Şimdi Ara

KAMP ÇADIRI İÇİN TAVSİYELER HUSKY 2018 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili arkadaşlar 3-4 yıldır kampçılıkla uğraşmaktayım yeri gelince 1 haftada kadar çadırda kaldığım olabiliyor eski çadırımda polleriden dolayı çok sorunlar yaşadım daha profesyonel ve sorunsuz çadır istiyorum kullanmakta olduğunuz markalar nelerdir ? husky markası konusunda çok yabancıyım zannedersem bu işi yapan kişiler için en iyi husky diye biliyorum 4 mevsim en az 3-4 kişilik karadenizde yaylalarda kullanabileceğim çadır modeli hangisidir tavsiyeleriniz konusudunda yardımcı olursanız sevinirim.

• Yardımcı olacak arkadaşlar yok anlaşışlan
  • bende husky bizon (3 kişilik)var. Husky'nin orta seviye bir ürünü, bir çok yerde kullandım. Kar performansı çok iyi olmayabilir. Çok rüzgarlı ve aşırı yağmulu durumda kullanmadım. Çadır sabitleme çivileri çok sağlam değil, sert bi zeminde eğilebiliyor. felen ve fighter modelinin kalitesi daha iyi olabilir tabi.
  • teşekkür ederim arkadaşım husky nin en düşük serisi bizon sanırım bizon serisinde poller fiber glass mı ?
  • teşekkür ederim arkadaşım husky nin en düşük serisi bizon sanırım bizon serisinde poller fiber glass mı ?
  • poller sanırım fiberglass. bendeki çadır başlangıç için iyi. Dediğim gibi fighter,felen,flame gibi husky'nin en üst çadırlarını billmiyorum. TNF ve ya Marmot gibi markaların kalitesinde midir bilemiyorum. çümkü uzun süre kullanımdan sonra yıpranma,yırtılma vs olur mu bilmiyorum.
  • Bende çok düşündüm taşındam en son decathlonda 429 liralık 3 kişilik çadırı aldım 5,5 kg agırlıgında ama her türlü doğa şartında iş görürür.Huskyleri çok pahalı.100 tl şişme yatagı var tek kişilik onuda tavsiye ederim gri renkte oldukça rahat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kamp için araç önerisi.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    şişme yatak ile çok düşük (0, -5 vs ) sıcaklıklarda kampa gitmeyin soğuktan uyuyamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1917

şişme yatak ile çok düşük (0, -5 vs ) sıcaklıklarda kampa gitmeyin soğuktan uyuyamazsınız.
    Aldıgımız şişme yatak bu oldukça iyi ince bir yapıya sahip.Biz çadırı kurmadan önce ilk çadır tentesi seriyoruz yere sonra çadırı üzerine kuruyoruz çadırın içinede şişme yatağın altına termal mat seriyoruzsoğuk hiç etkilemiyor bu yüzden.Askerde intikalde -15 te askeri mat ve yağmur pançosu örterek uyumuş adamımSoğuk havada kamp yapanlar unutmasınlarki üstünüze koydugunuz değil atınıza koydugunu önemli olan bide ayaklarınıza iyi bir ayakkabı giydiginiz sürece sıkıntı yaşamazsınız.

KAMP ÇADIRI İÇİN TAVSİYELER  HUSKY 2018 YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 24 Temmuz 2018; 11:9:10 >

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    tabiki alt daha onemli. termal mat kesinlikle alinmasi gereken birsey. bu tip sisme yataklarin icindeki hava iletken oldugu icin direk soguk ile maruz birakmasindan dolayi kis kampina gideceklere tavsiye etmiyorum. onun yerine zeminle daha az temas eden , daha ince,kendinden sisen matlari oneriyorum.
  • En iyisi husky diye bir şey yok, bizim milletin aa bmw demesi gibi husky gören huskye atliyor çok iyi diye. Aslında hiç de iyi bir marka değil 3.sinif bir marka hatta. Aşırı ağır çadırları var. Ha diyorsaniz ben arabamla kamp yapıyorum o zaman hiç önemli değil istediginizi alin en iyisde olur en kötüsü de 30 liralik cadir alir üstüne muşamba ortersin oda su geçirmez. Hafifliğe önem veriyorsan naturhike çadır öneririm çok hafifler ve sağlamlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.