Şimdi Ara

Kalp carpintisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sizde de var mı bu olay ?
    Uyku düzenimden mi kaynaklı bilemiyorum ama dün acile gittik 2. Oluyor bu. kalp atışı normalin ciddi derecede üstüne çıktı. Şu salak sınav uğruna gidecektik az daha ki suan bile pek iyi hissettigim söylenemez.
    Var mı benim gibi olan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kısa süreli çarpıntı mı?

• Bende ygsden önce oldu tansiyon 14 10 gibiydi nabız çıldırmıştı. Tabi ygsdn 1 hafta önce oldu. Sınava da kalp ilacı aldım girdim hiç çarpıntım olmadı

• ritalin veya concerta mı kullanıyorsun

eğer bunları kullanmıyorsan kahve tüketimini aşırı arttırmışsın...
  • Suan devam ediyor sanki . dün oldu bu olay. Ygs öncesi de bi kere olmuştu aynisi. Kullanmıyorum ilaç kahve de günde 1 Türk kahvesi. Sanırım uykudan oluyör uykum acayip duzensiz gece 3 saat uyuyorum mesela sonra sabah okula gidiyorum eve geliyorum 2-3 saat uyuyorm gibi

• Tahminin mantıklı ama başka ciddi sebepleri de olabilir.Acilde neler dediler?

• Suan bir şey yok dediler haftaici kardiyolog a git dedi orda bir şey çıkmazsa psikiyatrist e git dedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kalp ritim bozuklugu hakkinda
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bende de kalp çarpıntısı yerine kalbimin yavaş atması oluyordu,3-4 kere ölümden döndüm kalbim duruyordu aniden
    Tek bir sebebi var,beyini aşırı yormak,beyin en çok enerji tüketen organdır,aşırı derecede çalışır beyini yorarsan,kalbe de etki eder,sınavda başaracağım diye hayatını karartırsan sınavda hayatının içinde kayıp olur
    Fazla stres yapmamaya çalış,2-3 fincandan fazla kahve içersen o da çarptırır,enerji içeceklerine sakın bulaşma,kalbi,kara ciğeri pert edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 2 Mayıs 2015; 14:32:03 >
  • İhmal etme dostum haftaiçi mutlaka kardiyolojiye uğra. Kıytırık bir sınav için sağlığından olma.
  • Kardeşim bende ygsden 1 hafta sonra akciğerden operasyon geçirdim sınavı seneye bıraktım geçen haftalarda bende de oluyordu hızlı kalp atışı. 2 gün boyunca kalp atışım 100-110 civarıydı. Hepsi çarpıntı olmayabiliyor genelde psikolojik. Şuan sorun yok Allaha şükür sana tavsiyem kendini fazla dinleme hızlı atıyor olabilir geçicidir inşallah sınav stresinden çok yaşanıyor. Kendine vakit ayır dinlen yorma fazla ders çalışcam diye. Herşeyin başı sağlık yine de bi doktora görünürsen iyi olacaktır

• Bende bu sorunu yasiyorum 2 haftadir doktor psikolojik oldugunu soyledi ama emin olamiyorum. Kahve ve cayi birak 3-4 gun, ihlamur ic iyi gelir.

• Merhabalar, aynı şey bana da oldu, kahve tüketimini arttırmıştım.O gece kalbim hızlı hızlı atmaya başladı uykum kaçtı, kendimi dünyada yalnız hissettim, normalde ölümden korkmam ama acayip bir ölüm korkusu oluştu.Biraz dinlen geçiyor, zannedersem bu olayın adı "anksiyete" :http://tr.wikipedia.org/wiki/Anksiyete
  • KAHVEYLE VEYA SINAVLA İLGİSİ YOK BUNUN, BOŞ YERE ÇAMUR ATMAYIN SINAVDI KAHVEYDİ TEMPOYDU VS.
  • Bana hayatımda 2 kere oldu. Kısa sürdü birinde ölüyorum sandım servisteydim ama hiç sesimi çıkarmamıştım ondan sonra hiç başıma gelmedi böyle bişey.

Bana artık sadece çok yemek yediğim zaman oluyo o da kısa sürüyo ve abartılcak bişey olmuyor.

Bunların üstüne doktora gittiğimde ise sapasağlamsın dedi ve yolladı.

Eğer düzenli olarak başına geliyorsa bunlar randevu al direk. Önemli bi durum bu.

• kAuenChech kullanıcısına yanıt
    Bende de vardı bi hafadır kahve kola ice tea çay kestim. Sol kulağımda filan da böyle dıptıs oluyodu. Sabah bi süt içiyom (çay kadar güzel olmuyo meret) bi de supradin all day alıyorum fişek gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkeshnda kullanıcısına yanıt
    Düzenli olmuyor inşallah olmaz ilerde de. En son ekimde olmuştu ygs hazırlanırken bir de dün oldu ıste bakalim kardiyolojiye bi gideyim de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaymaklıekmekkadayıfı K kullanıcısına yanıt
    Yatarken zaten daha çok hissediyorum ben. Dün mesela yatarken farkettim bir şeyler kalktım kalkar kalkmaz daha da hızlı atmaya başladı. Bir de yavaslatamiyorsunuz kalp atışını. nefes al ver falan olmuyor çok çaresiz bir durum. Evde yürüdüm bi 2-3 dk azaldı

• affiliation kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim ne salliyosun sen ? Sınavdan önce böyle bir şey yasamamistim , kahve tuketmezdim. Yazmak için yazma lütfen

• Ygs den once bende de oldu. Halbuki heyecan yapmadigimi dusunuyodum. Dr a gidecektm randevu aldim. Sonra dusundum su salak sinav yuzunden sagligimdan olmaya deger mi? Dua ettm sakinlestm agri carpnti falan kalmadi. dr. a da gitmedim. Calis ve dua et gerisi olur. Heyecan yapmamaya calis. Heyecanla kazanma ihtimalini %50 dusuruyosun bunu dusun. Basarilar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.