Şimdi Ara

kameralı telm??i- yoksa tel + kamera mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

var sayalım 1000 liranız var bu para ile tel almaya kalktınız

blutootlu, mp3lü işletim sistemli 1gb hafızalı yani son teknoloji 2 mp kameralı bi telefon mu

yoksa

yine blutootlu, mp3lü işletim sistemli 1 gb hafızalı (yani üstekinin 1 e 1 aynısı (kasa dahil) ) buda son teknoloji ama kamerasız bir telefon alıp yanına 6 mp lik bi foto makinesimi alırsınız??

fiyat olarak toplamlar aynı olucak ama

yani kameralı son teknolofi tel 1000 ytl

kamerasız son teknoloji tel + 6 mp foto makinesi toplamı 1000 ytl

(kuzen kameralı teli alırım dedide onun için soruyorum sizlere...)

• Bence kameralı telefon ( Otofokus şart )

D-SLR diafram açıklığ ve denklanşör hızı manuel olarak ayarlanabilen) foto makinaları 1000 YTL den başlıyor .Compact sınıfa giren bu ayarların kısmen yapılabildiği makinalr kullanmak istesen ayrı.

Ama ben fokusu , denklanşör hıznı, Difram açıklığını manuel ayalıcam dersen rakam dahada artıyor. Megapikselide yüksekse 1.5-2 arası rakmlar hatta üstüde var.

Sonuç bas çek bi makinaya yöneliyporsun . Zaten otofokuslu bir telefonda bas - çek makinanın işini yapıyor ve bir çok artısı var.... ( nokia N90 - SE K750i - W XXX serisi )

Telefonların çok önemli bir olumsuzluğu optik zoom yapamamaları (objektif sabit olduğu için belki bu foto makinası şeçiminde önemli bir tercih sebebi olabilir.Bu na karsın cep telin çok önemli avantajı her zaman yanında olması . Fotraf makinasını hep yanımda taşımırım dersen ayrı tabii.

İhtiyaça göre tercih ama benim mantığım ve param ölçüsünde Kameralı telefon

Not : benim düşüncem Megapiksel pek bir anlam ifade etmiyor . 4 MP olsun ama ayarları manuel olan bir makinayla ,çok güzel fotolar çekilebilir.

Sony P73

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 29 Ocak 2006 2:50:39 >

• Bence ii bi kameralı telefon SE W serisi olabilir
  • bence telefon+kamera
  • Valla ben geçen sene motorola e365'imden illallah deyip annemin Siemens A55'iyle takas edince yeni bir cep telefonu almanın şart olduğunu gördüm. O aralar birde mp3 çalar ve flash bellek alacaktım... Bir baktım SE k750i diye bir telefon, her şeyi yapıyor! Hem çok güzel mp3 çalıyor, hem çok güzel resim çekiyor hemde flash bellek gibi kullanıyosun, oyun moyun her şey güzel! Sıradan bir telefonu 500.YTL'den say, mp3 çaları 200.YTL Flash diski 150.YTLve birde 2mp.lik dijital foto.makinasını 200.YTL desek toplam 1050.YTL ediyo,
    Ama ben gittim bi k750i aldım 720.YTL, birde 1gb.lık hafıza kartı 130.YTL toplam 850.YTL'ye bu dördü bi aradayı aldım, hem yanımda mp3 çaları ayrı telefonu ayrı flash diski ayrı taşımıyorum, hepsini bi arada kullanıyorum, hemde yeterince kullanışlı olan bu telefon sayesinde her şeyimi her zaman yanımda taşıyıp bu istediklerimi fazlasıyla karşılıyorum...
    Teşekkürler Sony Ericsson.....

