arkadaşlar ya bnm kullandığım güsel bi w810i var ama okulla kameraı tele izin vermiyorlar bende bu yaz senee okula götürmek için 2.el bi kamerasız tel almayı düşünüyorum 0 da olur aslında bana ne önerebilirsiniz NOT: telefonda mp3 renkli ekran mms sık dızayn vede java olmasını ıstıyorum (java derken oyun yuklenebılsın) hangı telefon u onerırsınız bana para mühim degil (ama 500 den yukarı olmasın )
kesinlikle ve kesinlikle "motorola mpx200"
aynı şekilde ben lise döneminde kamerası olmayan "i-mate smartphone" kullanmıştım.
nokia e60 yada e61 de olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: face1tr
kesinlikle ve kesinlikle "motorola mpx200"
aynı şekilde ben lise döneminde kamerası olmayan "i-mate smartphone" kullanmıştım.
nokia e60 yada e61 de olabilir.
saol hocam bunarın fiyatları ne cıvardadır para onemlı dedımsede ogrencıyız ıkı tel olcak elımızde ıkıncısı cok pahalı olamaz fıyatları ne kdr bılıon mu yardımcı olursan sevınırım yada lınk fln varsa ver
mpx200: 100-175 ytl civarı
i-mate smartphone: 150-200 ytl civarı( bende var istersen satayım)
hocam senin okul hangisi??bende gecen sene benzer bi uygulamanin oldugu bi okuldaydim:) mezun olduk cok sukur..ben motorola mpx200 kullanıyodum gercekten super bi telefon..ama suanda piyasada sorunsuz mpx200 bulabilecegini pek sanmıyorum..genel itibariyle cogu servis yuzu gormus ve bundan sonrada gorebilecek durumda olur..ama genede takip et uygun temiz bulabilirsen kacırma derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme