Şimdi Ara

Kamil KOÇ iyi gezdirdi bizi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul-Balıkesir arası bindim.uyumuşum bir bağrış uyandım şoför yolu şaşırıyor yanlış yola giriyor.bir yolcu kadın ben yolları biliyorum diyor şoföre yol anlatmış dahada yanlış yollara giriyor en az 1 saat doğru yolu aradık.
    Bursa'ya vardık yine uyumuşum bir bağrış noluyor dedim meğerse mola verilen yerde 2 yolcuyu unutuyorlar.düşünebiliyor musun saymadan yola çıkıyoruz ALLAH tan kadın plakayı almış merkezi arıyor ordan şoförü arıyorlar bakıyor yolcular yok muavine dedim saymak gerekemezmiydi.saydım abi demesi ayrı bir trajikomik olay.neyse merkez diyor hanımefendi taksiyle gidin yolda bekliyorlar taksi ücretini şoför odeyecek hatta muavinde diyor abi ödemeyi sen yapacaksın şoför basıyor kalayı ben ödemem diye...
    İşin ilginç yanı giderken metroyla gittim gelirken hadi KALİTELİ yolculuk yapayım dedim bilerek pahalı bilet aldım...
    Herhalde şoför kıtlığı var ki rahatça hareket ediyorlar korkmuyorlar.düşünebiliyormusun taksi ücretini sen ödeyeceksin diyorlar tamam diyor ama ödemiyor..1 saatlik fazla yol için yakıt ücreti...yolcular şikayet edicez dediler noldu bilmiyorum...

şikayetleri kaale alıyorlar mı?
    şoför ve muavin maaşları ne kadar?
    şoförden kesinti yapılır mı?

• Kaale alıyorlar tabi. Hemen şikayet edin.

Ben Haziran ayında Tekirdağ'a tatile gitmiştim. Kale Turizmle dönmek zorunda kaldım bir tek o vardı. (Metro'da vardı ama çok kişi olduğumuz için yüklü miktar tutuyordu, Kale'nin arabaları da metroyla eşdeğerdi.) Neyse İstanbul'da indik servise bir bindik 20 kişilik servise 40 kişi bindirmişler. Bagajlar üst üste, insanlar üst üste. Bir de şoför dalga geçiyor yolcuyu indir indir bitmedi diye. Eve gelince hemen aradım firmayı, biraz sert konuştum genel müdürün telefonunu aldım. Dedim böyle böyle bu insanlara yaz ayında eziyet çektiriyorsunuz buna hakkınız yok falan. Adam o firmayla ilişkimizi 1-2 gün içinde keseceğiz bu gelen ilk şikayet değil dedi ve 2 ay sonra aradığımda o firmayla çalışmıyorlardı.

Diyeceğim şu ki hemen firmayı arayın ve şikayet edin. Size değil başkasına da yapacaklar bunları.
  • istemsizce güldüm bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ortaşekerli

İstanbul-Balıkesir arası bindim.uyumuşum bir bağrış uyandım şoför yolu şaşırıyor yanlış yola giriyor.bir yolcu kadın ben yolları biliyorum diyor şoföre yol anlatmış dahada yanlış yollara giriyor en az 1 saat doğru yolu aradık.
    Bursa'ya vardık yine uyumuşum bir bağrış noluyor dedim meğerse mola verilen yerde 2 yolcuyu unutuyorlar.düşünebiliyor musun saymadan yola çıkıyoruz ALLAH tan kadın plakayı almış merkezi arıyor ordan şoförü arıyorlar bakıyor yolcular yok muavine dedim saymak gerekemezmiydi.saydım abi demesi ayrı bir trajikomik olay.neyse merkez diyor hanımefendi taksiyle gidin yolda bekliyorlar taksi ücretini şoför odeyecek hatta muavinde diyor abi ödemeyi sen yapacaksın şoför basıyor kalayı ben ödemem diye...
    İşin ilginç yanı giderken metroyla gittim gelirken hadi KALİTELİ yolculuk yapayım dedim bilerek pahalı bilet aldım...
    Herhalde şoför kıtlığı var ki rahatça hareket ediyorlar korkmuyorlar.düşünebiliyormusun taksi ücretini sen ödeyeceksin diyorlar tamam diyor ama ödemiyor..1 saatlik fazla yol için yakıt ücreti...yolcular şikayet edicez dediler noldu bilmiyorum...

şikayetleri kaale alıyorlar mı?
    şoför ve muavin maaşları ne kadar?
    şoförden kesinti yapılır mı?

Kamilde 2 Tane Yolcuyu Unutmuşlardı İZOTAŞTA İzmir Garaj Yani şöför s.kne bile takmadı devam etti Hatta plakası 42 E 1090

• Birşey olacağını sanmıyorum.
  • temmuzda istanbul'dan datça'ya bu otobüs firmasıyla gittim düşünsene 15 saat sürüyo ve koltuklar arası mesefa o kadar dardı ki önümde oturan yaşlı teyze koltuğu 150 derece yatırmasıyla arkada tost olup muavini çağırıp sabahın 5inde kavga etmiştim sonra geldim 1-2 yere şikayet ettim ama ne fayda dönüşte ulusoyla dönmüştüm mis gibi gelmişti kamil koç mu bir daha asla
  • O şoför kamilkoçun çalışanı değil. Büyük ihtimal araç sahibi. O adamlar otobüsleriyle şirkete gidiyor ve anlaşırlarsa belli güzergah arasında sürekli çalışıyorlar işte. Muavinde şoförün adamı olur. Sen Kamil Koç'a durumu güzelce anlat kesinlikle ilgilenirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şikayet Var'a yazın olumlu sonuç alırsınız. Ben Teknosa yaşadağım bir olay için yazmıştım. İlk önce teknosa müşteri hizmetlerinden arayıp, özür dilediler. Ardından şikayet ettiğim şubeden arayıp çağırdılar gelin görüşelim diye. Gitmedim tabi, bayram üstüydü adamı belki işinden ederiz diye şey etmedim
  • Denizli-Samsun yolunda sadece 2 kere mola yaptık. 1. mola ile 2. mola arası 8 saat idi.

Kamil koç
  • Bende safranboluya gittim kamil koçla, beklediğim gibi olmadı. Metrodaki güleryüzü bulamadım, muavinle arkamdaki adam atışıyolar filan, birdaha k.k. u tercih edeceğimi zannetmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.