Şimdi Ara

KamilKoç'tan Turkcell’lilere Yol Kart ile biletin %50’si kadar puan hediye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
4.214
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sevgili Yol Arkadaşlarımız, Kâmil Koç’dan 05 – 19 Ekim tarihleri arasında biletiniwww.kamilkoc.com.tr’den ya da 444 0 562 nolu çağrı merkezimizden alan tüm Turkcell abonesi Yol Arkadaşlarımız aldığı her biletin %50’si kadar puan kazanacak.

Kampanya Koşulları
    • Kampanyanın 05-19 Ekim tarihleri arasında tüm Turkcell'liler için geçerlidir
    • Kampanya sadece internet ve çağrı merkezi satışlarında geçerlidir.
    • Kampanyadan yararlanmak isteyen yolcunun Yolkart üyesi olması gerekmektedir.
    • Kampanya kapsamındawww.kamilkoc.com.tr veya 444 05 62 den alınan her biletten %50 oranında puan kazanılır.
    • Gidiş dönüş alınan biletler kampanya kapsamı dışındadır. Kampanya tek yön alınan biletlerde geçerlidir.
    • Kampanyawww.kamilkoc.com.tr ve 444 05 62 üzerinden yapılacak satışlarda geçerli olacaktır.
    • Her Turkcell veya Yolkart abonesi kampanyaya dâhil biletlerden en fazla iki adet satın alabilir.
    • Kampanya her otobüste %10 koltuk kapasitesi ile sınırlıdır. (7-9-26-36-49 Numaralı Koltuklar)
    • Puan kullanımında Yolkart kullanım kurulları geçerlidir.
    • Kampanya kapsamında kazanılan puanlar bölünerek kullanılamaz.
    • Kazanılan puan seyahat gerçekleştiren kişinin kartına yüklenir.
    • Yüklenen puanlar 31 Aralık 2012 tarihine kadar geçerlidir. Bu süre kapsamında kullanılmayan puanlar otomatik olarak silinir.
    • Hediye puanlar seyahatin gerçekleştirilmesinin ardından 24 saat içerisinde kartlara yüklenir.
    • Kampanyadan yararlanmak için “AVANTAJ”yazıp 2222’ye kısa mesaj gönderilmeli ve Avantaj Şifresi hat numarasıyla birliktewww.kamilkoc.com.tr web sitesinde talep edilen alana girilmeli veya çağrı merkezi satış görevlisine söylenmesi gerekmektedir.
    • Şifre talebi 1 SMS / 0,4 TL (KDV ve ÖİV dahil) ile ücretlendirilir.
    • Şifre tek kullanımlıktır, kullanılmayan şifreler 24 saat içinde geçerliliğini yitirir.
    • Bir şifre ile bilet tutarının %50 oranında puan kazanıla bilir
    • Turkcell ve Kamil Koç kampanya süresini değiştirme, kapsamını sınırlama ve / veya genişletme hakkını saklı tutar.

facebook kampanya:
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151454311923989&set=a.337875198988.201929.209176033988&type=1&relevant_count=1&ref=nf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 5 Ekim 2012; 11:31:16 >

• tşk turkcell hat bulmam lazım

Pazartesi İzmir den Muğlaya Yolculuk var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pvp_headshot -- 5 Ekim 2012; 13:01:14 >

Orijinalden alıntı: helsloot

Kamilkoç'dan bedava bilet verseler almaya tenezzül bile etmem son yıllarda çok kötü bir hizmet kalitesi var !

ulusoy, varan bile kalitelerini bariz dusurduler hocam.. kamilkoc dusurmus cok mu? sahis araclari isin icine girince butun firmalar bozuluyor.. hele hele metro.. berbat otesi.. kamilkocta kotunun iyisi.. suan en kalitelisi nilufer bence ama oda dusurdu kaliteyi.. muavinleri laubalilesmeye basladi bayaga..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 5 Ekim 2012; 17:31:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ywz10

biletimi 5-19 ekimde almak gerekiyor, yolculuğumu 5-19 ekimde yapmak gerekiyor tam belirtilmemiş...

yolculuk 5-19 ekim'de olmalı. 20sine bilet almaya çalışınca vermiyor. ben yandım siz yanmayın

Orijinalden alıntı: stevenashty

quote:

Orijinalden alıntı: ywz10

biletimi 5-19 ekimde almak gerekiyor, yolculuğumu 5-19 ekimde yapmak gerekiyor tam belirtilmemiş...

yolculuk 5-19 ekim'de olmalı. 20sine bilet almaya çalışınca vermiyor. ben yandım siz yanmayın

erken gidecek olana firsattir yinede..

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

Arkadaşlar bunun dışında başka yolculuk kampanyası var mı acaba , alıntı yaparmısınız mesajıma eğer varsa .

Ulusoy'dan %20 ındırım kampanyası var aynı tarihler arasında aldıgın bılette eger ihtiyacın varsa verebilirm ben kullanmıcam almıs bulundm

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

türkcell avantaj şifresi verebilecek var mı bilet alacağım türkcell yok etrafımda :/

PM ile gönderdim arkadaşım
  • arkadaş başkasından bulduğu için kod boşa çıktı yarın sabaha kadar geçerli avantaj şifresi:

57529

ilk gelen alır :)

Orijinalden alıntı: 4Schizophrenic

quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

Arkadaşlar bunun dışında başka yolculuk kampanyası var mı acaba , alıntı yaparmısınız mesajıma eğer varsa .

Ulusoy'dan %20 ındırım kampanyası var aynı tarihler arasında aldıgın bılette eger ihtiyacın varsa verebilirm ben kullanmıcam almıs bulundm

hocam hem ulusoy hemde kamil koc kampanyası bana yarıyor , teşekkürler , keşke süre 19 ekim değil de bayram dönüşüne kadr geçerli olsaydı .

• pm ile ulaşan ilk kişiye ben de şifre göndereceğim. maksat forum dışına gitmesin şifre

• nerede eski kamilkoç... gidiş bileti alan dönüş bileti 2.5 liraydı, az mı hatmettim ankara-konya yolunda. hem de tek koltukludan giderdim şimdi işim oldu kocaeli'ye gidecektim çok pahalı geldi gidiş geliş gidemedim %50 puanmış... peeeeh böyle kampanya mı olur...

edit
    • Hediye puanlar seyahatin gerçekleştirilmesinin ardından 24 saat içerisinde kartlara yüklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 5 Ekim 2012; 22:12:08 >
  • bu kampanyanın kazığını yemiş biri olarak; birden fazla bilet alacaksanız aldığınız her bilet için ayrı ayrı turkcell kodu girerek biletleri tek tek alın. aynı anda 3 bilet alıp 1 turkcell kodu girerseniz sadece bir biletin %50'sini puan olarak yatırıyorlar. bilginize.

örnek:
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1369183/kamil-koc-turkcell-kampanyasinda-personel-yanlis-bilgilendirme-yapti/xyu78
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1318583/kamil-koc-2-alana-1-bedava-ama-ayri-ayri-alana/rl10r

haa bir de biletleri sadece kendi adınıza kullanabiliyormuşsunuz:
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1350534/kamil-koc-puanlari-sadece-kendi-adima-kullanabiliyormusum/xyu78

birçok konuda çok fazla şikayet var, siz bileti almadan önce yine bir düşünün.

• Çok cimrileşti bu kamil koç 2 kampanyadır. Giderek formaliteyi artırıyor... Tatsız...

O zorunlu koltuk no olayı nedir yaw ....

Bir de bagajda götürecem deseydi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.