Şimdi Ara

KamilKoç Köpeğimi felç bıraktı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
9.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne tuhaf insanlar var ya köpekle yan yana gidecek değiliz tabiki bagaja konacak çok önemliyse köpeğinizin konforu lütfen toplu ulaşım değil şahsi otomobil tercih edin. Saçmalıkmış kamil koç o köpeği yolcuların içine alsın ben binmem kardeşim o otobüse. Ne tuhaf adamlarsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • köpek için üzüldüm fakat, umarım bir an önce iyileşir.

Ayrıca otobüs firması doğru olanı yapmış, köpeğin ne işi var otobüste yolcuların arasında

• Çocuk ağlaması ile köpek havlamasını bir tutan kokoşlar basmış konuyu Ağzı olan konuşuyor yahu. Bir de kendini %100 haklı görüp millete ders vermeye çalışıyor Sizin gibi sorunsuz kokoşlar çocuk sahibi falan olamaz zaten. Siz bakması kolay olan kedi ve köpeklerle idare edin. Ürememeye de devam edin lütfen. Destekliyorum sizi

• Üzmek için söylemiyorum da köpek beslenen bir evde taşınma gibi ağır süreçler yoksa köpek bir yere emanet edilmeli veya en acil şartlarda bireysel araba ile götürülmeli. Türkiye'de daha iyi şartlar yok maalesef.

Geçmiş olsun.

• Bu sözde hayvan severler çok komik yahu. Yorumları okudukça IQ seviyem düşüyor gibi hissediyorum. Adam ciddi ciddi "hayvanlar insanlardan temizdir" demiş. Herhalde bunların hayvanları tuvaletini yaptıktan sonra kıçını silip su ile yıkıyor ve ardından donunu çekiyor Ne yiyip içiyorsunuz bu kafayı yaşamak için

• Ucak icinde ayni seyi söylüyor musunuz ? En son kilin biri benim kopegimle ucaga binmeme laf etmisti. Hosteste kopek ucaga binmesinde problem yok. Ucmak istemiyorsaniz inebilirsiniz diyince adam patlican gibi morarmisti. Kopegimle catir catir ucaga biniyorum.

• otobüste köpekmi gider, özel arabanız yoksa kedi köpek beslemeyin.

• Kedi,köpek,kuş, bebek yolculukta aynı kategoride canlılardır. Bağırması, pislemesi ...
    Hepsinin kafeste olması gerekir . Bebek hariç
    Kafes dışındaysa suç sizindir .
    Bagajda veya elde taşınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azazel Geri Dönüyor -- 21 Ekim 2021; 13:8:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayvan nakil firmaları var. Bir tane yavru köpeği 750 km uzağa gönderdim. Fiyatı 800 lira gibi bir şeydi ama köpek rahatça gitti. Fiyatlar biraz makul olsa o şekilde göndermek daha mantıklı ama firmanın rekabet edeceği bir firma var mı bilmiyorum.

• Hayvancağızı bagaja veren de bir o kadar suçlu. Canlı o, nasıl vicdanınız el verdi bagajda gitmesine ?

Firma yolcu alanına kabul etmiyorsa ve şahsi araç da yoksa araç kiralanabilirdi.

Firma kadar oraya konmasına razı olan kişi de vebal altında.. Firmanın hatası ise baştan belirtecekti evcil hayvan kabul edemeyiz diye..

Yazık valla çok üzüldüm

• BeratNalbantoglu kullanıcısına yanıt
    Her havladığında anlıyormusun. Senin Kafesteki köpeğin çişi geldiğinde tesisleri bekliyor sanırım. Bebekle köpeği kıyaslamana da seninde dediğin gibi uzatmaya gerek olmadığı için cevap yazmıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kusura bakmayın ama madem köpek besleme lüksünüz var neden otobüsle gidiyorsunuz kendi şahsi aracınızla yolculuk edin.

Ben şahsen evcil hayvan beslesem kedimi veya köpeğimi ne otobüse ne uçağa nede vapura bindiririm.

• hayvan besliyorsanız sorumluluğunuz olacak, otobüsle gitmeyecek harcamalarınızdan kısıp araç kiralayacaksınız, kurallar belli otobüsle gidiyorsanız hayvanın ölüm riski çok yüksek hatta zaman zaman uçaklar bile ölüme neden oluyor.

• Geçen bunun tartışması oldu ve hukuk yolu ile çözümü bulup , bir yolcunun köpeğini otobüse bindirdim. Bu yasada olan bir şeyken hiç bir yolcu , hiç bir otobüs firması , hiç bir polis şöför vs karşı gelemez. Bizim yasamıza göre 10 senedir mevcut olan bir kanun bu. Belli büyüklükte hayvanlar kafesi ile otobüste yolculuk edebilirdi. Keşke ısrar edip , bir şekilde doğru yolu gösterseydiniz insanlara. Çok üzüldüm.

• Kurallar belli , hayvanlar kafesi ile otobüste gidebiliyor güzel kardeşim.

• Cahil ve insani duyguları taşımayan varlıklar tez zamanda bu dünyadan yok olur umarım. Yorumları gördükçe şaşırıyorum.. Sizi önce allah'a , sonra insanlığa ve en sonunda adalet, hukuk ve kuralları doğru işleyen, gerçekten kalbi ve vicdanı olan insanlara havale ediyorum..

Karayolları Taşıma Yönetmeliği'ne göre; "Aşı karneli kedi, köpek (tehlike arz edenler hariç) ve kuş (saka, muhabbet kuşu veya kanarya) gibi evcil hayvanlar, özel kafesleri kilitli olmak şartıyla bagaj taşımaya mahsus bölümün dışında, hayvan sahibi yolcunun kucağında veya oturduğu koltuğun önünde de taşınabilir.

Hakkını ara kardeşim , büyük bir tazminat alma hakkın var bilgin olsun. İyi bir avukat ile görüş ve hakkını ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pukiman -- 21 Ekim 2021; 19:16:4 >

• Sizde de suç var bagajda köpek mi gider?

• Baskın Var Baskın Basana kullanıcısına yanıt

ilerde çocuğunuz olursa bagajda gider umarım, onun bokunu sidiğinin kokusunu, ağlamasını kim çeker?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.