimse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ücret ödemeden yada cüzi bir rakamla kamp yapmak için yer önerisi almak istiyorum. mümkünse izmir ve civarı değilse Deniz kenarı başka yerler de olur. günlük 20 30 tl gibi bir rakam da ödeyebilirim. kamp tecrübem yok. çocukken büyüklerimizle kalırdık. Eğer artık ülkemizde çadır kurmak için bile para verecek isek hiç bu işlere bulaşmayayım. tecrübeli arkadaşlar yorum ve önerilerilerini paylaşırsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Batı karadeniz şeridinde dünya kadar kıyıda yer var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • önerin için teşekkürler. sanırım otellerde herşey dahilci olacağız. çok istememe rağmen kamp yapılacak yer bilmediğim tecrübem olmadığı ve bir kişi için gecelik 40 tl çadıra 15 TL vereceksem kamp yapmanın mantığı kalmıyor. üzücü bir durum bu bence genel anlamda. heryer in sahibi var. özgürlük bitmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ciralida artik izin verilmiyor cadirlara.

• jugador07 J kullanıcısına yanıt
    Nasıl verilmiyor? Caretta caretta larin yumurtlama donemiyse yasaktır, normalde yasak değil

• RoIF kullanıcısına yanıt
    koyun en sonundaki kale direkleri olan yer ve plajla yol arasinda kalan agacli col gibi yere kurdurmuyorlar artik. gecen hafta ordaydim.

hatta oralari komple tahta citlerle kapatmaya baslamislar. piknik yapanlar vardi ama cadir kuramadi kimse.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kamp önerisi diyorsan erzuruma yazın git. Çok güzel yerler var. Sahipli arazilerde pek müsaitlik olmaz ama ben doğayla buluşacağım diyorsan Erzurum'da pazaryolu dağları muhteşem bir tecrübe vaadediyor. Çoruh nehri akıyor durmadan ve 1000-1300 m yüksekte hayat bambaşka seyrediyor. Akşam ve sabaha kadar biraz soğuk olur. Bunun haricinde güniçinde sıcaklık ve rüzgar muhteşem. Dağ tırmanışı seviyorsan ve izcilik biliyorsan ve en önemlisi ekipmanına güveniyorsan kaçırma derim fırsatı. Tehlikeli hayvanlar olarak ayı, domuz, yılan, tikki ve fare ile karşılaşman olasıdır. Bunun haricinde battaniyen kalın çadırın sağlam olsun. :)

• benim de aklımda var birşeyler ypmak .pm atarsın

Kamp kuran arkadaşlar;lütfen ateş yaktığınız yeri kontrol altında tutun, söndürmeden başından ayrılmayın ve temiz bırakın.

Adrasan'dan kumlucaya giderken korsan koyu'nda kamp yapabilirsiniz. Ama duş yok, wc temiz değil ve benim gittiğimde tesisde yoktu.

Kaş'da Kaş campingin yanında devlet hastasenin oralara çadır kuranlar vardı. WC ve duş işini nasıl hallediyorlar bilmiyorum.

Belcekız plajının kayalıkların dibinde çadır kuranları gördüm.

gemile koyu'nda tesisin olmadığı uzak bi yere çadır kurulabilir.

iztuzu plajında girişin yasak olmadığı tarihlerde çadır kurulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1917 -- 19 Temmuz 2018; 14:23:30 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.