Şimdi Ara

Kalp mi? Psikolojik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar herkese. Konuyu belki benimle aynı durumu yaşayan insanlar vardır diye açıyorum. 19 yaşındayım üniyi online okuduğum için evden nerdeyse hiç dışarı çıkmıyorum bu aralar göğsüme genellikle sol ara sıra sağ olmak üzere ağrılar giriyor sırta da vuruyor bunlar cok geğirme hissi oluyor sürekli halsiz hissediyorum geceleri özellikle cok yoğun yaşıyorum 2 kez kardiyologa gittim 2 ekg 1 eko cekildim sinüs taşikardi haricinde bir şey çıkmadı sigara gibi alışkanlıklarım yok herkes aşılar kalp krizi vesayre yapıyor diyorlar bunların etkileri bitmiş olması gerekmiyor mu ya da yapılan testler bir sorunu tespit etmek için yeterli mi şuan ne yapmalıyım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Evden dışarı çıkman lazım. Şaka yapmıyorum, gerçekten çözüm bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsaewq -- 18 Mayıs 2025; 1:2:11 >
  • Dostum senin aşı dediğin, harala gürele çıkmış şeyler. Aşının ne gibi etki ettiğini yada ne kadar süreceğini bilemezsin. Artık küçük yaşta çocuklar, sporcular vs. bile kriz geçiriyor. Dediği şeyler psikolojik sıkıntılardan olabilir. Kafana bir şey takıyorsan takma. Hayat gerçekten kısa. Kendi kendine çok yanlız kalma. Yoksa gerekli gereksiz çok şeyi düşünür dert edersin. O da kalbine, beynine, böbreğine zarar verir. Onun dışında sana hareket önerirm. Ne yazıkki hayatta çok stres var. Bunlardan kurtulmak için biraz ortam değiştir. Hem ruhuna hem bedenine iyi gelir. Ben bedenim için spor yapıyorum. Fiziksel değişiklikler insanı mutlu ediyor. Hareketsizlik çok kötü bir şey.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.