Şimdi Ara

Kamer Genç mezarı başında anıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eski Milletvekili Kamer Genç vefatının 5. yılında Tunceli'deki mezarı başında anıldı.


    Eski Milletvekili Kamer Genç için ölümünün 5. yılında, Nazımiye ilçesine bağlı Ramazan köyündeki aile mezarlığında anma programı düzenlendi. Törene eşi Sevim ve oğlu Seçkin Genç'in yanı sıra CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Genel Başkan Başdanışmanı Orhan Sarıbal, milletvekilleri, Tunceli belediye başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu,yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kamer Genç için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından dua edilip mezarına karanfil bırakıldı.

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel. Kamer Genç’in kente yakışan biri olduğunu belirtirken, Kamer Genç’in eşi Sevim Genç de, “Eşim için o kadar güzel saygı, sevgi ve özlem ifade edildi ki, üzerine söyleyecek söz bulamıyorum” ifadelerini kullandı.


    https://www.haberturk.com/tunceli-haberleri/84138880-kamer-genc-mezari-basinda-anildi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Tam bir fetö düşmanıydı. Bekir Bozdağ ve senin gibi fetö hayranlarının nefret etmesi normal



    Birileri malum yapıyla aynı yağmur altında gururla beraber ıslanıp şarkılar söylerken Kamer Genç meclis kürsüsünde çatır çatır gerçekleri haykırdığı ve fetö ele başını sert sözlerle eleştirdiği için birileri tarafından meclis kürsüsünde 'Seversiniz,sevmezsiniz orası ayrı ama saygı duymak zorundasınız' şeklinde yapılan konuşmalarla kınanıyor dahası genel kurul salonuna sokulmama cezası veriliyordu.


    Kamer Genç zamanında fetö'ye 'fetö' dediği için sözde yerli ve millilerce hedef alınmış bir siyasetçiydi.


    Türk halkı onu,mücadelesini ve gerçekleri dombra şekilde meclis kürsüsünde haykırdığını asla unutmayacaktır.


    Huzur içinde uyusun...

  • Kamer Genç dün gerçekleri çatır çatır anlatırken onu tiye alıp dalga geçenler bugün bize yerlilik ve millilik masalları anlatmaya çalışıyor.


    Gerçek bir vatanseverdi, huzur içinde uyusun.

  • Birileri malum yapıyla aynı yağmur altında gururla beraber ıslanıp şarkılar söylerken Kamer Genç meclis kürsüsünde çatır çatır gerçekleri haykırdığı ve fetö ele başını sert sözlerle eleştirdiği için birileri tarafından meclis kürsüsünde 'Seversiniz,sevmezsiniz orası ayrı ama saygı duymak zorundasınız' şeklinde yapılan konuşmalarla kınanıyor dahası genel kurul salonuna sokulmama cezası veriliyordu.


    Kamer Genç zamanında fetö'ye 'fetö' dediği için sözde yerli ve millilerce hedef alınmış bir siyasetçiydi.


    Türk halkı onu,mücadelesini ve gerçekleri dombra şekilde meclis kürsüsünde haykırdığını asla unutmayacaktır.


    Huzur içinde uyusun...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 23 Ocak 2021; 5:35:14 >
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Tam bir fetö düşmanıydı. Bekir Bozdağ ve senin gibi fetö hayranlarının nefret etmesi normal






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 23 Ocak 2021; 20:22:42 >




  • Doğru sözü tutarsız adamın söylemesi, sözün inandırıcılığını yok eder, kamer genç de tutarsiz ve zamanının fırıldak siyasetçilerin den biridir shp, dyp, chp, ve bağımsız olarak sürdürdüğü siyaset yaşamında, o partiden bu. Partiye tamamen duygusal olarak gezmiş, zamanın Ankara pavyon dansözlerinden birinin evinden çıkarken basılınca neden orda olduğuna dair verdiği cevap (arkadaşın evine çiçek sulamaya geldim ) zamparalik literatürüne girmiş biridir. Memleketimizde türü bolca bulunan siyaseti geçim kapısı yapmış kadrolu bir siyasetçidir her yolun adamı olmasi halk gözünde inandırıcılığını ve tutarlılığı olmayan bir sürü lafın arasında bozuk saat gibi günde bir kere doğruyu göstermesi elemanı evliya yapmaz. Bkz türünün örnekleri doğu Perinçek, ha fetö ye aziz Nesin vs kamuoyunda tutarlılığı ile tanınan bir insanın fetö demesi ileri görüşlülük olabilir ama kamer genç ucuz kasaba politikacisidir başka bir şey değil.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.