Şimdi Ara

KAMİL KOÇ %30 İNDİRİM --> 3TL (09 Temmuz - 02 Ağustos) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
6.090
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kâmil Koç’un sefer yaptığı tüm noktalarda, günlerde ve saatlerde geçerli!

● Kâmil Koç’un 50 TL altındaki biletlerinde geçerli %30 indirim çeki 3 TL!

● Kâmil Koç’un 50 TL ve üzeri gidiş-dönüş biletlerinde geçerli %30 indirim çeki

“Satın alınan 50 TL ve uzeri gidiş-dönüş biletlerinde geçerli kuponlar 12 Temmuz 2013 tarihinde saat 10:00’dan itibaren tüm satış noktalarında ve 444 0 562 no’lu Çağrı Merkezinde kullanılabilir”

Türkiye’nin yol arkadaşı Kâmil Koç’tan yakala.co üyelerine özel…

Şimdi Kâmil Koç ile tatile çıkma ve memlekete gidip sevdiklerinle hasret giderme zamanı!

(09 Temmuz - 2 Ağustos 2013 tarihleri arasındaki seferlerde kullanılabilir.)

http://www.yakala.co/kamil-koctan-30-indirim?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=11-07-2013_urun

Edit: %10 koltuk sayısı ile sınırlı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egnuels -- 11 Temmuz 2013; 15:55:48 >

• gidiş dönüş bilet için dönüş 1 tl kampanyası var metro da. ama 9 -31 temmuz arası

Orijinalden alıntı: canx

Gideceğim yerin internet fiyatı 47tl ama normal fiyat 52tl yazıyor.
    Bu durumda bu çekler işe yarar mı yaramaz mı, deneyen var mı, ona göre alalım?

işe yaramaz oyle ben denedim..BENİM DE ELİMDE GİDİŞ DÖNÜŞE TOPLAM %30 İNDİRİM YAPAN KOD VAR(GİT VE GEL HER BİRİ 50 TL USTU OLMASI LAZIM NORMAL FİYAT YAZAN YERDE) YANLIŞ ALMIŞIM 2 TL'YE BIRAKCAM BİRİNE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

<<<ASUS TF300T+DOCK TORCH RED KULLANICISI>>>
  • Anadolu Turizm'i de incelemenizde yarar var, önceden alınan biletlere daha indirimli fiyatlar sunuyorlar...

AFYON-ANKARA 29 TL yerine 21-23 TL
    ANKARA-AFYON 29 TL yerine 20 TL gibi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

Arkadaslar 31inde ankaradan serike gidicem 12 sinde donucem simdi bir gidis 53 tl donuste 53 106 etti 30 indik 76 mi odeyecez

serik normal fiyat 56 indirimli fiyat 53 tl..sen normal fiyattan alcaksın bu kampanyadan yararlanacaksan yani 56+56 = 112 etti ceki kullansan 78-79 tl tutuyo..fakat gidiş donus olmuyo heralde cunku 2 ağustos olması lazım en gec donusun kampanya kosullarında oyle yazıyo

Orijinalden alıntı: yavuzselim13

quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

Arkadaslar 31inde ankaradan serike gidicem 12 sinde donucem simdi bir gidis 53 tl donuste 53 106 etti 30 indik 76 mi odeyecez

serik normal fiyat 56 indirimli fiyat 53 tl..sen normal fiyattan alcaksın bu kampanyadan yararlanacaksan yani 56+56 = 112 etti ceki kullansan 78-79 tl tutuyo..fakat gidiş donus olmuyo heralde cunku 2 ağustos olması lazım en gec donusun kampanya kosullarında oyle yazıyo

Tesekkurler

<<<ASUS TF300T+DOCK TORCH RED KULLANICISI>>>
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

heryer 50 lira. sınırda 50 lira. adamlar dalga mı geçiyor milletle ?

arkadaşlar gideceğiniz yere doğru ara durak alın yani tek yöne aynı otobüs aynı koltuğa 2 bilet alın öyle olur diye düşünüyorum
  • yüzde 30 zaten ben indirim yaptırıyorum abi pazarlık yapın geçen gün bana 60 tl fiyat çekti kamil koç dedim olmaz yap bir güzellik öyle böyle bak gidiyorum başka firmaya kaçırcan yolcuyu cart curt 40 a aldım
    bayram zamanı olur pazarlık olmaz doludur otobüsler ama normal zamanlarda çekinmeyin pazarlık yapın direk dediği fiyata almayın arkadaşlar full giden firma yok zaten , pazarlıktan sonra fiyatın düştüğünü göreceksin bana bi allah razı olsun deyin yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derdesxa -- 19 Temmuz 2013; 17:29:56 >

Orijinalden alıntı: derdesxa

yüzde 30 zaten ben indirim yaptırıyorum abi pazarlık yapın geçen gün bana 60 tl fiyat çekti kamil koç dedim olmaz yap bir güzellik öyle böyle bak gidiyorum başka firmaya kaçırcan yolcuyu cart curt 40 a aldım
    bayram zamanı olur pazarlık olmaz doludur otobüsler ama normal zamanlarda çekinmeyin pazarlık yapın direk dediği fiyata almayın arkadaşlar full giden firma yok zaten , pazarlıktan sonra fiyatın düştüğünü göreceksin bana bi allah razı olsun deyin yeter

bu dediğiniz otogar yazanelerinde oluyor sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

27 Temmuz Cumartesi gün Samsuna gidip
    1 Ağustos Perşembe gün dönmeyi düşünüyorum. Kamil koç'ta indirimli fiyat 40 lira normal fiyat 45 lira yazıyor. bu yakala.co kuponuyla bu işi nasıl en ucuza getirebilirim?

• Sözüm Metro Turizme: Bu indirimler geçen senelerde ilk çıktığında doğru şekilde indirimlerini yapıyorlardı, kullanıyorduk. Bu senede öyle sanıp 2 indirim kuponu aldık ama fiyatta, öyle dönüşü 1tl ye sağlayacak bir kupon olmadığını görünce kullanmadım. Kısacası özetlersek kampanya yapacaksanız kullanıcı dostu yapmanız gerek, tamamen kendi lehinize kampanya yapacaksanız hiç yapmayın, firmanızı lekelemeyin.

Orijinalden alıntı: No_FeaR2266

şimdi bu kampanya işinden anlayan birisi bana yardımcı olursa çok sevinirim.

27 Temmuz Cumartesi gün Samsuna gidip
    1 Ağustos Perşembe gün dönmeyi düşünüyorum. Kamil koç'ta indirimli fiyat 40 lira normal fiyat 45 lira yazıyor. bu yakala.co kuponuyla bu işi nasıl en ucuza getirebilirim?

hcm ben gecenlerde zarzor bi sekilde hallettim.dikkat etmeniz gereken olay binecegeniz seferdeki otobuslerdeki kampanyali koltuklarin satilmamis olmasi lazim.o koltuklarda bildiim kadariyla 9,19,21,35 nolu koltuklar felandi.net bilgi kampanya kosullarinin altinda vardi.o koltuklari sectikten sonra yakalaco kod giris hanesi aktif oluyor ve indirimli tutari gorup odemesini yapablyrsnz.
    ,

Orijinalden alıntı: maystro_18

şifre isteyen varsa elimde bir adet kaldı

var mı halen şifre?
  • 1 adet verebilecek olan var mı?
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.