Bildirim
kamerası kaliteli telefon
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Satio, C905, pixon, n8
2. Ellerine bak -
N79 olabilir.. -
yok kesinlikle 1. el olmalı -
N82 ikinci el al bulabilirsen. -
İlla sıfır olacaksa işiniz zor yani , aklıma gelen model yok , SE ELM var ama kamerası ne derece net çeker bilemem mediamarkt ve satürn 379 liraya satıyo -
2. el istesen direk n8 -
Yanlış anlamanızı istemem ama tek kriteriniz kameraysa sonuçta cep telefonlarının kamera kalitesi de bir yere kadar,kamera sizin için bu kadar önemliyse yani sürekli foto çekiyorsanız küçük bir dijital foto makinesi kullanmak daha mantıklı değil mi? -
yaaa acik konusmak gerekirse teli kendim icin degil annem icin ariyorum bendeki wave i gorunce hayran kaldi boyle bi tel icin citayi biraz yukseltmesi gerektigini soyledim ama ben bi tele o kadar para vermem dedigi icin boyle bi arayis icindeyim aradigi tek sey kamera zaten radyo mp3 vs. kendisi geliyor ki onlar o kadar onemli degil -
xperia x10 mini alın annenize 5 mp kaliteli kamerası var -
Sifir bulabilirseniz Motorola Zn5 -
Vivaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X