Şimdi Ara

Kamikoç yük sınırı ve gitar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın zamanda otobüs kullanicam yanımda eşya dolu bir sırt cantasi, bir tane spora giderken takılan çantalardan ve bir de gitar olucak. Bunlar sınırı aşar mi ve gitar zarar görür mü acaba yoksa düzgünce bir yere konulur mu?

Bir de şu sigortalı biletlerlen alsam atiyorum haftaya perşembe gününe sonra isim çıktı haftaya cumaya veya salıya alabilir miyim zamanını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julimezar -- 9 Ekim 2018; 7:58:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• otobüste sınır yoktur çok çok abartmadığın sürece 2 çanta bir gitar az bile sayılır problem olmaz. İnternetten aldığın biletlerde de son 6 saate kadar tek tıkla iade hakkın var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otobüslerin çoğunda, en ön bagajın üstünda bir raf bölmesi var. gitarını oraya koyabilirsin. Hatta muavine abicim çekersen onlara özel mini bagaja bile koyabilirsin.
  • Metro ya bin hocam
    Inerken gitar yerine flüt verirler artik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Metronun gideceğim yere direk seferi yok hocam sanırsam sadece kamilkoc var.

• panter20 kullanıcısına yanıt
    Her şirket için geçerli mi bu iade işlemi peki? Gün saat değiştirebilsem bile yeterli olur benim için. Dediğiniz gibi az hatta zorlarsam sadece sırt çantasına bile sigdirabilirim ama gerek yok sanırım. Bu oturduğumuz yerin üstündeki kısımlara sığar mı acaba gitar?

• CyClopSx kullanıcısına yanıt
    İşte o abicim kısmını yapamam yav . Sadece içinde gitar olduğunu kırıabileceğini ve dikkat edilmesi gerektiğini söylesem gerekli hassasiyeti gösterir mi ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O üstteki kısıma koyabilsrm güzel olur dediğiniz gibi. Olmazsa el çantasını bagaja verir sırt çantasını yukarı koyar gitarı da dikine bir sekilde koyup bacaklarımın arasına koyarım. 5 saat filan sürecek yol ve ben tamamında uyurum muhtemelen o sıkıntı biraz .

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Her şirket için geçerli mi bu iade işlemi peki? Gün saat değiştirebilsem bile yeterli olur benim için. Dediğiniz gibi az hatta zorlarsam sadece sırt çantasına bile sigdirabilirim ama gerek yok sanırım. Bu oturduğumuz yerin üstündeki kısımlara sığar mı acaba gitar?
    sadece kamil koça garanti verebilirim. ama internet üzerinden üyelik oluşturup aldıysan. bagaj konusunda hiçbir şeyi dert etme her türlü problemi çözerler

İyiymiş üye olayım o zaman ben diğer firmalar direk götürmüyor zaten. Bagaj işte çok olsa da sığdırmaya çalışsam neyse de az bir eşya ve gitar varken zarar görür alamam da bidaha gitar uçmuş zaten fiyatları. Teşekkür ederim hocam sağolun.

• quote:

İyiymiş üye olayım o zaman ben diğer firmalar direk götürmüyor zaten. Bagaj işte çok olsa da sığdırmaya çalışsam neyse de az bir eşya ve gitar varken zarar görür alamam da bidaha gitar uçmuş zaten fiyatları. Teşekkür ederim hocam sağolun.
    rica ederim. bir de bilette değişiklik veya iade yapabilmen için internetten aldığın biletin yazıhaneden çıktısını almaman (yazdırmaman) gerekiyor.

Hocam alırken rezervasyon olarak mı almak gerekiyor sizin dediğimizde? Bir de o çıktı bilet otobüse bineceğim gün yarım saat erken gitsem vermiyorlar mı? Merkezde üstünde kamil koç filan yazan yerler var oradan mi alicam yoksa?

• quote:

Hocam alırken rezervasyon olarak mı almak gerekiyor sizin dediğimizde? Bir de o çıktı bilet otobüse bineceğim gün yarım saat erken gitsem vermiyorlar mı? Merkezde üstünde kamil koç filan yazan yerler var oradan mi alicam yoksa?
    hayır direkt olarak satın al zaten telefonuna mesaj geliyor koltuk numaranız seferiniz budur vs şeklinde biletin çıktısını da bineceğin yerdeki yazıhaneden dersin internetten bilet aldım diye çıktısını verirler ama atıyorum seferden 3gün önce gittin yazdırdın internet biletini ondan sonra değişim iade felan sıkıntı olur

Anladım hocam teşekkürler tekrardan sağolun.

• pamukkale 2 valiz bir sirt cantasi ve 1 gitar ile gecen ay yolculuk yaptim sirt cantasi ve gitari yanima alip tepedeki yerlere koydum bir sorun olmadi, ama haziranda kamilkoc 2 adet valizimi kaybetti hala tuketici hakem heyeti ile ugrasuyorum tavsiye etmem kamilkocu.
  • Entelektüel Ayı kullanıcısına yanıt
    Otobüste valiz nasıl kayboluyor hocam? Başka şansım yok maalesef ilçeye direk gidiyor kamilkoc. Pamukkale ye baktım yan ilçeye gidiyor tekrar otobüsle 30-45 dakika bizim ilçeye gitmeye ugrasicam öbür türlü.

• Julimezar kullanıcısına yanıt
    Hocam bildigin valizler cikmadi arkadasimla birlikte toplam 6 parca esyamiz vardi 2ser valiz 2ser canta ve muzik ensturmanlari. Adamlar 2 buyuk valizi kaybetmisler buyuk zararimiz var. Kamilkocun bize teklif ettigi tutarda kisi basi 400 tl, ben valizi 350ye almistim ve icinde tum yazlik kiyafetlerim ve gitar amfim vardi dusunun zarari. Valizler karismis olsa yerine 2 tane farkli valiz kalmasi lazim. 12 haziranda kayboldu valizler hala valizler icin Tuketici hakem heyetiyle ugrasiyoruz simdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Metro ya bin hocam
    Inerken gitar yerine flüt verirler artik
    Bir ticari işletmeye iftiradan sana dava açarlarsa çok gülerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

Bir ticari işletmeye iftiradan sana dava açarlarsa çok gülerim

Metroya bin dedim
    Metro turizm demedim
    Konu csb üye bilok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.