Şimdi Ara

Kalorifer böceklerinden kurtulamıyoruz -YARDIM- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 80TL'ye ilaçlıyorlar.Hemde öyle sprey falan değil.Kokusuz jel gibi birşey.3 güde yok oluyorlar.Ben anında kurtuldum.Tavsiye ederim.
    İstanbuldaysanız Pm atın.Size telefonunu vereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 17 Nisan 2014; 16:18:36 >
  • Bir de onları deneyelim. Teşekkürler
  • Ürünün son kullanma tarihi geçmiş değil. Ürün de orijinal. Hastane,otel gibi yerlerde kullanılıyordur inanırım. Hatta faydasını bile görmüşlerdir ancak biz ne kullandıysak kurtulamadık. Blokta tüm dairelerde görülüyordu bu böcekler. Toplu ilaçlama yapıldı ama biz de dahil birkaç dairede durum aynı. Bağışıklık kazanmış gibiler. Komşulardan biri çıldırmış durumda hatta. Evi satıp gitmekten bahsediyor. O da ne yaptıysa kurtulamadı bizim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzlupuding -- 17 Nisan 2014; 21:33:45 >
  • Sisyphus kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle tek çare o gibi görünüyor.
  • Bizim evde de vardı yıllar önce, tatile gideceğimiz bir vakit evden ayrılmadan önce evin her tarafına 'Sheltox' denen, genelde sineklere falan kullanılan o şeyden 3 4 kutu olacak şekilde sıkıp evden çıktık, 1 ay kadar sonra geri geldiğimizde her taraf böceklerin ölüleriyle doluydu Ölülerini süpürgeyle süpürdük ve o mevzu öylece kapanmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detan Maxi kesin çözüm.Bütün köşelere duvar diplerine bundan at.İnsana hiçbir zararı yok.Binlerce mikrokapsül bu.Böceklere yapışıyor hemen öldürmüyor.Birbiriyle temas ettikçe yuvada hastalık gibi hepsine bulaşıyor ve hepsini öldürüyor.Çözüm bu.

http://www.youtube.com/watch?v=tVKJApyaiIo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mk4Ever. -- 17 Nisan 2014; 22:04:14 >
  • Mk4Ever. kullanıcısına yanıt
    Konuyu görür görmez aklıma gelen buydu bunu yazmak için girmiştim.
  • Red earth isimli bir ilaç vardı Japon mucizesi diye satıyorlardı. ilacı suyla karıştırınca çok yoğun bir buhar oluşuyor bütün böcekler boğularak ölüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük bir karışım bizi bekliyor desenize Hepsini alıp deniyorum yarın.
  • muzlupuding kullanıcısına yanıt
    işi çözersen buraya yaz belki bizimde başımıza gelebilir..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.