Şimdi Ara

kameralı hız kontrol radarları uyarısız çalışıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
0
Favori
8.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maxi909

quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

bu kameralar nasıl birşey arkadaşlar istanbulda da örnegi varmı?
    her sabah istanbul keneddy caddesinden ataköy 4. kısıma kadar sahil boyu ortalama 130 150 arası gidiyorum birkaç tane tamda ibiş hotel zeytinburnu mevkiğinde gördüm acaba bizidemi cektiler? yada cekiyorlar bilen duyan yardım lutfen ateş düştü :D:D

Bakirkoy ido iskele ve atakoy 9. Kisim arasindaki agacli yolda var bu sistem bagdat caddesine de takildi bir iki noktasina.. Szin ibis otelin oradakakiler isiga gelmeden az once direk uzerinde kutu olmasi lazim... kirmizi isikta gecenler icin olmali radar degil kisacasi

içim rahatladı ama bu sabah basmadım normalde 11 dk gittiğim yolu yaklasık 20 dk da gittim :)

• Hergün konya yolunu kullanırım işe giderken en az 4 defa denk geldim füme renkli simsiyah camlı yere oldukça yakın sesine bakılırsa oldukça kaliteli bir egzoz sistemine sahip olan ön ve arka plakaları daima kapalı olan ep3 kasa cıvıc dip gaz yaparak yanımdan ve radardan geçiyor ancak cezayı biz ödüyoruz bir kaç defa 155 e şikayet ettim sanıyorum pek işe yaramıyor
  • Dün fark ettimki aracımın hız göstergesi fazla gösteriyor, gösterge 110 iken navigasyon 105 gösteryor...
    Deneme yapma sebebim ise üst üste ikinci defa evet radarı yedik demem rağmen ilerdeki polisin çevirmemesi ikisindede radar aracını görür görmez ibre 125-130 arası iken ilerdeki çevirmede durdurmaması... Muhtemelen ucu ucuna yırttım ikisindende

Hız ve radar konusunda hep ikilemde kalmışımdır... Hız ihlallerini önlemekte etkin olsada, bir çok bölümde hız lmitlerini düşük buluyorum örneğin bu örnekteki yol üzerinde limit 70 düşük bir rakam yada otobanda 120 olması, bölünmüş yola 110 derken otoban 120 düşük bir rakam bana göre.. Ve hal böyle oluncada ceza tutarlarıda fazla yine bu örnekteki yolda arkadaş 92 km/h ile asgari ücretin yarısı kadar ceza yemiş..
    Hatta bazı şehir girişlerinde bu kameralar var bana göre sadece para kazanmak için yapılmış 56 ile ceza geliyor kamera koyacağına hız kesici unsurları artır...

Elektornik hız ihlal uygulaması yaygınlaşmalı ancak sınır, sınır aşım aralıkları veya tutarları için tekrar düzenlenmeli diye düşünmekteyim...

• quote:

quote:

quote:

her sabah istanbul keneddy caddesinden ataköy 4. kısıma kadar sahil boyu ortalama 130 150 arası gidiyorum birkaç tane tamda ibiş hotel zeytinburnu mevkiğinde gördüm acaba bizidemi cektiler? yada cekiyorlar bilen duyan yardım lutfen ateş düştü :D:D

Bakirkoy ido iskele ve atakoy 9. Kisim arasindaki agacli yolda var bu sistem bagdat caddesine de takildi bir iki noktasina.. Szin ibis otelin oradakakiler isiga gelmeden az once direk uzerinde kutu olmasi lazim... kirmizi isikta gecenler icin olmali radar degil kisacasi

içim rahatladı ama bu sabah basmadım normalde 11 dk gittiğim yolu yaklasık 20 dk da gittim :)

Dikkat et o yolda hiç acımadan kesiyorlar cezayı. Ben daha önce yazmıştım bana 2 ay süresince basıp geçtiğim yolda toplam 4500 TL radar cezası geldi. İşin ilginci ise Ocak'ta yediğim cezalar Ağustos ayında geldi. Yani baya bi gecikme oluyor.

Bakırköy - Yeşilköy sahil yolunda gidişli gelişti birer adet radar var. Onlarda hızlı geçerseniz vay halinize hiç acımadan cezayı gömüyorlar.
    Ekteki resimdeki gibi köprü şeklinde radarlar.

Bakırköy > Florya istikametinde radar Galeria'nın biraz ilerisinde başlıyor ve çok kısa mesafe sonra bitiyor. Ondan sonra bir daha hiç radar yok. O yolda 2. radar Florya Flyinn'in biraz ilerisinde başlıyor şükrü balcı polis okulundaki ışıklara kadar devam ediyor.

Florya > Bakırköy istikametindeki radar ise bayağı uzun ve sıkıcı. Havuzlu kavşağı geçinde Rauf orbay çıkışında yolun birleştiği (Hava Harp okulunun ordan gelenlerle) yerde başlıyor. Taaa Bakırköy girişine kadar devam ediyor. Tek kurtuluş yolu radarın başlangıç noktasından girdikten sonra A Plus'a giriş sapağından veya onun ilerisindeki bir sapaktan kaçmak. O zaman radar etkisiz kalıyor.

