Şimdi Ara

kamera performansı en iyi olan high end cihaz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık telefonlardaki kameraların yükselen performansı sebebi ile olur olmadık yerlere fot. makinası taşımıyoruz. fakat özellikle loş ışıklı ortamlarda telefon ile baş başa kalınca durum vahim olabiliyor çekilen onca foto çöp olabiliyor. bu sebepten en iyi kamera performansına sahip cihaz hangisidir. galaxy s3 bu konuda bir atılım yaptımı yoksa s2 ile hemen hemen aynı performanstamı. bilgisi ve tecrubesi olan arkadaşlar dan tavsiye bekliyorum. galaxy nexus gündüz çekimleri harika idi fakat lof ışıkta çuvallıyordu. keza sensation xe de öyle. s2 kullandım kısa süre nexustan sadece bir tık önde bana yeterli gelmedi. 4s loş ışık performansı fena değil, xperia s nasıldır. s3 4s ten azda olsa iyi ise benim işimi görür diye tahmin ediyorum.

• Kamera dedin mi aklıma Sony Ericsson'un eski walkman serisi gelir. Cyber Shotlar gelir.
    O mükemmel 2 veya 3mpiksellik kameralar.Gerçek flaş patlaması falan.
    Onun dışında bence şu anda piyasada en iyi kameraya sahip telefon beğenmediğim N8 dedir.(nokia)
    Fakat mantıklı olarak bakarsak gerek işletim sistemi gerek performansı olsun n8 tercih etmek biraz saçmalık olur.
    Zira telefonun hem performansı kötü hemde işletim sistemi sorunlu. Kendi kendine reset atması donması takılması, wifi sorunu vs.
    Şu an sanırım en mantıklı cihaz Xperia S olacaktır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Kamera dedin mi aklıma Sony Ericsson'un eski walkman serisi gelir. Cyber Shotlar gelir.
    Onun dışında bence şu anda piyasada en iyi kameraya sahip telefon beğenmediğim N8 dedir.(nokia)
    Fakat mantıklı olarak bakarsak gerek işletim sistemi gerek performansı olsun n8 tercih etmek biraz saçmalık olur.
    Zira telefonun hem performansı kötü hemde işletim sistemi sorunlu. Kendi kendine reset atması donması takılması, wifi sorunu vs.

ilk önce aklıma yattı xperia s konusuna bir bakayım dedim sorundan geçilmiyor biraz okuyunca sadece xperiadan değil sony den soğdum resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tifosi41

quote:

Kamera dedin mi aklıma Sony Ericsson'un eski walkman serisi gelir. Cyber Shotlar gelir.

ilk önce aklıma yattı xperia s konusuna bir bakayım dedim sorundan geçilmiyor biraz okuyunca sadece xperiadan değil sony den soğdum resmen.

iPhone 4S,Samsung Galaxy S 2,Xperia S,HTC One X'i incelemislerdi,xperia S çamur gibi fotoğraf cekiyordu.Nokia Pureview 808 alınabilir.

• quote:

Gerçek kamera cihazları eskilerde haklısın.
    N8'e gelince o sorunların hiçbiri yok şuan. Belle güncellemesi ile. Ama yine de donanımı piyasadaki cihazlara göre yetersiz gelebilir. 808 Purewiev diyecem ama ekran çözünürlüğü yetersiz. Xperia S, S3 gibi diyince de xenon flaşı olmayan bir cihaz ne kadar iyi gece fotoğrafı çekebilir ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nokia düşünmüyorum akıllı telefon olacak
  • Arkadaşım kamera kalitesi dedin mi iş Nokia'da biter. O işte eskiden en iyisi Sony'di. Ama şimdi en iyisi Nokia. N8 iki yıl önce çıkmış olmasına rağmen hala onun kamerasına yetişebilmiş bir cihaz yok. Galaxy S II, Xperia S, One X hiçbiri N8'in eline su dökemez. Xpr. S'in 12 MP kamerası var güya. Çekimler rezalet. Keza One X de öyle. ImageSense diye bir yazılım ile göz boyuyorlar. High-end kamera cihazı istiyorsan 808'i bekle. Daha N8'in kamerasına bile yaklaşmaktan uzaklarken Nokia 808 ile cep telefonlarında kamerada ikinci kez devrim yaptı. Arayı daha da açtı. Iki dezavantajı var. Biri işlemci diğeri ekran çözünürlüğü. Özellikle belirtmişsin gece çekimleri çöp olabiliyor diye. GS II, Xpr. S, iPhone 4S vs. hepsinin gece çekimleri rezalet. Xenon olmadıktan sonra gece çekimleri rezalet olur. Gece gündüz net resimler çekmek istiyorsan kesinlikle Xenon flaşli bir cihaz alman şart. Tavsiyem 808'dir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • harika bir kalitede fotolar için dslr makine alın cep telefonlarının en iyi çekeni bile şu anda gece çekimlerinde işi bozuyor ama gündüz iyi fotoğraflar çekmek istersen iphone 4s bu konuda uzman
  • quote:

nokia düşünmüyorum akıllı telefon olacak

O zaman yeni çıkacak olan haybusayi ya da s3u bekle kamera performansı nasil olur bilemem ama haybusanin Iyi olacağa benziyor bakalim s3 nasil olacak. Olmadı bi c905 al modla ve kameranın keyfine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

quote:

