Şimdi Ara

Kamil koç nasıl bir firma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu zamana kadar bir yerlere gezi olduğunda otobüse binmiş adamım. Otobüsleri kötüydü tabii hepsinin sonuçta gezi otobüsü. Yarın gece Kamil Koç ile Eskişehir'den Karabük'e yolculuk yapacağım. Tahmini olarak 6-7 saat sürecek. İlk defa kendi başıma ve böyle konforlu bir otobüs ile yolculuk yapacağım. Ne bileyim TV falan varmış koltukların arkasında hiç binmemiştim böyle otobüse.

Kamil koç nasıl bir firmadır ? Hizmetleri nasıldır ? Rahat var bide Normal var Normal olanı var sadece Karabük'e nasıldır Normal olanı ? Farkları neler ?

• Genelde Canakkaleye gjderken Truva yi tercih ederim ben fakat bir keresinde bilet bulamayinca Kamil Kocu sectim ve hayatimda yaptigim en kotu otobus yolculugu oldu, araba tutmayan beni araba tuttu, zor geldim İstanbul'a, bi ara inip otostop cekmeyi falan dusundum.O gunden beri Kamil Koca hayatta binmem[.sm=evillol.gif]

Tabii bu benim sanssizligima gelen bir olay miydi bilemiyecegim ama gun cidden telef olduk, diger yolcular falan da cok kotu haldeydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin metro <3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

Genelde Canakkaleye gjderken Truva yi tercih ederim ben fakat bir keresinde bilet bulamayinca Kamil Kocu sectim ve hayatimda yaptigim en kotu otobus yolculugu oldu, araba tutmayan beni araba tuttu, zor geldim İstanbul'a, bi ara inip otostop cekmeyi falan dusundum.O gunden beri Kamil Koca hayatta binmem[.sm=evillol.gif]

Tabii bu benim sanssizligima gelen bir olay miydi bilemiyecegim ama gun cidden telef olduk, diger yolcular falan da cok kotu haldeydi.

Tam olarak ne oldu ki ?
  • Geçen bindim, gayet rahattı. Dokunmatik tvlerde oyun, müzik, film ve internet var. Ayaklarını koymak için ayaklık gibi bir şey var. Tutku ve tuzlu bisküvi ikramları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

Genelde Canakkaleye gjderken Truva yi tercih ederim ben fakat bir keresinde bilet bulamayinca Kamil Kocu sectim ve hayatimda yaptigim en kotu otobus yolculugu oldu, araba tutmayan beni araba tuttu, zor geldim İstanbul'a, bi ara inip otostop cekmeyi falan dusundum.O gunden beri Kamil Koca hayatta binmem[.sm=evillol.gif]

Tam olarak ne oldu ki ?

Klima falan calismiyordu iceride pistik iyice, ayrica cok sallandik nedense soferden midir bilmem ama rezaletti o gun benim icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 1 Eylül 2014; 2:08:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VIKINGS

Geçen bindim, gayet rahattı. Dokunmatik tvlerde oyun, müzik, film ve internet var. Ayaklarını koymak için ayaklık gibi bir şey var. Tutku ve tuzlu bisküvi ikramları var.

Televizyondan internet'e girip sitelere girebiliyor muyuz ? Mesela donanimhaber ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar hızlı olmadığı için denemekten vazgeçtim ama girer muhtemelen
  • Gecen kuzenlerim aydindan istanbula gideceklerdi. Otobus, bildiginiz minibusmus. Tvsiz yokmus, koltuk aralari darmis... Sonra binmediler, para iadesi isteyip aldilar

• Ben trabzon ankara arası 1 senedir kamil koc rahat ı kullanıyorum. Ben memnun kaldım. Rahat arabada soldaki tekli koltuktan alıyorum biletimi. Yanıma çok konuşan yaşlı amca da denk gelmiyo böylece. Yayıla yayıla oturuyorum. Normal 2+2 araçlarda rahat oturamiyorum. Boyum da çok uzun değil ama yoruyo beni onlar

• Kamil Koç Ve Pamukkale Türkiye'de kullandığım en iyi firmalardan 2sinin arasından Pamukkaleyi seçerim
  • Koç gibi hocam. Birde hocam benim kamilkoç otobüslerinde interneti istediğin gibi kullanma bugum vardı. Durun sizin için bulayım konu açmıştım.

• ben yol boyunca yemek yiyip, müzik dinlediğim için bana otobüs farketmiyor
  •  Kamil koç nasıl bir firma ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hudays

Koç gibi hocam. Birde hocam benim kamilkoç otobüslerinde interneti istediğin gibi kullanma bugum vardı. Durun sizin için bulayım konu açmıştım.

Aha buldum iyi şanslar.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94420679&p=1#94420679

• Servisine herkes gibi ön kapıdan bavul koyduğum için şoföründen dayak yiyordum. Öyle saçma vasıfsız bir firma

• quote:

quote:

Koç gibi hocam. Birde hocam benim kamilkoç otobüslerinde interneti istediğin gibi kullanma bugum vardı. Durun sizin için bulayım konu açmıştım.

Aha buldum iyi şanslar.

Kısıtlama mı var normalde ? O ne öyle ya. Yarın bir deneyim kağıda yazıp . Nasıl hızlı mı interneti ? Birde hangi sitelere girmemize izin veriliyor ?

• Metroyu düz eğip çapraz ******

Kamil Koçu niye aileden dışladınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

quote:

quote:

Aha buldum iyi şanslar.

Kısıtlama mı var normalde ? O ne öyle ya. Yarın bir deneyim kağıda yazıp . Nasıl hızlı mı interneti ? Birde hangi sitelere girmemize izin veriliyor ?

Hocam benimkinde ido kamilkoçun sitesi birde araç içi menü gibi birşey vardı :D Daha sonra bunla heryere girebiliyoruz. Normalde herşeyi kısıtlıyor. Ben bursa/ankara gidiyorum. Hep çekiyordu şansıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok

Servisine herkes gibi ön kapıdan bavul koyduğum için şoföründen dayak yiyordum. Öyle saçma vasıfsız bir firma

Acik konus biraz bisi anlamadim

Bence guzel firma, kurbaiyeleri cok iyi keske satilsada alsam bol bol

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.