Şimdi Ara

Kameradan Önemli yerlerin tespiti yapan Program?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Örneğin..

Sultanahmetteyim.. Sultanahmet camini iphone kamerası ile görüntülediğimde burası Sultan Ahmet Camii diyebilen bir uygulama varmı?

Yani önemli yerleri kamerayı çevirip baktığımda burası galata kulesi.

Burası Ayasofya

Topkapı sarayı

İstiklal caddesi

Burası Emirgan korusu

Bu tür tahminler yapan program varmı??

• Varsa ben de alayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Googles ile fotoğrafını çekip aratırsanız Googles görsele benzeyen sonuçları çıkartacaktır, çıkan sonuçlardan da hangi mekan olduğunu özellikle bilinen yerlerde rahatlıkla bulabilirsiniz.
    Benim anlamadığım nokta neden böyle bir uygulamaya ihtiyaç duydunuz? İnternet üzerinde artık çoğu şehrin tarihi eserlerine tek tıkla ulaşılabiliyor, oradan eserin fotoğraflarıyla neresi olduğunu anlayabilirsiniz.
  • Camfind

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psag

Camfind

Camfind ilk kullanım izlenimime gore iyi gözüküyor. Öneriniz ve paylaşımınız icin tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Google Googles ile fotoğrafını çekip aratırsanız Googles görsele benzeyen sonuçları çıkartacaktır, çıkan sonuçlardan da hangi mekan olduğunu özellikle bilinen yerlerde rahatlıkla bulabilirsiniz.
    Benim anlamadığım nokta neden böyle bir uygulamaya ihtiyaç duydunuz? İnternet üzerinde artık çoğu şehrin tarihi eserlerine tek tıkla ulaşılabiliyor, oradan eserin fotoğraflarıyla neresi olduğunu anlayabilirsiniz.

Google googless dediğiniz nedir tam olarak uygulama mı app storda

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Google Googles ile fotoğrafını çekip aratırsanız Googles görsele benzeyen sonuçları çıkartacaktır, çıkan sonuçlardan da hangi mekan olduğunu özellikle bilinen yerlerde rahatlıkla bulabilirsiniz.

Google Glass ile video çekeceğim.

Bu yüzden elimde biraz kaynak olmalı

Neler yapabilirim bunu düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.