O zaman yeni çıkacak olan haybusayi ya da s3u bekle kamera performansı nasil olur bilemem ama haybusanin Iyi olacağa benziyor bakalim s3 nasil olacak. Olmadı bi c905 al modla ve kameranın keyfine bak

haybusayi ilk defa duydum ne marka bu
  • quote:

quote:

quote:

haybusayi ilk defa duydum ne marka bu

Sony markası. Sony ana sayfasına bak Xperia gx modeli var japonya pazarı icin duyurdular ama muhtemelen diğer ülkelerede gelecektir diye düsünüyorum

• quote:

quote:

Çıksa ne olacak? Nohut kadar mercek ve ve led flaş ile gelecek o cihazlar. Her marka ekran ve işlemciye oynuyor yalnızca. N8'in kamerasını SII ayarında bi cihazda birleştirseler iş yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

quote:

Çıksa ne olacak? Nohut kadar mercek ve ve led flaş ile gelecek o cihazlar. Her marka ekran ve işlemciye oynuyor yalnızca. N8'in kamerasını SII ayarında bi cihazda birleştirseler iş yapar.

Haklısınız. gündüz yeterli ışıkta hepsi Iyi çekiyor xenonlu android telefon yaparlarsa süper olur.

• quote:

quote:

Gerçek kamera cihazları eskilerde haklısın.
    N8'e gelince o sorunların hiçbiri yok şuan. Belle güncellemesi ile. Ama yine de donanımı piyasadaki cihazlara göre yetersiz gelebilir. 808 Purewiev diyecem ama ekran çözünürlüğü yetersiz. Xperia S, S3 gibi diyince de xenon flaşı olmayan bir cihaz ne kadar iyi gece fotoğrafı çekebilir ki?

N8 i zaten başında söyledim. Sorunlar giderildi mi bilmiyorum ama katil eden bir cihazdı.
    Kamerada üstüne olmadığı kesin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haklısınız. gündüz yeterli ışıkta hepsi Iyi çekiyor xenonlu android telefon yaparlarsa süper olur.

O zaman da yarım gün gider gitmez şarj. Çünkü xenon çok yer bataryayı. Yada 5000mAh batarya koyarlar kim bilir.

• valla şu anda piyasadaki en kaliteli kameraya sahip cihaz iphone 4S tir.git bir turkcel aveya veya vwodafone bayisine telefonu aç kamerasıyla bir kaç çekim yap kamera özelliklerini incele..ha orada gözüne başka bir cihaz çarptıysa onların kameralarınıda incele bir kaç çekim yap..ona göre karar ver ama bence 4s al ..iphone fan ı değilim ama kesinlikle değer o kadar diyorum sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

valla şu anda piyasadaki en kaliteli kameraya sahip cihaz iphone 4S tir.git bir turkcel aveya veya vwodafone bayisine telefonu aç kamerasıyla bir kaç çekim yap kamera özelliklerini incele..ha orada gözüne başka bir cihaz çarptıysa onların kameralarınıda incele bir kaç çekim yap..ona göre karar ver ama bence 4s al ..iphone fan ı değilim ama kesinlikle değer o kadar diyorum sana

Yanlışınız var şu anda piyasadaki en kaliteli kamera Nokia N8'dedir.

Not: iPhone 4s kullanıyorum
  • motorola xt720 xenon flasliydi zannimca

edit:
    oyleymis hem android hem de xenon flashli motorola xt720

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szr1907 -- 10 Mayıs 2012; 23:55:29 >
  • Bunu hep diyorum Androidli cihazlarda kamera tam anlamıyla verim hala vermiyor tamam güzel çekiyor ama o fiyata alınan cihazlara layık değil led flaş ve arkadaşın dediği gibi mercimek kadar lens bende en iyi kamera N8 diyorum hala ve ekliyorum Sony eskiden kendi java sistemi kullanırken en iyi kameraları telefonları üretiyordu java bitti kamerada gitti şu an en iyisi N8 sonra IP4S
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

valla şu anda piyasadaki en kaliteli kameraya sahip cihaz iphone 4S tir.git bir turkcel aveya veya vwodafone bayisine telefonu aç kamerasıyla bir kaç çekim yap kamera özelliklerini incele..ha orada gözüne başka bir cihaz çarptıysa onların kameralarınıda incele bir kaç çekim yap..ona göre karar ver ama bence 4s al ..iphone fan ı değilim ama kesinlikle değer o kadar diyorum sana

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.