Ayrıca çakal polisler bazen Galleria'dan Bakırköy Tarafına giden yolun orda köprünün altında pusuya yatıyorlar. Çok dar bir yol olduğu için sizi görmeme gibi bir şansı olmuyor direk çeviriyor. O yüzden orda polisi gördüğünüzde hiç o yola girmeden galleria'nın arka yolundan benzinciye doğru devam edin. Yol biraz uzuyor ama ceza yemekten iyidir.

kameralı hız kontrol radarları uyarısız çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tjodalv

quote:

quote:

quote:

Dikkat et o yolda hiç acımadan kesiyorlar cezayı. Ben daha önce yazmıştım bana 2 ay süresince basıp geçtiğim yolda toplam 4500 TL radar cezası geldi. İşin ilginci ise Ocak'ta yediğim cezalar Ağustos ayında geldi. Yani baya bi gecikme oluyor.

Bakırköy - Yeşilköy sahil yolunda gidişli gelişti birer adet radar var. Onlarda hızlı geçerseniz vay halinize hiç acımadan cezayı gömüyorlar.
    Ekteki resimdeki gibi köprü şeklinde radarlar.

Bakırköy > Florya istikametinde radar Galeria'nın biraz ilerisinde başlıyor ve çok kısa mesafe sonra bitiyor. Ondan sonra bir daha hiç radar yok. O yolda 2. radar Florya Flyinn'in biraz ilerisinde başlıyor şükrü balcı polis okulundaki ışıklara kadar devam ediyor.

Florya > Bakırköy istikametindeki radar ise bayağı uzun ve sıkıcı. Havuzlu kavşağı geçinde Rauf orbay çıkışında yolun birleştiği (Hava Harp okulunun ordan gelenlerle) yerde başlıyor. Taaa Bakırköy girişine kadar devam ediyor. Tek kurtuluş yolu radarın başlangıç noktasından girdikten sonra A Plus'a giriş sapağından veya onun ilerisindeki bir sapaktan kaçmak. O zaman radar etkisiz kalıyor.

Ayrıca çakal polisler bazen Galleria'dan Bakırköy Tarafına giden yolun orda köprünün altında pusuya yatıyorlar. Çok dar bir yol olduğu için sizi görmeme gibi bir şansı olmuyor direk çeviriyor. O yüzden orda polisi gördüğünüzde hiç o yola girmeden galleria'nın arka yolundan benzinciye doğru devam edin. Yol biraz uzuyor ama ceza yemekten iyidir.

@tjodalv hocam cok tesekkur ederim cok ayrıntılı ve detaylı olmus benim kullandıgım guzergah tam anlamıyla
    sabah samatyahastanesinden aşşağıya sahilyolundan doğru 4.kısım içeriye o radar tabelalarından geçmiyorum galerya sapağından bir önce sapaktan yani direk ataköy içeri.
    aksam kullandıgım yol ise basınekspres havaalanı altyoldan cnr fuar merkezinin onunden doğrucana o tabela radarlı yola yanlız o tabelalı yola gelmeden bu askeriye lojmanlar falan var büyük bir havuz var ışıklarda o yolda coğu kez geliş şeridi karşı şeritte ford connect mavi araç kaldırıma cekiyor ve biraz geçincede trafik aracı araklama yapıyor

BU ADRESTEKİS İTEYE BİR GÖZ ATINhttp://www.trapster.com/speed-traps/#fullScreen

BUDA SS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 28 Haziran 2012; 22:54:07 >

• En sağlamı ön plakayı sökmek. Ben basit bir sistem yaptım tek vidalı. istediğim zaman plakayı tek vidayla takıp çıkarabiliyorum ve 1 senedir henüz çevrilmedim.
    Çevrilsende arka plaka olduğu sürece çok büyük bir cezası yok 40-50 TL maksimum bir cezası var diye biliyorum. Ayrıca konuşma şekline göre polise düştü vs. diye kendini acındırırsanda onu bile yemeyebilirsin kafalayıp. Ya da genelde ön cama koyulur ya plaka, oraya koyarsın radara girdiğinde indirirsin aşşağı çıktığında veya polisi gördüğünde tekrar cama yerleştirirsin
  • Parayı ödeme ve derhal ceza makbuzu ile beraber itiraz dilekçen mahallende ki Sulh Ceza Mahkemesine ver.
    İtiraz aleyhte sonuçlansa bile ceza faizi işlemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Parayı ödeme ve derhal ceza makbuzu ile beraber itiraz dilekçen mahallende ki Sulh Ceza Mahkemesine ver.
    İtiraz aleyhte sonuçlansa bile ceza faizi işlemez.

