Şimdi Ara

KAMBUR DURMAK, KAMBURLAR İÇERİ(ANA KONU)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
174
Cevap
37
Favori
30.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 1.86 boyundayım 68 kiloyum büyük ihtinalle boyumdan ötürü kambur duruyorum ayaktayken ve buda kötü bir görüntü çiziyo buaralar 1-2 kişi uyardı beni belli ki göze batıyo tavsiyesi olan arkadaşlar varmı bunu düzeltmem için ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonVitoCarleone_ -- 23 Ekim 2014; 12:57:19 >

• Bunun tek bir çözümü var oda dik durman.Sürekli kendini kontrol et farkında olmadan kamburunuzu çıkartabiliyorsunuz
  • bende aynı durumdayım o yüzden takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeR

Bunun tek bir çözümü var oda dik durman.Sürekli kendini kontrol et farkında olmadan kamburunuzu çıkartabiliyorsunuz

Dik duruyorum fakat aradan 5 dakika geçiyo bakmışım yine salmışım kendimi ve öyle dik durunce sırtım ağrıyo yokmu bunun başka yolu :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonVitoCarleone_ -- 8 Ağustos 2012; 13:53:05 >
  • Takip..
  • Doktora gidin.Bir sorun olmasın ?
  • Ya bu uzun boylu insanların bi kısmında olan birşey özellikle uzun boylu ve bilgisayar başında çok kalanlar için. Fitnessa giderken mesela kambur durmuyorm orda sürekli aynalardan kendımı goruyorm duzeltıyorm ve ağırlık çalısıyorm normal hayatmda da durmuyorm fitness süreci boyunc ama gitmeyi bırakınca yine öyle oluyo biraz araştırdım egzersiz hareketleri varmış şimdi linki atıcam böyle sorunu olanlar günde 2 defa bu hareketleri yapsınlar bnde yapmaya başlıyorm artık. Buyrun ;
    UZMANTV
    Kambur duranlar bundan hangi egzersizlerle kurtulabilir?
    http://www.uzmantv.com/kambur-duranlar-bundan-hangi-egzersizlerle-kurtulabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende kambur duruyorum dik dururken sırtım ağrıyo napıcaz biz boyumda 1,72
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Messi 10

Bende kambur duruyorum dik dururken sırtım ağrıyo napıcaz biz boyumda 1,72

bi süre sonra lışıyorsun ben 1.75 boyundayım kambur duruyorum bu yaz 1.5 ay çalıştım sürekli ayaklarımın üstündeydim işi kambur durarak yapamıyorum dik duruyorum sırtım ağrıyordu fakat 3 hafta sonra alıştım çık dışarı oturmadan mümkün olduğunca çok dolaş birini yanına al kambur durmaya başladıkça seni uyarsın yorulunca 10 dk otur bidaha
  • Ben de öyleydim, pc başında oturmaktan oluyor. Sürekli kontrol ederek bu sorunu aştım, şimdi rahatsız edici derecede dik yürüyorum tuhaf duruyorum
  • kendine bel destekli yastık al
  • Doktora gidin, AS diye bir hastalıktan muzdarip olmayın, erken teşhis hayat kalitenizi arttıracaktır.
  • bodye git sırt kası yap biraz
  • Hamam'a Git . Ordaki Keseleyen Elemana Kamburum De. Geregini Hallederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeR

Bunun tek bir çözümü var oda dik durman.Sürekli kendini kontrol et farkında olmadan kamburunuzu çıkartabiliyorsunuz

Bunun son çözümü oklava yutup dik durmak!

Spora git arka sırt kaslarının kısalacağı hareketleri 1 tam gün uygula...

2 aya çakı gibi olursun bununla beraber göğüs ve karın programı da uygularsan seksi bi çocuk olursun
  • pilates falan yap en azından ağrısını alır
  • bende kamburun sureklı dık durmaya çalışıyorum bıraz ılerleme var :D
  • Boyla alakası yok 2cm var aramızda yani 2cm yüzünden kambur yürüyecek halin yok herhalde herkes bana der dayı dayı yürüme diye alışkanlıkla alakalı 1-2 hafta zorla kendini dik yürüme çalış sonra alışırsın.
  • Yüzme sayesinde belim tersine doğru oldu dış taraf içe girdi
  • Boyum 1.83 bende de vardı aynı problem zamanla alıştırdım kendimi evdeyken yine aynı salıyorum kendimi ama dışarıda iken dimdik yürüyorum boy pos var hocam alıştır kendini sende
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.