• Valla bugün noluyo anlamadım. Tak aklımdan bişey geçiyo , tam konu açacam bi bakıyom aynısını başkası açmış. :D :D

Neyse...
    Bende kameralı bi telefon alcaktım ama elimde 400 YTL civarı para var. Daha doğrusu kredi kartımda 400 YTL limit kalmış. 400 YTL ye taksitle bi telefon almam gerekiyordu. Araştırdım, gittigidiyor.com u da uzun uzun araştırdım ama 400 YTL ye kaliteli megapixel kameralı bi telefon bulamadım.
    O yüzden birazdan bi tane 1110 alcam. Bi de yanında hepsiburada.com dan 280 YTL lik orta seviyelerde kodak marka bi dijital fotoğraf makinesi alacam. Zaten ben telefonda sadece kaliteli bir kamera arıyorum.Diğerleri benim için önemli değil. Gerçekten kaliteli kamerası olan telefon sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor malesef. En iyileri k750i,D600,N90 ama bunların kamerası 2 MegaPixel. Gidip 4.2 Megapixel bi kodak marka fotoğraf makinesi almak daha mantıklı geldi (mi acaba?).

400 milyona telefon yok ya.Nasıl iş anlamadım. Nerdeyse yarım milyar para veriyoz bi telefon alamıyoz.
    (6600,k700 seçeneklerinden bahsetmeyin lütfen.her ikisinde de VGA kamera var.6600 ı tek elimle tutamıyorum.)

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhanweb

Valla bugün noluyo anlamadım. Tak aklımdan bişey geçiyo , tam konu açacam bi bakıyom aynısını başkası açmış. :D :D

Neyse...
    Bende kameralı bi telefon alcaktım ama elimde 400 YTL civarı para var. Daha doğrusu kredi kartımda 400 YTL limit kalmış. 400 YTL ye taksitle bi telefon almam gerekiyordu. Araştırdım, gittigidiyor.com u da uzun uzun araştırdım ama 400 YTL ye kaliteli megapixel kameralı bi telefon bulamadım.
    O yüzden birazdan bi tane 1110 alcam. Bi de yanında hepsiburada.com dan 280 YTL lik orta seviyelerde kodak marka bi dijital fotoğraf makinesi alacam. Zaten ben telefonda sadece kaliteli bir kamera arıyorum.Diğerleri benim için önemli değil. Gerçekten kaliteli kamerası olan telefon sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor malesef. En iyileri k750i,D600,N90 ama bunların kamerası 2 MegaPixel. Gidip 4.2 Megapixel bi kodak marka fotoğraf makinesi almak daha mantıklı geldi (mi acaba?).

400 milyona telefon yok ya.Nasıl iş anlamadım. Nerdeyse yarım milyar para veriyoz bi telefon alamıyoz.
    (6600,k700 seçeneklerinden bahsetmeyin lütfen.her ikisinde de VGA kamera var.6600 ı tek elimle tutamıyorum.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz cep telefonu yok mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende karasızım. Digital fotoğraf makinem var. Ama iyi bir kameralı tel almak istiyorm ama bu seferde iyi birşey aldığın zaman dışarıda gaspçıların kapkaçıların hedefi oluyorsun. Hem parandan oluyorsun hemde canına zarar gelme tehlikesi var. Ama bir yandan da fotoğraf makinesini her zaman yanımda taşıyamadığım için kameralı bir telefon almak istiyorum. Ne yapcam karar veremedim ya.
  • kameradan cok ıy bı perfrmans beklıosan bence foto makınası sart

• quote:

Orjinalden alıntı: brky

bence telefon+kamera

• tamam kamerayı her zaman yanımızda taşıyamıyoruz ama şu ana kadar piyasada beni tatmin edebilecek kameraya sahip bir telefon yok.

elimde geçen yıl 1200 ytl'ye aldığım sony handycam var ama bu bile beni tatmin etmiyor. bir arkadaşım yeni bir kamera aldı. şimdi bende taksitle onu düşünüyorum.

telefonda bu performans olsa telefon alırım ama beni hiçbiri tatmin etmiyor.
  • telefon+kamera...

Kodak Z700 = 350 milyon (yarı profosyonel bir makine sahibi olursun)
    600 milyona da istediğin tel senin zten..
  • Bazen kamera ve video lazım oluyor hiç olmadık bir zamanda bu nedenle cep telefonu / N serisi derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 29 Ocak 2006 11:29:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BannerMania

quote:

Orjinalden alıntı: brky

bence telefon+kamera

len oğlum neden ben
    neden bana sataşıyon senin amacım ::BANNER::a sataşmak bi git yaw
    birde noury var hey allahım ya

• kameralı tel

çünkü aynı anda ikisini birden yanınızda taşıması biraz zoren iyisi 2in1 yane kameralı tel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.