öderim gider ya, uğraşamam

yine de saol tavsiye için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 28 Haziran 2012; 23:17:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Ben o tabelaları sadece uyarı amaçlı sanıyordum radar işlevi gördüklerini bilmiyordum. Bugün 50 yazan yerden 60 la geçtim ceza gelir mi acaba. 300 lira da çokmuş

50 yazan yerden, babam 58 ile gecmis, 154 lira ceza geldi eve. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurala uyacağına plaka sökerek radardan kurtulmayı tavsiye eden uyanıklar basmış konuyu.
  • tebligat ı geçiktirip cezaya faiz koymak da ne demek oluyor ya???

çok normal bir durummuş gibi bu durum hakkında birşey denilmemiş. Bu normal bir durum mu yoksa bana mı tuhaf geliyor sadece?
  • levha yoksa ceza yazamiyolar . banada yalan soyleyip ceza odettirdiler. radar kontorlu diye tabele olmasi sart.
  • bugun yenikent organize sanaiden ciktim benzinligin onune polis aracinda radar koymuslardi 90 la girdim, ins sehit ici limiti 70 yoktur orda yoksa yedik cezayi,yanliz hic cevirme felan yoktu direk eve gonderiyorlar sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastforyou -- 1 Temmuz 2012; 12:16:58 >
  • 83 model doğan alıcam ve radar derdim olmayacak
  • Ben son dönemde polis araçları ile radar uygulamalarında yere konulan üçgen radar yazısını görmüyorum. Bu uygulamayı yapmıyorlar artık galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

dun eskden gelıyorum kabak gıbı her yerde bu yolda ortalama hız tesbıtı yapılıyor dıye yazmışlar,ne hıkmetse mıllet görme ozurlu gıbı delı gıbı gıdıyordu dedım ya paraları çok yada gözlerınde sorun var,ben yazıyı 1 defa gordum olay bıttı 100 ü gecmedım gercı orda da hız sınırı 90 mı 110 mu onuda kestıremedım ama ne olur ne olmaz.ıst yolu esk yolu zaten bellı ankda yasayıp bılmeyen azdır oraya gelınce ıster ısık yansın ıster yanmasın 70,

esk yolunda hız sınırı 110 sanırım hocam, bende o yolu çok kullandım. 100 ü pek geçmemeye özen gösterirdim, Tabelalara geldik ort hızınız 89 dedi teşekkür etti. yanımda geçen birinin 105di onada teşekkür etti.

bi sivrihisar tarafında ortalama hız alınıyo, ordada dinlenme tesisleri var bi ça içerseniz o kısmıda yırtmış oluyosunuz. ama sınır 110 ise onada gerek yok zaten. İnsan her türlü şüpheye düşüyo zira adamakıllı bi 110 tabelası görmedim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

dun eskden gelıyorum kabak gıbı her yerde bu yolda ortalama hız tesbıtı yapılıyor dıye yazmışlar,ne hıkmetse mıllet görme ozurlu gıbı delı gıbı gıdıyordu dedım ya paraları çok yada gözlerınde sorun var,ben yazıyı 1 defa gordum olay bıttı 100 ü gecmedım gercı orda da hız sınırı 90 mı 110 mu onuda kestıremedım ama ne olur ne olmaz.ıst yolu esk yolu zaten bellı ankda yasayıp bılmeyen azdır oraya gelınce ıster ısık yansın ıster yanmasın 70,

esk yolunda hız sınırı 110 sanırım hocam, bende o yolu çok kullandım. 100 ü pek geçmemeye özen gösterirdim, Tabelalara geldik ort hızınız 89 dedi teşekkür etti. yanımda geçen birinin 105di onada teşekkür etti.

bi sivrihisar tarafında ortalama hız alınıyo, ordada dinlenme tesisleri var bi ça içerseniz o kısmıda yırtmış oluyosunuz. ama sınır 110 ise onada gerek yok zaten. İnsan her türlü şüpheye düşüyo zira adamakıllı bi 110 tabelası görmedim ben

ben hic 110 tabelasi gormedim 90 hiz limitinin bittigini gosteren tabela vardi bol bol dedim demekki 110 ama 1 tane tabela koymamislardi sakata gelmek istemedim 10 dk erken gidecegim diye 200 300 liradan olmaya gerek yok diye dusundum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

ben hic 110 tabelasi gormedim 90 hiz limitinin bittigini gosteren tabela vardi bol bol dedim demekki 110 ama 1 tane tabela koymamislardi sakata gelmek istemedim 10 dk erken gidecegim diye 200 300 liradan olmaya gerek yok diye dusundum

ben bir kere gördüm. ankaradan gidişte sivrihisar yoluna hemen girerken koca bi tabela vardı otomobil için 110 kamyon otobüs 90 yazıyodu. 2 km sonra 90 tabelaları vardı ama

• 239 tl olarak ödedim , gitti bir depo mazot parası neyse yapacak birşey yok. imf ye borç verdik sayarız şanımız yürüsün
  • Banada Çanakkale-Biga'nın girişinde yazmışlar.
    Hız limiti 50 imiş, ben 56 le geçmişim. 150TL ceza geldi. Fotoğrafını fln çekmişler bide.

Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood -- 30 Haziran 2012; 21:08:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.