Şimdi Ara

Kamilkoç anlayamadığım sefer durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her zaman kullandığım Kamilkoç Konya-Ankara 19.00 seferine bilet aldım. Otobüs normalde İstanbul'a gidiyor. Bugün otobüsteki boş koltuk durumuna baktığımda bilet aldığım 17 Nisan 19.00 seferini göremedim ancak biletlerim kısmında biletim var gözüküyor. Konya-İstanbul seferine baktığımda ise 17 Nisan 19.00 seferi var. Anlamayanlar için resimli anlatacağım:

Biletlerim kısmında gözüken 17 Nisan 19.00 Konya-Ankara biletim

17 Nisan Konya-Ankara seferleri. Bilet aldığım 19.00 seferi listede gözükmüyor. 19.05 seferi var ancak ben rahat hata almıştım o normal hat. Ayrıca 36-37 numaralı koltuklar boş.

17 Nisan Konya-İstanbul seferlerinde benim bilet aldığım 19.00 seferi var. Seferi alırken koltuklarına baktığımda benim almış olduğum koltuklarda ben,önümde bir bayan bir erkek ve tekli koltukta bir bayan vardı. Hala aynı şekilde var. Olayı çözemedim. Yardımcı olabilecek biri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi tylol hot içer miyiz -- 13 Nisan 2015; 0:17:57 >

• Bir keresinde online olarak bilet almıştım askere giderken.

Ya yanlış aldım ya onlar yanlış yaptı bilmiyorum ama işgillenmiştim
    Sonra gittim yanlış tarihe almışım öyle dediler.
    Bende gitmedim dedim öyle kaldı.

Ama ondan sonra haz etmedim bu firmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Bir keresinde online olarak bilet almıştım askere giderken.

Ya yanlış aldım ya onlar yanlış yaptı bilmiyorum ama işgillenmiştim
    Sonra gittim yanlış tarihe almışım öyle dediler.
    Bende gitmedim dedim öyle kaldı.

Ama ondan sonra haz etmedim bu firmadan.

Hocam öyle bir şey yapmış olsam biletlerim kısmında 17 Nisan 19.00 Konya-Ankara gözükmez diye düşünüyorum. İşkillendim ben de olaydan.

Acaba kalan koltukları İstanbul'a mı satmak için böyle yaptılar?
  • belki otobüs dolu olduğundan kaldırmışlardır yarın arayıp bir sorun ya da online işleme yazın yarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagari Hasan Çelebi

belki otobüs dolu olduğundan kaldırmışlardır yarın arayıp bir sorun ya da online işleme yazın yarın.

Online işleme şuan yazdım Murat isimli biri nasıl yardımcı olabilirim dedi ancak soruma cevap vermiyor. Yarın bi daha deneyeyim.
  • Bilgisi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çağrı merkezinde çalışmıştım, Konya-Ankara arası belli bir kontenjan ayırıyorlar, bu yüzden ankaraya boş koltuk göremiyorsun ama istanbul için görünüyor koltuklar.

Edit: eğer tereddütte kalırsan çağrı merkezini arayabilirsin PNR numarasını söylesen yeter. ya da seferi kontrol ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the1604 -- 13 Nisan 2015; 15:52:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the1604

Çağrı merkezinde çalışmıştım, Konya-Ankara arası belli bir kontenjan ayırıyorlar, bu yüzden ankaraya boş koltuk göremiyorsun ama istanbul için görünüyor koltuklar.

Edit: eğer tereddütte kalırsan çağrı merkezini arayabilirsin PNR numarasını söylesen yeter. ya da seferi kontrol ederler.

Çok teşekkür ederim hocam tatmin edici bir cevap geldi sonunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.