Bildirim
Kamera programları zararlı mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
7610 un kamerası zaten iyi dir ya, program fln boşuna yükleme bence belirli bi süre sonra ztn sıkılıcaksın...
boşu boşuna telefonun kamerasıa zara veriiosun, 8tabi böle bişe varsa)... -
Arkadaşlar kameram bozulmadan önceki ve sonraki çekimlerini aşağıya ekledim.
Kameram bozulmadan önce
http://rapidshare.de/files/3650718/resim.jpg.html
Kameram bozulduktan sonra
http://rapidshare.de/files/3650617/Goruntu_092_.jpg.html
Kameraya ne olmuş olabilir?Yüklediğim programları da sildim,bazen iyi bazen kötü çekiyor.
Not: resimleri zoom kullanmadan çektim.
-
yüklemene gerek yoktu zaten iyi çeker 7610...
format atmayı dene..
(*#7370#)
BU ARADA REHBERİ YEDEKLE -
Telefonu daha yeni aldım format atmadan düzeltmenin bir yolu yok mu?Bir telefonun resim kalitesi nasıl bu kadar değişir anlamıyorum? -
Bir de garip birşey dikkatimi çekti.Telefonun kamerasını açıp sabit bir noktaya bakıyorum,bir süre sonra renkler koyulaşıyor(sarıya kaçıyor),sonra renkler açılıyor(yeşile),telefonu hiç oynatmadığım halde ve ortamdaki ışıklar sabit olduğu halde,renkler durmadan değişiyor.Sizin de böyle birşey dikkatinizi çekti mi?Normal bir durum mu bu?Gece modunda böyle oluyor,gündüz modunda denemedim. -
quote:
Orjinalden alıntı: KiNgExorcist
Telefonu daha yeni aldım format atmadan düzeltmenin bir yolu yok mu?Bir telefonun resim kalitesi nasıl bu kadar değişir anlamıyorum?
format kötü bişey değil telefonu ilk aldığın gün gibi başlıcak -
yeni almanla format atma konusunda nasıl bı bagıntı kurdun bunu anlamıs degıl ım.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Nick_Otin
yeni almanla format atma konusunda nasıl bı bagıntı kurdun bunu anlamıs degıl ım..
Bunda anlamıycak ne var?Kim yeni alınmış bir telefona format atmayı isterki?(Mecbur kalmadıkça) -
kardeş gece modunda olur öyle bence merak etme, büyük olasılık ışığı ayarlamaya çalışıyodur telefon, ortamdaki ışığı en iyi şekilde alabilmek için. o yüzden onun standart modda olucağını pek sanmıyorum... -
Format atmak kötü degil hatta telefonun h1zlan1r ve sorunlar1 gider , ilk günkü gibi olur telefon yani bunu bilgisayar gibi düsünme . Tamam bilgisayara format atmak iyi olmayabilir ama telefona format atman1n hiç zarar1n1 görmedim hatta yarar1n1 gördüm (Telefonlar1m SX1 ve 6630)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 5 Ağustos 2005, 16:08:59 > -
quote:
Orjinalden alıntı: ***@rmour***
Format atmak kötü degil hatta telefonun h1zlan1r ve sorunlar1 gider , ilk günkü gibi olur telefon yani bunu bilgisayar gibi düsünme . Tamam bilgisayara format atmak iyi olmayabilir ama telefona format atman1n hiç zarar1n1 görmedim hatta yarar1n1 gördüm (Telefonlar1m SX1 ve 6630)
+111 -
Teşekkür ederim cevaplarnız için,en iyisi bir format atayım fakat format attıktan sonra sınırsız kayıt yapan bir program yüklemek istiyorum.Yüklesem mi yüklemesem mi bilemiyorum.Kamera programları telefonun fotoğraf çekme kalitesini bozar mı sizce? -
bozmaz diye düşünüyodum, ama gördüm ki bozuyomuş.. bende hiç yükleme, bırak telefonun olduğu gibi kalsın, sınırdız yüklemeye de gerek yok bence, zaten telefonun yeterince kayıt yaptığı kanısındayım ben
bırak öyle kalsın derim... -
ya kim çıkarıyo böyle şeyleri yaa olur mu böyle şey en fazla symbian çökmüştür mekanik olarak kameraya hiç işey olmazzz -
Zaten problem mekanik diyen yokki,yazıları tam okumamışsın,kamera programları orjinal kamera programının ayarlarını değiştirir mi konusunu tartışıyoruz.Kamera programınınm ayarlarının değişmesi zaten mekanik birşey değildir,software bişeydir,digital zoom gibi. -
DhAk arkas1m1z ile ayn1 görüsteyiz bence hiç gecikmeden format at iyiki atm1s1m diyeceksin ama rehberi yedeklesen iyi olur...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- whatsapp rehber senkronizasyonu
- kvk garantili telefon alınır mı
- tuşlu telefon hızlı arama ekleme
- çok fazla hatalı kilit açma denemesi
- ithalat yoluyla kaydedilen imei
- kablosuz şarj nasıl çalışır
- numara sorgulama
- samsung ekran görüntüsü alma
- telefon hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X